Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Collagen with Lysine + Vitamin C (Колаген) на таблетки Цена | Webber Naturals

Collagen with Lysine + Vitamin C (Колаген) на таблетки Цена | Webber Naturals
Collagen with Lysine + Vitamin C (Колаген) на таблетки Цена | Webber Naturals
Collagen with Lysine + Vitamin C (Колаген) на таблетки Цена | Webber Naturals
Collagen with Lysine + Vitamin C (Колаген) на таблетки Цена | Webber Naturals
Collagen with Lysine + Vitamin C (Колаген) на таблетки Цена | Webber Naturals
Колаген 500 мг с Л-лизин и Витамин C 120 таблетки от Webber Naturals на топ цена доставя ключови полезни вещества за здравето, еластичността и устойчивостта на ставите, независимо от възрастта Ви! Collagen with Lysine + Vitamin C поддържа здравия вид на кНаучете повече

Колаген 500 мг с Л-лизин и Витамин C 120 таблетки | Webber Naturals

  • Намалява възпаленията в ставите
  • Улеснява регенерацията на съединителната тъкан
  • Помага за увеличаване на ставната мобилност
  • Намалява симптомите на болката
  • Поддържа косата, кожата и ноктите здрави и красиви
  • Поддържа здрави венците
  • Спомага за редуциране на ефектите от дегенеративни състояния на ставите
  • Колаген 500 мг с Л-лизин и Витамин C 120 таблетки е на супер цена от Webber Naturals

Какво знаем за Колаген?

Колаген 500 мг с Л-лизин и Витамин C 120 таблетки от Webber Naturals на чудесна цена предпазва от дегенеративни ставни заболяванияЕластичната основа, върху която лежат свързаните помежду си милиарди клетки на човешкия организъм, се нарича колаген. Ако не е той, тялото ни буквално ще се разпадне на малки частици. Това се дължи на факта, че съединението е структура от протеини, на която се държат клетъчните комплекси. Колагенът функционира като един вид биологично лепило или глина. Той дава еластичност и здравина на всички тъкани и органи. Основната му роля се свежда до изпълнение на важната за тялото възстановителна функция.

За съжаление, заедно с напредването на годините интензивността на синтеза на еластин и колаген намалява. Тези съединения имат положително влияние върху състоянието на ставите и заедно с това осигуряват на кожата еластичност и здравина. Следователно си струва да се грижите за правилното снабдяване на тялото си с колаген, за да осигурите нормалната функция на ставите и младия вид на кожата за по-дълго време.

За възстановяването на нарушените колагенови запаси Ви предлагаме да използвате продукта Колаген 500 мг с Л-лизин и Витамин C 120 таблетки от Webber Naturals на атрактивна цена. Неговата уникална формула е събрала ключови полезни елементи, оказващи положително влияние върху състоянието на ставите и укрепващи структурата на косата, ноктите и кожата.

Как действа Колаген с Л-лизин и Витамин С на таблетки?

Collagen with Lysine + Vitamin C 120 таблетки от Weber Naturals на супер цена поддържа косата, кожата и ноктите здрави и красивиCollagen with Lysine + Vitamin C съдържа лесно усвояемият за организма хидролизиран колаген от риба, който има клетъчен строеж, подобен на човешкия, лизин и витамин С, които работят заедно, за да бъдат Вашите стави здрави, еластични и устойчиви, независимо от възрастта Ви. Заедно с това продуктът ще поддържа здравия вид на кожата Ви и добрата й хидратация.

За да може Вашият организъм да произвежда колагеновия протеин, трябва да има достатъчно запас от витамин С и две аминокиселини: лизин и пролин. Пролин може да бъде синтезиран от други аминокиселини. По тази причина в Колаген 500 мг с Л-лизин и Витамин C 120 таблетки са включени ключовите компоненти витамин С и лизин. Продуктът предоставя нужните за колагеновото производство градивни вешества, подобрява усвояването и задържането на водата в клетките. Осигурява основна подкрепа за кожата и ставите.

С годините естественият биосинтез на колагена намалява. С естественото стареене на тялото влакната от еластин и колаген се отслабват и процесът на дегенерация на колагеновия протеин надвишава процесите на неговото създаване. При възрастните хора (60-70 години) синтезатът на колаген почти напълно се прекратява. Добавянето на л-лизин и витамин С с таблетките Collagen with Lysine + Vitamin C стимулира колагеновия синтез.

Витамин С участва в много важни ензимни реакции, противодейства на вредните процеси на окисляване и влияе върху правилната работа на нервната и имунната система. Този витамин е кофактор за много ензими, активно действа в нормалния синтез на колаген, така че неговите подходящи нива са от съществено значение за поддържане на правилното състояние на ставите. Освен това е наблюдавано, че дефицитът на витамин С може да доведе до загуба на костна тъкан. Дефицитът му се проявява главно под формата на болки в мускулите и ставите, по-бавно зарастване на рани и възпаление на венците.

Аминокиселината L-лизин е съставка на много протеини, особено на колаген и еластин. Тя е изграждащ блок за много структури, които са „рамка" за тялото, след нейното превръщане в хидроксилизин. Тъй като образува колаген, L-лизин е от решаващо значение за поддържане на здрави стави, кожа и кости. В допълнение, чрез увеличаване на чревната абсорбция на калций, аминокиселината намалява екскрецията на калций в урината и насърчава омрежването му с колаген в костите. В резултат на това спомага за поддържането на силен скелет.

Колаген 500 мг с Л-лизин и Витамин C 120 таблетки от Webber Naturals на топ цена намалява симптомите на болкаПриемът на Колаген 500 мг с Л-лизин и Витамин C ще Ви предпази от дефицит на колагеновия протеин, който става причина за проблеми със здравето. В организма се увеличават увредените влакна, те стават по-дебели, намалява тяхната еластичност и способност за задържане на влагата в клетките. Това води до образуването на целулит, увеличаване на теглото, изтъняване и загуба на коса, нарушена структура на хрущяла, сухожилията, ставните връзки, промяна в позата, гръбначни заболявания, намаляване еластичността на кръвоносните съдове. Недостатъчното му количество става причина за намаляване на калция в костите, което води до остеопороза и чести фрактури. От него зависи състоянието на всички вътрешни органи, здравето на зъбите, състоянието на хранопровода, стомаха и червата и т.н. Без свързващото „лепило" олаген цялата „конструкция" на тялото се разпада. Появява се умора, липса на енергия, лош външен вид. Но най-вече липсата на протеина се отразява на състоянието на кожата: тя губи своята еластичност, способността да задържа влага, става суха, отпусната, появяват се бръчки.

Доставеният колаген тип II с  Колаген 500 мг с Л-лизин и Витамин C улеснява диференциацията на остеобластите (основните костно образуващи структури), намалява болката в ставите (особено по време на тренировка) и подобрява състоянията, свързани с болки, причинени от дегенерация на ставите, когато се приема редовно.

Колагенът също така показва ефикасност при намаляване на интензивността на ревматичните болки поради способност си да намали имунореактивността на спленоцитите и да увеличи производството на интерлевкин 10, което елиминира активността на провъзпалителните интерлевкини 17.

Collagen with Lysine + Vitamin C 120 таблетки от Webber Naturals на добра цена се грижи да запазите жизнеността и младостта си по-дълго време Освен това заслужава да се отбележи, че колагенът се грижи за добрия външен вид и здраве на кожата, когато се използва редовно.

Collagen with Lysine + Vitamin C на страхотна цена се бори с причините за процеса на стареене, като може не само да намали скоростта му, а и да го стопира. Допринася за гъвкавостта на ставите, предотвратява изтъняването на хрущяла, редуцира болката и възпалението, укрепва състоянието на целия организъм. Collagen на таблетки действа за възстановяването и укрепването на съединителната тъкан, особено след травми, следоперативен период, дегенеративни заболявания на опорно-двигателния апарат, когато тялото трябва най-бързо да възвърне целостта му. От неговата патология зависи развитието на много хронични заболявания. Хранителната добавка съдейства за подобряване на дългосрочния комфорт, както и подвижност на опоно-двигателния апарат.

Колаген 500 мг с Л-лизин и Витамин C е много важен за спортисти и хора, чието ежедневие е изпълнено с физически натоварвания. Препоръчва се като източник на колаген за предотвратяване болести на опорно-двигателния апарат. Спомага за възстановяване работата на гръбначния стълб и ставите, заздравяване на костната структура. Видимо кожата, косата и ноктите стават по-красиви и здрави. Колагеновият протеин е 30% от цялата протеинова маса на тялото, 70% от него се намира в кожата, той е един от основните фибриларни протеини на съединителната тъкан. От него се строи матрицата на междуклетъчното вещество, вътре в която се раждат, живеят и умират клетките. Колаген 500 мг с Л-лизин и Витамин C 120 таблетки от Webber Naturals на чудесна цена е добър вариант за тези, които искат да стопират процесите на стареене, да запазят младостта и жизнеността си.

Препоръчителен прием: приемайте по 1 таблетка 3 пъти дневно по време на хранене или както е предписано от Вашия лекар.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 120

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД
Хидролизиран колаген (риба)500 мг**
L- Лизин (хидрохлорид)50 мг**
Витамин C30 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: кроскармелоза натрий, микрокристална целулоза, двуосновен калциев фосфат дихидрат, стеаринова киселина, хидроксипропилцелулоза.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Полезна информация за Желатин: Желатин на капсули помага при сухожилни и ставни проблеми Заздравява ноктите и косата Изгражда костния хрущял Прот..
19.00 лв.
Без данък:19.00 лв.
Купи
Изберете Хидролизирания Колаген на прах на BioMall, защото: Колагенът хидролизат е произведен в Германия Съдържа специално разработен к..
65.00 лв.
Без данък:65.00 лв.
Купи
Колаген Тип 1 и 3 с Витамин C 1000 мг 180 таблетки | Doctor's Best
Топ продукт
Колаген Тип 1 и 3 с Витамин C 1000 мг 180 таблетки | Doctor's Best Забавя стареенето  Изгражда костите, ставите и кожата  Намалява ..
58.99 лв.
Без данък:58.99 лв.
Купи
Позвънете