Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Калций 600 мг с Витамин Д3 400 IU 90 капсули Цена | Webber Naturals

Калций 600 мг с Витамин Д3 400 IU 90 капсули Цена | Webber Naturals
Калций 600 мг с Витамин Д3 400 IU 90 капсули Цена | Webber Naturals
Калций 600 мг с Витамин Д3 400 IU 90 капсули Цена | Webber Naturals
Калций 600 мг с Витамин Д3 400 IU 90 капсули Цена | Webber Naturals
Калций 600 мг с Витамин Д3 400 IU 90 капсули Цена | Webber Naturals
Калций 600 мг с Витамин Д3 400 IU 90 капсули от Webber Naturals на топ цена подпомага здравето на костната система. Calcium Plus Vitamin D3 предпазва костите от счупване и развитие на остеопороза, особено в по-напреднала възраст.Научете повече

Calcium 600 mg Plus Vitamin D3 400 IU 90 гел-капсули | Webber Naturals

 • Предпазва от костни патологии като остеопороза
 • Заздравява костните тъкани
 • Попълва дефицита в организма на калций
 • Предоставя достатъчно за крепки кости витамин D3
 • За по-добро усвояване на важния за костите калций
 • При риск от костни фрактури и слаби кости
 • Препоръчително за по-възрастните хора
 • Добро средство за поддържане на костната система по време на менопаузата
 • Калций 600 мг с Витамин Д3 400 IU 90 капсули е на специална цена от Webber Naturals

Какво знаем за Calcium 600 mg Plus Vitamin D3?

Calcium 600 mg Plus Vitamin D3 400 IU от Webber Naturals поддържа здравето на костите и се препоръчва при менопаузаОстеопорозата е сериозна патология, при която в костната тъкан се понижава съдържанието на минерали. Намалява костната маса, костите стават по-порести, тънки и по-малко здрави, увеличава се рискът от счупване. Броят на хората, които страдат от това заболяване, расте по цял свят. Причината за това – стареенето на населението, промененият стил на живот, качеството на употребяваната храна. Възникването на остеопороза се отъждествява с недостатъчна употреба на калций, с менопаузата при жените и с преклонната възраст. Разбира се, това е така. Но злоупотребата с алкохол, недостатъчното белтъчини в храната, пушенето, приемът на някои медикаменти, недостатъчната физическа активност и други фактори от съвременния начин на живот също влияят върху здравето на костната система.

Ние често чуваме колко е необходимо през целия си живот да спазваме хранителен режим, в който има достатъчно количество калций. Знаем, че млечните продукти и други храни, богати на калций, са необходими за развитието и поддържането на здравината на костната система. Но трябва да знаем, че освен калций, за правилното подхранване на костната тъкан е необходимо и достатъчно количество на втория важен елемент – витамин Д.

Затова Webber Naturals представя хранителната си добавка Калций 600 мг с Витамин Д3 400 IU 90 капсули, която ние в Biomall.bg предлагаме за Вас на супер цена.

Как действа Калций 600 мг с Витамин Д3 на гел-капсули?

Calcium 600 mg Plus Vitamin D3 400 IU 90 подобрява абсорбирането на калций от организма и костната система в частностКалцият е жизненоважен строителен материал за костната тъкан, който я защитава от развитието на остеопороза. Но той не може да изпълнява функциите си без достатъчно присъствие на витамин D в организма. Точно тези елементи са включени в състава на добавката Calcium 600 mg Plus Vitamin D3 400 IU на гел-капсули. На свой ред костите изпълняват функцията на „депо“ или „резервоар“ за калция за поддържането на необходимото количество от този елемент в кръвта.

Витамин Д се съдържа в малки количества в някои продукти, но храната не е основният източник на този витамин. Основно витаминът се образува в дермата чрез въздействието на УВ-лъчите. Хранителните продукти (изключвайки специалните добавки) не могат да осигурят достатъчно от този витамин за организма. В международно изследване, в което са изследвани повече от 2500 жени в менопауза, които страдали от остеопороза, е доказано, че много от тях страдат от дефицит на Д-витамина. Затова приемът на Калций 600 мг с Витамин Д3 400 IU гел-капсули на Webber Naturals би бил изключително полезен в този период от живота на жената.

През целия ни живот калцият и витаминът Д са еднакво важни за поддържането на здравето на костната ни система. Калциферолът (витамин D) изпълнява множество функции, но здравата костна система – това е основната му задача.

Calcium 600 mg Plus Vitamin D3 400 IU 90 softgels действа синергично, тъй като витаминът в добавката подпомага по-доброто абсорбиране на минерала в организма. При недостиг на Д-витамин много голяма част от калция не може да се усвои от храносмилателната система. Употребата на тази хранителна намалява нарушенията в координацията и подобрява функциите на нервната и мускулната системи, а освен това подпомага дейността и устойчивостта на имунната система и регулира налягането на кръвта в артериите. Доказано предпазва от счупване на костите при хора на преклонна възраст.

Слънчевият витамин (Д3) в добавката Калций с Витамин Д3 на хит цена

Calcium 600 mg Plus Vitamin D3 400 IU на Webber Naturals съдържа калий и витамин Д, които подпомагат цялостно здравето и в частност това на костите, предпазват от остеопорозаЧесто наричат витамин Д „слънчев“. По принцип около 90% от потребността ни от този витамин се образува под влиянието на слънчевата светлина, която прониква в кожата и способства превръщането на молекулите на предшественика на витамин Д в неговата активна форма. Количеството образувал се в кожата витамин D е по-голямо от това, което получаваме с храната.

Точното количество на образувалия се под слънчевото лъчение витамин и съответно необходимата продължителност от пребиваване на слънце зависи от:

 • Пигментацията на кожата (тъмната кожа има нужда от повече УВ за произвеждането му);
 • Сезона, периода на деня (колкото по-малко интензивно е слънцето, толкова повече време е нужно за изработването на витамин Д);
 • Площта на откритите части от тялото, незащитени с дрехи или слънцезащитни средства;
 • Наличието на препятствия за проникването на лъчите (стъкло, пластмаса).

Следователно, към рисковата група за развитие на Д-витаминен дефицит принадлежат:

 • Хората с по-тъмна кожа;
 • Хора, които постоянно покриват цялото си тяло с дрехи и различни тъкани поради религиозни или други съображения;
 • Хората в напреднала възраст, които нямат възможност да излизат от домовете си или които са настанени в хоспис и излизат рядко от помещенията (следователно, не могат по естествен път да получават витамина).

За всички тези хора, а също и за онези, които страдат от проблемни кости и дефицит на минерали и витамини, ние предлагаме на невероятна цена хранителната добавка Calcium 600 мг Plus Vitamin 400 IU от Webber Naturals

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули няколко часа преди или след прием на храна

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 гел-капсула)Стпйност%ПДД
Калций600 мг**
Витамин D310 мкг (400 IU)**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, глицерин, пречистена вода, титаниев диоксид, соево масло, лецитин, жълт пчелен восък.

Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, нишесте, захар, сол, пшеница, глутен, мая, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки, ГМО-продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Витамин B12: Важен за нормалното функциониране на мозъка и нервната системаОпаковката е достатъчна за 100-дневен прием! Помага при образуването на кръ..
30.99 лв.
Без данък:30.99 лв.
Купи
Защо да изберем Калций, магнезий, цинк + Витамин Д 21st Century? Помага да изградите и поддържате здрави кости и зъби Подобрява дейността на сърдечнат..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Купи
Chelated Iron 15 мг 90 капсули | Haya Labs Подобрява състоянието на ноктите, предотвратява чупенето им Снема умората Повишава апетита Спомага обмяната..
16.00 лв.
Без данък:16.00 лв.
Купи
Позвънете