Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Ресвератрол 200 мг на капсули Топ Цена California Gold Nutrition

Ресвератрол 200 мг на капсули Топ Цена California Gold Nutrition
Ресвератрол 200 мг на капсули Топ Цена California Gold Nutrition
Ресвератрол 200 мг на капсули Топ Цена California Gold Nutrition
Ресвератрол 200 мг на капсули Топ Цена California Gold Nutrition
Ресвератрол 200 мг на капсули Топ Цена California Gold Nutrition
Ресвератрол 200 мг 60 капсули от California Gold Nutrition на невероятна цена има силно антиоксидантно действие и намалява риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания. Resveratrol помага при възпаления.Научете повече

Ресвератрол 200 мг 60 капсули I California Gold Nutrition

 • Ресвератрол от California Gold Nutrition предпaзва от сърдечни болести и помага при диабет

  Притежава противораково въздействие
 • Предпазва от сърдечно-съдови патологии
 • Намалява количеството холестерол
 • Има противовъзпалителен ефект
 • Срещу различни вируси
 • Против атеросклероза и болести на мозъка
 • При диабет и затлъстяване
 • Изключително мощни антиоксидантни ефекти
 • Resveratrol 200 мг капсули на уникална цена от California Gold Nutrition​ подпомага подмладяването

Какво знаем за Resveratrol?

Ресвератрол е антиоксидант от групата на биофлавоноидите, който се намира в какаото, червеното грозде и други плодове, които имат тъмен цвят. Растенията синтезират това вещество в момент на стрес, който може да ги увреди или порази, например като гъбична инфекция. С други думи, те синтезират Ресвератрол, за да оцелеят. Първоначално той бил асоцииран само с червеното грозде и виното. И се предполагало, че именно под неговото въздействие се обяснявал така наречения „френски парадокс”, който се състои в това, че жителите на Франция, макар и да не водят съвсем здравословен начин на живот, рядко боледуват от сърдечни заболявания.

Ресвератрол 200 мг 60 капсули на супер цена от California Gold Nutrition​ има три главни активности – антиоксидантна, противовъзпалителна и способността да подобрява работата на митохондриите, които са основните енергийни центрове на всяка клетка в организма.

Как действа Ресвератрол на капсули?

Ресвератрол на изумителна цена предотвратява развитието на рак и помага при болест на Алцхаймер

Resveratrol 200 мг 60 капсули има силни оздравяващи свойства. Притежава противотуморни и антибактериални свойства, противовъзпалително действие и подмладяващ ефект. Основното свойство на продукта е антиоксидантното му свойство – защитава клетките от увреждания, които нанасят свободните радикали, с което предотвратява преждевременното стареене и защитава от образуване на ракови клетки. Преустановява развитието на сериозни заболявания на сърцето и съдовата система, повишава еластичността на кръвоносните съдове и съдейства за намаляване налягането и нивото на холестерола. Намалява и рисковете от тромбози и може да се използва като профилактично средство срещу сърдечни пристъпи и инсулт.

Ресвератрол 200 мг 60 капсули е невъобразимо полезен за хора с автоимунни патологии, като артрит. В този случай се проявява неговата противовъзпалителна активност, която отслабва интензитета на болките и премахва възпаленията. Повишава и имунитета и предпазва от развитие на бъбречни заболявания. Има и антивирусно действие, като блокира размножаването на херпесния вирус на неговите ранни стадии на развитие. Оказва пагубно действие и на други видове вируси, например респираторни. Resveratrol 200 mg 60 capsules от California Gold Nutrition​ по много благоприятен начин влияе на свойствата на кръвта, не позволява на кръвните клетки да се слепват една с друга и да образуват сгъстявания, които водят до образуването на тромби. Също така е забележимо влиянието на продукта върху липопротеините с ниска плътност, стопира тяхното прилепване върху стените на съдовете и образуването им на холестеролна плака, с което възпрепятства стесняването им и развитието на атеросклероза.

Ресвератрол от 200 мг капсули оказва въздействие и върху нервната система, като възпрепятства развитието на такива старчески заболявания като болест на Алцхаймер и болест на Паркинсон. Съдейства за възстановяването на нервните клетки и възстановява загубените връзки в увредените участъци на главния мозък. Така хранителната добавка допринася за подобряване на мисловната дейност, особено при хора на преклонна възраст. Resveratrol 200 мг на капсули може да се използва от жени в менопауза, тъй като подобрява състоянието в този период от живота на жените и коригира техния хормонален баланс. Освен това този продукт забавя растежа и образуването на злокачествени клетки, което намалява риска от заболяване на рак на гърдата, рак на черния дроб, рак на млечните жлези, а в същото време се увеличава броя на здравите клетки в организма. Освен това този продукт помага и при такива заболявания като затлъстяване.

Още ползи от приема:

Ресвератрол от California Gold Nutrition намалява холестерола и има антиоксидантен ефектПри приемът на Ресвератрол 200 мг на 120 капсули на топ цена в организма протичат такива промени, все едно човек е на нискокалорична диета. А при диабет се нормализира систоличното налягане, подобрява се работата и на черния дроб. Понижава се и синтеза на триглицериди – едноосновни мастни киселини, които се отнасят към класа на липидите, и се увеличава чувствителността към инсулина. Като хранителна добавка продуктът от California Gold Nutrition​ нормализира холестерола в кръвта и нивата на липидите, разгражда и извежда от организма свободните радикали, привежда в норма консистенцията на кръвта и помага за свободния кръвен поток, а също така осигурява еластичност на стените на съдовете. Стопира развирането на ракови клетки, намалява възпалителните процеси и притежава антибактериално въздействие. Подобрява и противодействието на организма към стресовите ситуации, повишава яснотата на зрението и подобрява мозъчната дейност. Съдейства за образуването на колаген в клетките на дермата, което предизвиква подмладяване. Препоръчва се използването на капсулите на Resveratrol 200 мг на хора, болни от хипертония,и след инсулт, инфаркт или при атеросклероза. Също така е много добро профилактично средство след химиотерапия и лъчетерапия при онкологично болните хора. Действа добре и при варикоза и тромбофлебит, а също и при бронхиална астма.

Този антиоксидант е полезен за повишаването на функционалността на самия организъм, за активиране микроциркулацията на кръвта в клетките и тъканите и за хора, които работят с вредни вещества или живеят в територии с неблагоприятни екологични фактори. Ресвератрол на капсули от 200 мг помага за възстановяването на други антиоксидантни в организма, подобрява работата на сърцето и кръвообращението и помага за нормализирането на налягането. Поддържа здравето на храносмилателната система и помага за премахването на токсините от тялото.

Ресвератрол на топ цена има подмладяващо свойство и помага за детоксикация

Защо на капсули е по-добър?

За повечето полезни съединения най-добрият източник за тяхното набавяне са натуралните хранителни продукти, а не лекарствени или хранителни добавки. Но с ресвератрол това не е точно така. Работата е там, че в продуктите той не е в такава голяма концентрация, която да оказва ефективно въздействие върху организма. При това всички те, освен полезен антиоксидант, съдържат и вредни съединения, при което негативното влияние върху здравето е по-голямо от положителното въздействие на антиоксиданта Ресвератрол. Най-много има в мускатното грозде, а също и в червеното вино, от което е приготвено. Антиоксидантът се разтваря отлично в спирт. Затова от виното се усвоява по-добре, отколкото от обикновеното грозде. Само че виното не бива да се нарича най-добрият източник на Ресвератрол, тъй като вредата от спирта е много повече от ползата на антиоксидантна. Що се касае до самото грозде, то за усвояването на такова количество Ресвератрол, което би имало терапевтичен ефект, е нужно да се изяде изключително голямо количество. А това е вредно. Все пак виното съдържа фруктоза, извънредната употреба на която води точно до тези проблеми със здравето, от които се опитваме да се отървем с помощта на Ресвератрол. Това са инсулиновата резистентност, хроничното възпаление, метаболитният синдром с всички произтичащи от него заболявания.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД

Транс-ресвератрол

200 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: модифицирана целулоза, микрокристална целулоза, оризов екстракт, оризов концентрат.

Не съдържа мляко, яйца, риба, миди, ядки, фъстъци, пшеница, соя или глутен.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна, кърмите, страдате от някакво заболяване, приемате някакви медикаменти, на възраст сте под 18 години, се консултирайте с лекар, преди да започнете да приемате тази добавка.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Натурален Ресвератрол 60 веге капсули | Now Foods Натурален Транс-Ресвератрол - 50 мг Екстракт от червено вино - 100 мг Съдържа зе..
56.00 лв.
Без данък:56.00 лв.
Купи
Resveratrol 100 мг 60 капсули | Jarrow Formulas Забавя процесите на стареене Подобрява кръвообращението Мощен антиоксидант Намалява риска от разви..
55.99 лв.
Без данък:55.99 лв.
Купи
Trans-Resveratrol 100 мг 60 веге капсули | Doctor's Best Оказва влияние върху генната активност като увеличава живота Съдейства за възстановяванет..
53.99 лв.
Без данък:53.99 лв.
Купи
Позвънете