Menu
Menu
Филтрирай
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Цистит

Марка: Doctor's Formulas
D-Mannose 60 капсули | Doctor's Formulas Напълно естествен продукт Грижи се за здравето на пикочните пътища Успешно се справя при цистит и чести позиви за уриниране D-маноза на капсули е на топ цена от Doctor's FormulasКакво знаем за D-маноза? Инфекциите на пикочните пътища (ИПП) са мно..
27.80 лв.
Без данък:27.80 лв.
Купи
Марка: Vitabay
Cranberry Extrakt 10000 мг 90 капсули | Vitabay Укрепва имунната система Има силно антиоксидантно действие Облекчава симптомите при пикочни инфекции Съкращава времето за лечение на цистит Екстракт от Червена Боровинка капсули е на отлична цена от VitabayКакво знаем за Екстракт от Червена Боровинка?C..
37.25 лв.
Без данък:37.25 лв.
Купи
Marshmallow Root 500 мг 210 капсули | Double Wood Поддържа здравословно храносмилане Успешно се справя с респираторни заболявания  Грижи се за здравето на пикочните пътища Бяла Ружа Корен на капсули е на топ цена от Double WoodКакво знаем за Бяла Ружа Корен? Коренът от бяла ружа има дълга ..
67.70 лв.
Без данък:67.70 лв.
Купи
Марка: Walmark
Urinal Akut 10 таблетки | Walmark Естествени флавоноиди от плодове от червена боровинка Висока доза антиоксиданти Противодейства на бактериалните инфекции Грижи се за здравето на пикочно-половата система Засилва имунната защита Насърчава борбата с оксидативния стрес Уринал Акут таблетки е на изгодна..
20.27 лв.
Без данък:20.27 лв.
Марка: Bärbel Drexel
Gesunde blase 120 таблетки | Barbel Drexel За здрав пикочен мехур Намалява симптомите на стресиран, неспокоен и свръхактивен пикочен мехур Поддържа здравословна функция на пикочните пътища  Добавка за Здрав Пикочен Мехур таблетки е на изгодна цена от Barbel DrexelКакво знаем за Добавка за Здрав..
56.58 лв.
Без данък:56.58 лв.
Купи
Марка: NeoPharm
Neorenal Forte 650 мг 60 таблетки | NeoPharm Положителен ефект върху функциите на отделителната система и бъбреците Съдейства за изхвърлянето на бъбречни камъни и пясък от бъбреците Стимулира отделянето и отвеждането на пикочната киселина с урината Неоренал Форте при Бъбречни Болести на таблетки е н..
39.85 лв.
Без данък:39.85 лв.
Купи
Марка: NeoPharm
Cystostop SR 30 таблетки | NeoPharm Помага за намаляване на киселинността на урината Постепенно освобождаващи се съставки Облекчава болките при цистит Подпомага здравето на пикочната система Цистостоп SR Таблетки при Цистит Таблетки на топ цена от NeoPharmКакво знаем за Цистостоп SR Таблетки при Цис..
21.06 лв.
Без данък:21.06 лв.
Марка: NeoPharm
Cystostop Rapid 1100 мг 30 таблетки | NeoPharm Бори се с болката, която е често срещана при заболявания като цистит, инфекции на уринарния тракт Намалява зависимостта от редовната употреба на различни медикаменти Грижи се за здравето на уринарния тракт Намалява възпалението Осигурява качествен и спо..
22.68 лв.
Без данък:22.68 лв.
Купи
Марка: NeoPharm
Neorenal SR 730 мг 60 таблетки | NeoPharm Притежава антибактериални свойства Грижи се за здравето на бъбреците Предпазва от развитие на цистит, подагра Неоренал SR за Бъбреци и Инфекции на Пикочните Пътища е на топ цена от NeoPharmКакво знаем за Неоренал SR за Бъбреци и Инфекции на Пикочните Пъ..
39.85 лв.
Без данък:39.85 лв.
Купи
Марка: NeoPharm
Neorenal 330 мг 30 таблетки | NeoPharm Подпомага отстраняването на отпадъчни продукти на обмяната, токсини, аминокиселини  Предпазва от уролитиаза (камъни в бъбреците) Допринася за извеждането на задържаната в организма вода по естествен начин Повлиява възпалителния процес  Има антибактери..
14.73 лв.
Без данък:14.73 лв.
Купи
Марка: Swanson
Agaricus Blazei 500 мг 90 веге капсули | Swanson Има противоракови свойства Заздравява имунната система Облекчава симптомите при автоимунни състояния При чернодробни проблеми Подпомага пикочно-половата система За детоксикация Подобрява състоянието на микрофлората на червата след химиотерапия При сто..
52.40 лв.
Без данък:52.40 лв.
Купи
Марка: Natural Factors
Black Elderberry (стандартизиран екстракт) 100 мг 60 гел-капсули | Natural Factors Изцяло натурален продукт Стимулира имунната система и предпазва организма Грижи се за здравето на пикочната система Благоприятства здравето на бъбреците Черен Бъз Стандартизиран Екстракт на дражета е на топ цена от Na..
21.32 лв.
Без данък:21.32 лв.
Купи
Показани 1 от 12 | 34 (3 Страници)
Позвънете
Filter Products