Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Метилкобаламин 2500 мкг 100 таблетки Цена | Jarrow Formulas

Метилкобаламин 2500 мкг 100 таблетки Цена | Jarrow Formulas
Метилкобаламин 2500 мкг 100 таблетки Цена | Jarrow Formulas
Метилкобаламин 2500 мкг 100 таблетки Цена | Jarrow Formulas
Метилкобаламин 2500 мкг 100 таблетки Цена | Jarrow Formulas
Метилкобаламин 2500 мкг 100 таблетки Цена | Jarrow Formulas
Метилкобаламин 2500 мкг 100 таблетки от Jarrow Formulas на топ цена подпомага функциите на нервната система и има антиоксидантни свойства. Methyl B12 Methylcobalamin подобрява обмяната на веществата и помага при диабет.Научете повече

Methyl B12 Methylcobalamin 2500 mcg 100 таблетки | Jarrow Formulas

 • Подпомага обменните процеси
 • За по-добро синтезиране на ДНК и еритроцити
 • Съдейства за деленето на клетките
 • Подобрява белтъчния, въглехидратния, аминокиселинния обмен
 • Стимулира производството на миелин
 • Детоксикира тялото
 • Подпомага сърцето и съдовете
 • Повишава трудоспособността
 • Подобрява състоянието на нервната система
 • Засилва когнитивните способности
 • Метилкобаламин 2500 мкг 100 таблетки е на невероятна цена от Jarrow Fromulas

Methyl B12 Methylcobalamin от Jarrow Formulas подобрява умствените способности и подпомага здравето на нервната системаКакво знаем за Methyl B12 Methylcobalamin?

Метилкобаламин е една от формите на витамин Б12. Физически прилича на другите форми на витамина. Външно представлява тъмно-червен кристал, който лесно се разтваря във вода, образувайки прозрачен разтвор с вишнев цвят. Витамин Б12 е водоразтворим витамин, който играе ключова роля за нормалното функциониране на мозъка и нервната система и участва в образуването на кръвта. Той е един от осемте витамина от група Б. като правило, този витамин участва в метаболизма на всяка клетка в човешкото тяло, като особено това отнася за синтеза и регулирането на ДНК, а също и за синтезирането на мастни киселини и произвеждането на енергия.

Като хранителна добавка Methyl B12 Methylcobalamin 2500 mcg 100 таблетки от Jarrow Fromulas на уникална цена се използва при дефицит на витамин Б12, отравяне с цианид и наследствена недостатъчност на транскобаламин. Използва се като част от теста на Шилинг за откриване на злокачествена анемия. Витамин Б12 бил открит благодарение на търсенето на средство против злокачествена анемия – автоимунно заболяване, при което се разрушават париеталните клетки на стомаха, отговарящи за секрецията на вътрешния фактор. Вътрешният фактор оказва влияние за нормалното поглъщане на витамин Б12 и неговото отсъствие при злокачествената анемия предизвиква дефицит на този витамин. След това били изучени много други видове дефицит на витамин Б12 и техните биохимични ефекти.

Как действа Метилкобаламин на таблетки?

Methyl B12 Methylcobalamin 2500 мкг 100 таблетки подпомага метаболитните реакции, в резултат на които се генерира енергия, необходима за всяка клетка в организма. Оказва влияние върху синтеза на ДНК по време на деленето на клетки и е от съществено значение за бързо делящите и размножаващите се клетки, такива като клетките на кръвта, на костния мозък, на устната кухина и на стомашно-чревния тракт. Спомага за формирането, регенерирането и съзряването на еритроцитите, а също така поддържа обновяването на клетъчната популация. Стимулира функциите на костния мозък, което е необходимо за нормалната еритропоеза. Като цяло Метилкобаламин от 2500 мкг 100 таблетки от Jarrow Fromulas подпомага редица биохимични реакции, осигуряващи жизнеспособността на организма – в синтеза на нуклеинова киселина, белтъчини, в обмяната на аминокиселини, въглехидрати, липиди. Активира образуването на метионин от хомоцистеина. Поддържа здравото физиологично ниво на хомоцистеин в кръвта и здравето на сърдечно-съдовата система. Съдейства и за синтезирането на миелин, влияе на процесите, протичащи в нервната система, способства синтеза на фосфолипиди и по този начин повишава миелизарията на невроните. Оказва положително действие за продуцирането на липопротеид в миелиновата тъкан, който отговаря за синтеза на миелин и за липидния състав на цереброзидите и фосфолипидите.

Methyl B12 Methylcobalamin на изгодна цена премахва болките и помага при множествена склерозаБлагодарение на това способства за регенерирането на неврони и нервни окончания в случай на механично и токсично увреждане. Methyl B12 Methylcobalamin 2500 мкг на таблетки има анаболитно действие и повишава физическата работоспособност. Способства растежа и деленето на клетките и съдейства за произвеждането на глутатион, като така се доказва като средство с антиоксидантна защита. Освен това способства за детоксикация от тежки метали и други вещества и активира работата на глутатионовата система. Има също така и хепатопротекторно действие. Препоръчва се приема на този продукт при заболявания на периферната нервна система и понижава болката, помага при вегетативни нарушения и способства за възвръщането на двигателните функции. Подобрява значително и когнитивните функции. Метилкобаламин 2500 мкг 100 таблетки на супер цена е средство за метаболитна терапия и е благоприятно да се използва в следните случаи: дегенеративни процеси в миелиновата обвивка на периферните нерви, гърба и главния мозък (множествена склероза, полиневропатия, ишиас, междуребрена невралгия и други); забавяне в психическото и физическото развитие; депресия, психоза, деменция, болест на Алцхаймер; аутизъм; хепатит, цироза, чернодробна стеатоза; увреждания в храносмилателния тракт (гастрит, панкреатит, язвен колит, болест на Крон и други); заболявания на кожата и лигавиците като афтозен стоматит, невродермит, екзема, псориазис и т.н. Methylcobalamin 2500 мкг от 100 таблетки от Jarrow Fromulas спомага за бързото заздравяване на лошо зарастващи рани и фрактури, при синдром на хронична умора, надбъбречна недостатъчност, отравяне с тежки метали, загуба на тегло, анорексия. При регулярен прием този продукт оказва благотворно въздействие и при ревматоиден артрит, бронхиална астма, захарен диабет, стенокардия, хипертония, атеросклероза. Помага при нарушения в имунната система и спира преждевременното стареене.

Още ползи при прием на Methyl B12 Methylcobalamin:

 • При деменция и злокачествена анемия
 • Против диабет и ревматоиден артрит
 • Срещу атеросклероза
 • Подобрява състоянието на кожната покривка
 • При депресии и полиневропатия
 • Метилкобаламин 2500 мкг 100 таблетки от Jarrow Fromulas на топ цена спира стареенето
 • При умора и загуба на телесно тегло
 • Действа положително на функцията на мозъка
 • При аутизъм и Алцхаймер
 • Подобрява зарастването на рани
 • При отравяния с токсични елементи
 • Има антиоксидантни свойства
 • При заболявания на храносмилателната система
 • Срещу ишиас и психоза

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка на ден като я сдъвчете, смучете или я оставите да се разтвори в устата.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 100

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД
Метилкобаламин2500 мкг41670%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: ксилитол, целулоза, естествен тропически аромат, аскорбинова киселина, стеаринова киселина (растителен произход), силициев диоксид,.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, миди, ядки, черупкови плодове.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! В случай, че страдате от някое заболяване, приемате някакви медикаменти, бременна сте, кърмите или правите опити да заченете, ако сте на възраст под 18 години, се консултирайте с Вашия лекар преди да започнете да приемате този продукт!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Vitamin B12 (Ciancobalamin) 2500 мкг 60 таблетки | Webber Naturals С натурален аромат на череша Грижи се за здравето на сърцето Подобрява паметта и ми..
26.76 лв.
Без данък:26.76 лв.
Купи
Позвънете