Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Витамин D с кокосово масло 30 капсули Цена Together Health

Витамин D с кокосово масло 30 капсули Цена Together Health
Витамин D с кокосово масло 30 капсули Цена Together Health
Витамин D с кокосово масло 30 капсули Цена Together Health
Витамин D с кокосово масло 30 капсули Цена Together Health
Витамин D с кокосово масло 30 капсули Цена Together Health
Витамин D с кокосово масло от 30 капсули на изгодна цена от Together Health, повишава здравината на костите и зъбите и укрепва имунитета. Vitamin D with Metabolites предпазва от диабет и остеопороза.Научете повече

Витамин D 30 капсули I Together Health

  • За здрава имунна система
  • Подпомага укрепването на костната система и зъбите
  • Стимулира регенерирането и растежа на новите клетки
  • Поддържа щитовидните функции
  • Подобрява фосфорния и калциевия обмен
  • Помага за понижаване нивото на мазнините
  • Срещу развитие на диабетна болест
  • Има противотуморни свойства
  • При и срещу развитие на автоимунни патологии
  • Vitamin D with Coconut Oil 30 капсули е на страхотна цена от Together Health

Какво знаем за Vitamin D?

Витамин Д представлява безцветен кристал, оптически активен, лесно разтворим в ацетон и неразтворим във вода.

Витамин D от Together Health засилва имунните защити и заздравява костите.

Още през XVII век било познато заболяването рахит, което се лекувало с някои хранителни продукти, в това число и рибената мазнина. По-късно учените открили, че слънчевата светлина повлиява на това заболяване. През 1924 година било установено, че в храната, под въздействието на ултравиолета, протича активация на някакви антирахитични фактори. През 1932 година след облъчване на естроген от дрожди, Адолф Виндаус получил вещество с антирахитично действие, което нарекъл Витамин Д2, а през 1936 година от рибните мазнини бил отделен елемент, който е наречен Витамин Д3, чийто предшественик не бил естрогена, а холестерола.

Като хранителна добавка, Vitamin D 30 capsules от Together Health на уникална цена, спомага за нормалния растеж и развиване на костите на скелета, предпазва от развитие на остеопороза и регулира минералния обмен. Способства и за отлагането на калций в костната тъкан и тъканта на зъбите, като по този начин възпрепятства развитието на остеомалация.

Как действа Витамин Д на капсули?

Vitamin D с кокосово масло 30 капсули се бори ефективно със захарния диабет, понижава рисковете от развитие на хипертония и атеросклероза и свежда до минимум всевъзможните странични ефекти от лекарствата за диабет. Намалява окислителните процеси в организма, укрепва имунната система и управлява въглехидратния обмен. Основната роля и задача на Витамин Д е да поддържа нормалните нива на калций и фосфор в тялото. Продуктът Витамин D от 30 капсули на Together Health способства усвояването на калция и помага за формирането на здрави и устойчиви кости. Освен това спомага и за повишаване на абсорбирането от червата на фосфор и калций и за потискане секрецията на паращитовидния хормон, за да се увеличи концентрацията на калций в плазмата. Приемът на хранителната добавка на супер цена Vitamin D3 на капсули помага за намаляването на мастните запаси в тялото. Това помага да се избегнат началните стъпки, необходими за началото на резистентността към инсулин и в крайна сметка за избягването от развиване на диабет тип II. Витамин Д работи като антибиотик в някои отношения като помага на белите кръвни телца да пречистват от инфекции. Това става чрез стимулирането му на имунните клетки за продуциране на белтък, който се намира в Т-клетките, макрофагите, неутрофилите и на епителните клетки в червата и дихателната система.

Витамин D на страхотна цена помага при диабет и поддържа щитовидната жлеза.Витамин D от Together Health помага да се защити организма от вируси и бактерии през цялото време, в което се употребява. Продуктът помага за активирането на регулаторните Т-клетки за защита на лигавицата на червата. Ниското ниво на Витамин Д може да повиши риска от развитие на ХИВ инфекция. Още един важен имунен ефект от приемът на тази хранителна добавка е, че помага за блокирането на вътреклетъчните сигнали за развиване на тумори и автоимунни заболявания. Vitamin D 30 capsules съдейства за инхибирането на хормона ренин в бъбреците, което помага за защитата от развитие на системно високо систолично артериално налягане. Освен това непосредствено защитава бъбреците от високите нива на пикочна киселина, която възниква в крайния стадий на метаболизма на фруктозата. Приемът на този продукт понижава възприемчивостта на тялото към кожни болести, сърдечни патологии и рак. Предотвратява развитието на артрити, атеросклероза и диабет, като също възпрепятства появата на мускулна слабост и заздравява имунитета.

Vitamin D with Coconut Oil от 30 веге капсули на топ цена поддържа оптималното функциониране на щитовидната жлеза и доброто кръвосъсирване.  Регулира сърцебиенето и кръвното налягане и възпрепятства растежа и разпространението на ракови клетки, което го прави ефективно средство за профилактика на рак на гърдата, яйчниците, простатата, главния мозък и левкемия. Що се касае до автоимунните болести, използването на Витамин D капсули от Together Health влияе наистина благотворно, тъй като при наличието на такъв вид патологии се намалява биологичната активност на Витамин Д. Също така съдейства за намаляване проницаемостта на червата, с което се засилва имунитета и предпазва от различни вирусни и инфекциозни проблеми. Оптималните нива на Витамин Д намаляват възможността от стареене на дермата и намалява използването на стволовите клетки в тялото. За ендокринната система този продукт също е изключително полезен. Нормализира продуцирането на инсулин от панкреаса и коригира вече съществуващото количество глюкоза. Също така стимулира растежа и обновяването на клетъчно ниво. Приемът на Vitamin D капсули на добра цена от Together Health се препоръчва при доказан дефицит на Витамин Д, с изразени симптоми, сред които са: остеопороза, остеомалация, захарен диабет, нарушено равновесие, бронхиална астма, депресия, епилепсия, слаб имунитет, рак.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула на ден.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Витамин Д3 (холекалциферол)25 µg/1000 IU500%
Кокосово масло250 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: растителна целулоза, нишесте от тапиока, лишеи.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Vegan Vitamin D3 2500 IU 60 веге капсули | Doctor's Best При развитие на рахит Против кожни заболявания Срещу остеопороза Спомага об..
39.69 лв.
Без данък:39.69 лв.
Купи
Bio-D Vitamin D3 400 IU Течен 15 мл | BioCare Течен витамин D3 за имунна и костна подкрепа Клинично ефективен - помага за поддържане на нормални кости..
28.62 лв.
Без данък:28.62 лв.
Купи
10/Ten Vitamin D3 400 IU 30 таблетки | Cvetita Herbal Повишава имунитета Поддържа правилната костна структура Насърчава повишаването на нивата на тест..
17.00 лв.
Без данък:17.00 лв.
Купи
Позвънете