Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Биовитал

Марка: Биовитал
Vitamin C  1000 мг 30 таблетки | BioVital Насърчава имунната функция Увеличава абсорбцията на желязо Подпомага поддържането на здравето на кожата, костите, хрущялите и кръвоносните съдове Подпомага заздравяването на рани Витамин C 1000 мг 30 на таблетки е на топ цена от BioVitalКакво знаем за В..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Купи
Марка: Биовитал
Marine Collagen + Vitamin C 60 капсули | BioVital За повече подвижност и свободна в движението Предпазва от остеоартрит Специална грижа за кожата, косата, ноктите Морски Колаген + Витамин Ц 60 на капсули е на топ цена от BioVitalКакво знаем за Морски Колаген + Витамин Ц? Морският колаген се доб..
29.50 лв.
Без данък:29.50 лв.
Купи
Марка: Биовитал
Imunofital 60 капсули | BioVital За силна имунна система Предпазва от развитие на онкозаболявания Грижи се за здравето на стомаха Имунофитал 60 на капсули е на топ цена от BioVitalКакво знаем за Имунофитал? Добри за сърцето, храните и добавките с бета глюкан (β-глюкани) помагат за всичко - от м..
29.50 лв.
Без данък:29.50 лв.
Марка: Биовитал
Imunofital Junior 100 мл | BioVital За силна имунна система Поддържа цялостото здраве на детето Предпазва от вирусни и бактериални инфекции Имунофитал Сироп за Деца 3+ за Силен Имунитет е на топп цена от БиоВиталКакво знаем за Имунофитал Сироп за Деца 3+ за Силен Имунитет?Имунната система се състои ..
33.00 лв.
Без данък:33.00 лв.
Марка: Биовитал
Alcotox 50 мл | BioVital За по-лесно освобождаване от алкохолната зависимост Грижи се и възстановява здравето на черния дроб Изхвърля излишните токсини извън тялото АлкоТокс Капки за Отказване на Алкохола е на топ цена от BioVitalКакво знаем за АлкоТокс Капки за Отказване на Алко..
65.00 лв.
Без данък:65.00 лв.
Алкофитал Max 100 мл капки на Биовитал
Безплатна доставка
Марка: Биовитал
Алкофитал Макс 100 мл капки на БиовиталКакво представлява Алкофитал Макс 100 мл – капки на Биовитал 2000?Алкофитал Макс 100 мл, капки е уникален природен продукт на българския пазар. Той работи в две основни направления: подсилване на организма и нервната система и предизвикване на непоносимос..
125.00 лв.
Без данък:125.00 лв.
Купи
Марка: Биовитал
Алкотокс 90 капсули | БиоВитал Пръв помощник в борбата с алкохола и цигарите Изчиства токсините от тялото Състои се само от билки  Подобрява съня и успокоява Алкотокс Добавка за Спиране на Алкохола е на топ цена от БиоВиталКакво знаем за Алкотокс Добавка за Спиране на Алкохола?Някои от Вас мога..
62.00 лв.
Без данък:62.00 лв.
Купи
Марка: Биовитал
Артеровитал 100 мл | Биовитал За здрави и еластични, чисти кръвоносни съдове За надлежна работа на кръвоносната система При влошени показатели на кръвообращението За по-добро състояние на съдовете и сърцето Действа тонизиращо и пречистващо Срещу атеросклероза и висок холестерол За общо добро здраве ..
48.00 лв.
Без данък:48.00 лв.
Купи
Марка: Биовитал
Алкофитал 50мл капки на БиовиталКакво представлява Алкофитал 50мл – капки на Биовитал 2000?Алкофитал 50мл, капки е уникален природен продукт на българския пазар. Той работи в две основни направления: подсилване на организма и нервната система и предизвикване на непоносимост към алкохола.Алкофи..
64.00 лв.
Без данък:64.00 лв.
Купи
Марка: Биовитал
Диабетал капки 100мл. против диабет Спомага за понижаване на кръвната захар Възстановява организма Понижава нивата на хормоните на стреса Намаля нивото на инсулина Подкрепя дейността на кръвоносните съдове, очите и кожатаКакво е Диабетал?Диабетал на капки е изключително добър продукт на изгодна цена..
43.00 лв.
Без данък:43.00 лв.
Купи
Марка: Биовитал
Хепавитал за прочистване на черен дроб и жлъчка Прочиства и възстановява черния дроб Спомага за прочистване на жлъчката Премахва умората в очите Придава по балансиран тен на кожата Ви Хепавитал капки за прочистване на черен дроб и жлъчка се предлагат на изключително добра ценаКакво представлява..
39.00 лв.
Без данък:39.00 лв.
Купи
Марка: Биовитал
Стресовитал - капки против нервни разтройства и стресКакво представлява Стресовитал? След години на изследвания и проучвания доктор Стефан Ангелов разработва билковите капки Стресовитал, които могат да овладеят всички проблеми, които са вследствие на нервни състояния, умора и стрес. Той решава ..
39.00 лв.
Без данък:39.00 лв.
Купи
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)
Позвънете