Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Д-рибоза 850 мг 120 капсули Топ Цена | Doctor's Best

Д-рибоза 850 мг 120 капсули Топ Цена | Doctor's Best
Д-рибоза 850 мг 120 капсули Топ Цена | Doctor's Best
Д-рибоза 850 мг 120 капсули Топ Цена | Doctor's Best
Д-рибоза 850 мг 120 капсули Топ Цена | Doctor's Best
Д-рибоза 850 мг 120 капсули Топ Цена | Doctor's Best
Д-рибоза 850 мг 120 веге капсули от Doctor's Best на страхотна цена повишава енергията и стимулира производството на АТФ. Best D-Ribose подпомага обмяната на веществата и увеличава големината на мускулите и тяхната сила.Научете повече
67.99 лв.
Без данък: 67.99 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Doctor's Best
 • Модел: D-Ribose With Bioenergy Ribose 850 mg 120 Veggie Capsules
 • SKU: DRB-00193

D-Ribose 850 мг 120 веге капсули | Doctor's Best

 • Завишава нивата на клетъчна енергия
 • Подпомага продукцията на АТФ
 • Помага при хронична умора
 • Елиминира свободните кислородни молекули в тялото
 • Подпомага растежа и издръжливостта на мускулите
 • За контрол на белтъчния синтез
 • Срещу патологии на кръвоносните съдове и сърцето
 • При влошено физическо състояние
 • Д-рибоза 850 мг 120 капсули на специална цена от Doctor's Best повишава силите

Какво знаем за Best D-Ribose?

Д-рибоза присъства във всички живи клетки, тъй като влиза в състава на много биологично важни вещества, свързани с осигуряване образуването в клетките на белтъци, предаване на наследствени признаци, а също и със синтеза на редица ензимни системи и витамини.

Best D-Ribose от Doctor`s Best дава енергия и помага при стрес и умора

Д-рибоза съставя централния фрагмент на молекулата АТФ, която е източник на енергия за мускулните съкращения. Образно казано, ако си представим молекулата АТФ като аналог на девет етажна сграда, то етажите от третия до шестия ще са Д-рибоза. За това без нея организмът не може да синтезира АТФ.

D-Ribose 850 mg 120 Veggie Caps от Doctor's Best на достъпна цена способства предотвратяване загубите на АТФ като възпрепятства излизането му от клетките. Д-рибоза е открита от ученият Левен и негови сътрудници, които се били посветили на изучаването на състава и строежа на въглехидратния компонент нуклеинова киселина.

Отначало бил отделен в кристален вид въглехидратен компонент дрождена нуклеинова киселина. Той се оказал монозахарид с необичаен строеж – пентаза, която нарекли Д-рибоза. Тази захар била неизвестна в това време на химиците, срещал се само в нуклеиновата киселина.

В последствие била синтезирана от Фишер и други изследователи, а след това и кристализирана.

Как действа Д-рибоза на капсули?

D-Ribose 850 mg 120 Veggie Caps е добавка, която подпомага процесите за произвеждане на енергия на клетъчно ниво. Създава условия за синтеза на АТФ в мускулните клетки и съкращава времето за възстановяване на енергийните запаси след тежки тренировки. Помага за ускоряване растежа на силите, скоростта и издръжливостта и подобрява натрупването на мускулна маса без излишни мазнини. Влияе благотворно на псифо-физическото състояние и здравето на целия организъм и помага като профилактично средство при много заболявания, в това число и сърдечно-съдови.

Д-рибоза от 850 мг 120 капсули на добра цена има антиоксидантно действие, което се бори със свободните форми на кислород в тялото. Главната задача е да подпомага синтеза на АТФ, който отговаря за съкращаването на мускулните влакна и контролира синтеза на белтъчини.

D-Ribose 850 mg 120 веге капсули е необходимо средство за хора, които упражняват големи физически натоварвания, както и да хора, страдащи от сърдечно-съдови патологии. 

Продуктът е подходящ при чувство на умора, при липса на желание за трениране на максимално ефективно ниво и при липса на растеж на мускулната маса. Съдейства за повишаване продуцирането на клетъчна енергия и възстановява нормалното енергийно ниво на организма.

Д-рибоза се абсорбира в кръвта и бързо се разпределя в различни тъкани на тялото. След като клетките на организма използват Д-рибоза, се възстановява и тяхното енергийно ниво.

Best D-Ribose на хит цена повишава нивото на мускулна маса и увеличава силата

Д-рибоза от 850 мг на капсули се препоръчва при интензивно трениране, ежедневен стрес, тютюнопушене, употреба на големи количества наситени мазнини, стареене, потисната имунна система. В тези случай организмът се изтощава и произвежда по-малко Д-рибоза, а и количеството свободни радикали расте.

Също така помага ефективно при някои симптоми на фибромиалгия, като мускулно изтощение. Увеличава количеството енергия и е много препоръчван продукт за спортистите, а освен това подобрява съня и понижава болките.

D-Ribose капсули от Doctor's Best е подходяща добавка за изнурителните симптоми на хроничната умора. Има голям брой свойства и оказва положително въздействие на процесите, протичащи в тялото на човека. Подобрява аеробния енергообмен, способства натрупването на нуклеинови киселини, отговарящи за последователността на синтеза на влакна и отделни клетки и помага при исхемична болест на сърцето.

Увеличава нивото в организма на глюкоза и в случай на прием на креатин, което е често явление при хора, занимаващи се със спорт, ускорява усвояването му от тялото. Подпомага транспортирането му непосредствено до мускулните клетки, което от своя страна води до по-голяма концентрация на креатинфосфат в миоцитите. Благодарение на това, мускулните клетки получават повече чист АТФ. Д-рибоза 850 мг на вегетариански капсули подобрява процесите на възстановяване на организма след интензивно трениране и попълва запасите от рибоза в тялото.

Още ползи при прием на D-Ribose:

 • Подпомага усвояването на приемания креатин
 • Съдейства за обмяната на енергия в тялото
 • За произвеждане на нови клетки
 • Д-рибоза 850 мг 120 капсули от Doctor's Best на топ цена има болкоуспокояващ ефект

Произведено в: Калифорния, САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 5 капсули два пъти дневно.

Дозировка: 5 капсули

Дози в опаковка: 24

Състав в 1 доза (5 капсули)Стойност%ПДД
Калории15 

Общо въглехидрати

   Общо захари

4 гр

4 гр

2%†

 

Д-рибоза (Bioenergy Ribose™)4250 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: модифицирана целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен произход).

Не съдържа: пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с Вашия лекар, преди да започнете приема на този продукт, ако сте диабетик, бременна сте, кърмите или имате хронична подагра!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Д-Рибоза 1000 мг 90 дъвчащи таблетки | Jarrow Formulas Подобрява мускулната умора и производителност Засилва енергийните доставки Подобрява здравослов..
68.00 лв.
Без данък:68.00 лв.
Купи
Д-Рибоза на прах (D-Ribose Powder) 250 гр | Doctor's Best
Безплатна доставка
Д-Рибоза на прах (D-Ribose Powder) 250 гр | Doctor's BestДа си спортист не е лека задача. Тежките тренировки и хранителните режими могат да са изт..
100.00 лв.
Без данък:100.00 лв.
Купи
D-Ribose Powder 400 гр I Naturalico Повишава изработването на енергия Подобрява мускулната дейност За по-голяма производителност Помага за по-бързо ..
49.00 лв.
Без данък:49.00 лв.
Позвънете