Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Хепавитал капки за прочистване на черен дроб и жлъчка

Хепавитал капки за прочистване на черен дроб и жлъчка
Хепавитал капки за прочистване на черен дроб и жлъчка
Хепавитал са капки за прочистване на черен дроб и жлъчка от Биовитал на топ цена спомагат за пречистване на организма, възстановяват черния дроб, премахва умората в очитеНаучете повече
39.00 лв.
Без данък: 39.00 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Биовитал
 • Модел: Хепавитал - Магия от Изтока
 • SKU: BVT-0003
 • ISBN: 90480003
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:02

Хепавитал за прочистване на черен дроб и жлъчка

 • Прочиства и възстановява черния дробХепавитал капки на супер цена премахва умората в очите
 • Спомага за прочистване на жлъчката
 • Премахва умората в очите
 • Придава по балансиран тен на кожата Ви
 • Хепавитал капки за прочистване на черен дроб и жлъчка се предлагат на изключително добра цена

Какво представлява Хепавитал?

Хепавитал на капки е продукт на супер цена, който съдържа много билки, събрани в една формула, имащи за цел да възстановят и прочистят черния дроб и жлъчката. Хепавитал е създаден благодарение на билкова формула, в чийто състав влизат билки от Китай, Япония и Югоизточна Азия. Лечебните билки не само се използват като източник на храна, но и като традиционно лекарство.

Как действа Хепавитал на капки?

Хепавитал спомага за възстановяването и прочистване на черния дроб и жлъчкатаХепавитал капки на топ цена помага за прочистване на организма. Увреждането на черния дроб може да се получи, както от паразитни инфекции, така и от цироза, рак и хепатит. Наблюдаваните симптоми са: получаване на жълти оттенъци в очите и кожата, оранжев цвят на урината и болки в корема. Hepavital може да бъде приеман от хора, които са напълно здрави, както и при заболявания на черния дроб, хепатит, възпаление на жлъчката, различни стеатози, инфаркт и абцес на черния дроб, цироза и затлъстяване. При приема на Хепавитал кожата ви може да придобие по-балансиран тен, дава енергия на тялото и премахва умората в очите. Хепавитал спомага точно за това, да предотвратява някои заболявания, също така действа много добре при пациенти болни от рак след химиотерапия.

Как работи Хепавитал в полза на черния дроб?

Двойното действие на Хепавитал капки на добра цена може да помогне при почти всички заболявания на черния дроб. Кръвта, която е пречистена от здравия черен дроб води до набавянето на повече кислород на мозъка и сърцето. Черният дроб е органът, който детоксикира тялото чрез премахване на нежеланите отрови и токсини, както подпомага и процесите за производство на макро-хранителни вещества и витамини, необходими за благосъстоянието на организма. Черният дроб може да бъде увреден в резултат на много заболявания, от рода на хепатит, цироза, рак и паразитни инфекции. Симптомите обикновенно включват жълти оттенъци в кожата и очите, както и болка и възпаление в областта на корема, тъмно-оранжев цвят на урината и най-вече умора. Хепавитал е разработен именно с цел да премахне неразположенията, свързани с работата на черния дроб. Билковата комбинация Хепавитал едновременно прочиства и лекува, тъй като за доброто лечение за черния дроб, той трябва да е изчистен предварително. 

Хепавитал може да помогне при лечението на:

 • Хепатит - това е възпаление на черния дроб, което се причинява от вируси (вурисен хепатит), различни токсини (алкохолен хепатит) или при наследвени условия (автоимунен хепатит). Причините за хепатит могат да бъдат различни, например паразитен, вирусен, наркотичен, алкохолен и неспецифичен. Проявите на хепатит варират, като могат да бъдат без видими белези (асимптоматични), пожълтяване на кожата или очите, повръщане, гадене, диария и виене на свят. Хепатът може да се диагностицура, когато се направят изследвания чрез кръвна проба, която показва повишавнето на чернодробните ензими. 
 • Hepavital на топ цена предпазва организма от развитие на паразитни инфекцииХроничен хепатит - заболяване, което се пренася по вирусен път. Наблюдава се при хора, които най-често са изтощени, болни от захарна болест или туберколоза, хора, които прекаляват с употребата на алкохол и други спиртни напитки, също така при болни с тежки заболявания на червата и стомаха. Недостатъчното количество на витамини и белтъчини, също може да води до хроничен хепатит, като често се среща в детска възраст или при по- бедната част от хората. У нас се среща най- вече при хора от 30 до 40 годишна възраст, като повече се наблюдава при мъжете. Освен хроничните хепатити, които се развиват след като е прекаран остър хепатит, се наблюдават и първични  хронични хепатити. Причините за първичния хепатит са различни. Развива се в резултат на прекалена употреба на алкохол. Често срещаните симптоми са: отпадналост, умора, нежелание за работа, горчив вкус в устата. В начало на боелстта хората губят своя апетит, появява се непоносимост към храната, гадене, повръщане. С времето се появява подуване на корема, получават се газове сутрин, оригване, запек и диария. Пациентите променят своя характер, като стават по подтиснати, избухливи, отслабват, губят силите си и имат чести мигрени. Болните от хроничен хепатит в началото на болестта придобиват специфичен цвят на кожата. Тя става сивкаво-кафява, с по-слабо или по-силно оцветено зони на врата, лицето и по-откритите части на ръцете и краката. Понякога по гърдите, раменете и лицето се наблюдават „съдови звездички“ (сгрупирвания на разширени кръвоносни капиляри, под формата на звездички). В късен стадии на болестта се наблюдава склонност към кръвоизливи- от носа, венците и под кожата.
 • Мастен черен дроб (чернодробна стеатоза) - той е от групата на заболявания, които са свързани с метаболитния синдром и затлъстяването. Може да води и до други възпалителни заболявания (стеатохепатит), както и до цироза. Чернодробната стеатоза е обратимо състояние при големи вакуоли на триглицеридите.
 • Първичен рак на черния дроб - много често се проявява като хепатоцелуларен карцином. Това са изключително редките заболявания, които включват хемангиосарком и ангиосарком на черния дроб. Злокачествените заболявания са вторични лизеи, които представляват метастази от първичен рак на чревния тракт и други органи, като белите дробове, бъбреци, рак на гърдата или на простатата.
 • Алкохолно чернодробно заболяване - появява се при прекалена консумация на алкохол, включително чернодробна стеатоза, цироза и алкохолен хепатит. Термини като „токсични“ или „лекарствено-индуцирани“ заболявания се употребяват тогава, когато става дума за заболявания, които са причинени от вредни за околната среда химични препарати и лекарства. 
 • Цироза - представлява образуване на фиброза (фиброзна тъкан) на чернодробните клетки, подтикнати по различни причини, както от вирусен хепатит, така и от различни форми на чернодробна токсичност, също така причинява хронична недостатъчност.
 • Синдром на Budd-Chiari - това е заболяване, което е причинено от запушване на чернодробна вена, което може да доведе до цироза.
 • Синдром на Gilbert- най- често се наблюдава при около 5% от хората и води до наручение на метаболизма на билирубин., също така може да доведе до лека жълтеница.

Чернодробните заболявания могат да бъдат свързани с проблеми на кръвната захар (хипоглекимия), имунни нарушения, проблеми с храносмилането и нарушено поглъщане на мазнините. Малабсорбцията на мазнините може да доведе до някои нарушения, например камъни в жлъчката, непоносимост към мазни храни и алкохол, гадене, повръщане, запек, подут корем, стомашно сазстройство, хемороиди и липса на мастноразтворими витамини. Нарушения на нервната система водят до промени в настроението, гняв, прегряване на тялото, раздразнителност, лоша концентрация, главоболие, прегряване на тялото, най-вече на лицето, както и главоболия (мигрени), свързани с гадене. Други болести, които са причинени от различни възпаления са: грануломатозен хепатит, абсцес на черния дроб, автоимунен хепатит, чернодробна недостатъчност и флебит на вена порте.

Как може да приемате Хепавитал?

Хепавитал на капки може да бъде приеман от всеки един човек, който иска да подобри състояние на черния си дроб, жлъчката, както и от такива, които вече имат някое чернодробно заболяване. Необходимо е да се приема от хора, работещи сред не чиста среда, мръсен въздух, сред различни химични препарати, както и от хора приемащи голямо количество лекарства.

Какво съдържа Хепавитал на капки от Биовитал?

 • Глюконаман (Аmorpho Phallus Konjac) не се абсорбира от организма, но преминава през стомашния тракт, като може да помогне при запек, както и изхвърля излишната вода в организма. Глюконаман също така намалява холестерола и кръвната захар.
 • Червеният кантарьон спомага за прочистването и детоксикацията на организмаЧервен кантарион (Erythraea centaurium Pers.) притежава способността на детоксикира организма, като го прочиства много добре. Благоприятства за състоянията след употреба на голямо количество алкохол и елиминира махмурлука. Червен кантарион е уникална билка, тъй като може да пречисти алкохола от кръвта и оказва много добър ефект при лечение на жлъчна недостатъчност и проблеми с черния дроб и далака. Червеният кантарьон е билка, която е с доказани лечебни качества при анемия, също така профилактиката с нея спомага при газове в стомаха, увеличава отделянето на стомашен сок, възбужда и подобрява апетита и тонизира стомаха. Притежава уникалното свойство да регулира кръвната захар. За външно приложение се прилага при бавно зарастващи рани. Билката притежава и оказва благоприятен ефект при лечението на жлъчна недостатъчност, проблеми с далака и черния дроб.
 • Куркума (Curcuma longa) може да се използва при лечение на рак на гърдата и е изключително добро средство за пречистване на натрупаните мастни образувания в черния дроб. Притежава силно антиоксидантно свойство. Приема се при здравословни проблеми, като артрит, лошо храносмилане и храносмилателни разстройства. Спомага за по лесното усвояване на храната, тъй като има способността  да стимулира производството на жлъчка в жлъчния мехур. Облекчава симптоми при подуване и газове.
 • Лиций (Годжи Бери) (Lycium Barbarum)- Уникално средство, което е силен антиоксидант, премахва умората, засилва метаболизма, регулира кръвното налягане, подобрява сексуалната функция, също така подобрява имунната система и сърцето. Кой са най-важните ползи на лициума:
  • подсилва метаболизъма
  • действа като мощен антиоксидант
  • отлично средство, което премахва умората
  • балансира кръвното налягане
  • подобрява сексуалната функция
  • дава силен тласък за добрата работа на имунната система
  • има доказани анти-стареене свойства
  • отличен помощник на сърцето
 • Джинджифил (Zingiber officinale) спомага за изхвърляне и преработването на вредните вещества в организма, които са натрупани в следствие на преяждане. Неутрализират последствията от употребата на алкохол. Подобрява храносмилането, балансира секрецията на стомашните сокове, както и успокоява лигавицата на стомаха. Коренът му спомага за пречистване на организма и помага за отслабване. При болки в гърлото се прави запарка, с която се прави гаргара и облекчава симптомите.
 • Розмаринът е уникална билка, която подобрява храносмилатетоРозмарин (Rosmarinus officinalis) подобрява храносмилането и има високо раздразващо действие върху кожата. Етерично масло от розмарин се използва за укрепване на нервите, разширява кръвоносните съдове, също така се използва за разтривки. Оказва изключително добро въздействие при ниско кръвно налягане, нервни разстройства и при напрегнатост. Има способността да увеличава отделянето на стомашните сокове и благоприятства за нормалната дейност на червата. Притежава ободряващо и тонизиращо действие, при стрес и умора. Тази билка подобрява храносмилането и притежава противохерпесно действие. Розмаринът се използва при бавно зарастващи рани, при грип, настинки, различни генекологични проблеми, бяло течение.
 • Лечебна ружа (Althaea officinalis L) има отхрачващо, противовъзпалително и омекчаващо действие. Използват се корените, които намират широко приложение в медицината и имат висока терапевтична активност. Прилага се при различни заболявания, като бронхити, трахеити, пресипнал глас, задух, фарингити, заболявания, които са придружени от кашлица, също така и заболявания на храносмилателния тракт (гастрит и язви). Препоръчително е да се използва при дизентерия и хронични колити. Коренът от Лечебната ружа намира приложение и в различни други области. Поради омекотяващото им действие се използват за остри възпаления на стошно-чревния тракт. 
 • Глухарчето се прилага за отстраняване на брадавици, мазоли и за изгарянеГлухарче (Taraxacum officinale) притежава слабително, пикочогонно, противоглистно, апетитовъзбуждащо и тонизиращо действие. Употребява се за подобряване на двикателната и секреторната активност на стомаха и червата, за възбуждане на апетита, при чернодробни възпаления и за увеличаване на секрцията на храносмилателните жлези. Много често се използва  при депресия, безсъние, бяло течение, хемориди, колит, болести на далака, жлъчни камъни, жилтеница и подагра. Понижава нивото на холестерол, което води до предотвратяване на атеросклероза. Като противоглистно, диуретични и слабително средство, повишава притока на мляко при кърмещите. Сокът и листата са препоръчителни за лечение на диабет, атеросклероза, анемия, авитаминоза С, както и някои кожни заболявания. Разтвор от корен на Гухарче се прилага като средство за лечение, за отстраняване на брадавици, за изгаряне и за мазоли. Прах от изсушени корени се приемат за пречистване на организма от вредни вещества посредством с урината и потта. Глухарчето също така може да контролира кръвната захар, използва се при проблеми с костите и ставите, клетъчна регенерация, при газове в стомаха, пневмонии, инфекции на пикочните пътища, както и за отслабване.
 • Изабгол (Plantago ovata) е с много високо съдържание на фибри и спомага за поддържане на храносмилателната и сърдечни-съдовата система. Може да помогне в лечението на някои форми на рак, както и на рака на дебелото черво. 

Какво е действието на Изабгол върху черния дроб и жлъчката?

 • При запек редовният прием на изабгол повишава обема на изхвърлените токсини и понижава общото време за изпразване на червата.
 • При диарията изабгол може да бъде използван за лечение на диария, тъй като възвръща баланса в организма и предотвратява дехидратацията.
 • За прочистване на жлъчка и черен дроб тази билка се прилага в редица препарати, като нейната цел е цялостно прочистване на натрупаните токсини в организма, както и увеличава ефикасната работа на жлъчката.
 • При хиперглекемия се препоръчва приема на изабгол, както и храна, която съдържа тази билка оказват благотворно влияние върху кръвната захар и високите и нива.
 • За високия холестерол изабгол е доказано средство за предотвратяване на високите нива на холестерола. За по-голям ефект трябва да се приема по-дълго време.

Препоръчителен прием: Eдна доза Хепавитал е за 20 дни. Приемайте 2 пъти дневно по 40 капки преди хранене. В зависимост от стадия на болеста курсът на лечение може да продължи от 1 до 3 месеца. След всяка доза се прави почивка от една седмица.

Състав:

Прочистваща системаБилкова формула
 • Куркума (Curcuma longa)
 • Глюкоманан (Аmorpho Phallus Konjac)
 • Изабгол (Plantago ovata)
 • Глухарче (Taraxacum officinale)
 • Розмарин (Rosmarinus officinalis)
 • Джинджифил (Zingiber officinale)
 • Лиций (Lycium Barbarum)
 • Лечебна ружа (Althaea officinalis L)
 • Червен кантарион (Erythraea centaurium Pers.)

Начин на съхранение: Да се съхранява на тъмно и сухо място при температура до 30 градуса.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете