Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Пълен Спектър Гъба Шийтаке Капсули Цена | Swanson

Пълен Спектър Гъба Шийтаке Капсули Цена | Swanson
Пълен Спектър Гъба Шийтаке Капсули Цена | Swanson
Пълен Спектър Гъба Шийтаке Капсули Цена | Swanson
Пълен Спектър Гъба Шийтаке Капсули Цена | Swanson
Пълен Спектър Гъба Шийтаке Капсули Цена | Swanson
Пълен Спектър Гъба Шийтаке Капсули Цена | Swanson
Пълен Спектър Гъба Шийтаке Капсули Цена | Swanson
Full Spectrum Shiitake Mushroom 500 мг 60 капсули на ниска цена от Swanson се грижи за здравето на сърцето. Пълен Спектър Гъба Шийтаке поддържа силната имунна система.Научете повече
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-12-08 15:32:55
Шийтаке и Майтаке 250 мг 60 веган капсули | Nature's Way Съдържа 10% полизахариди от Шиитаке 30% полизахариди от Майтаке Притежава противотум..
46.90 лв.
Без данък:46.90 лв.
Купи
All Natural Spirulina 500 мг 100 таблетки | Haya Labs​ Обогатява организма с витамини и минерали Понижава опасното ниво на захар в кръвта при диа..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Купи
Шийтаке на прах Био 125 гр | ZOYA Бори се с вируси Нормализира кръвното налягане Стимулира имунната защита Понижава нивото на холестерол в кръвта Вли..
14.65 лв.
Без данък:14.65 лв.
Купи

Пълен Спектър Гъба Шийтаке Капсули Цена | Swanson

Full Spectrum Shiitake Mushroom 500 мг 60 капсули | Swanson

  • Грижат се за здравето на сърцето
  • Регулират нивата на холестерола 
  • Грижи се за доброто здраве и имунитет
  • Успешно действа срещу онкозаболявания
  • Дарява с повече сили и енергия
  • Пълен Спектър Гъба Шийтаке на капсули е на топ цена от Swanson

Какво знаем за Пълен Спектър Гъба Шийтаке? 

Гъбите Шийтаке са популярни в Азия от стотици години. Те всъщност са втората най-популярна и третата най-масово култивирана ядлива гъба в света. Тези вкусни гъби са пълни с хранителни вещества и предлагат многобройни възможни ползи за здравето Ви.

Full Spectrum Shiitake Mushroom 500 мг 60 капсули на ниска цена от Swanson се грижи за здравето на сърцето.

Full Spectrum Shiitake Mushroom 500 мг 60 капсули на идеална цена от Swanson на Biomall.bg е висококачествена добавка, от която можете да се възползвате.

Как действа Пълен Спектър Гъба Шийтаке на капсули?

Гъбите Шийтаке притежават три важни съединения, които могат да помогнат за понижаване на холестерола - важно за по-доброто здраве на сърцето. Те са:

  • бета глюкани – полизахаридът бета глюкан, намиращ се в клетъчните стени на всички гъби и дрожди, е влакно, което се счита за полезно за здравето на сърцето;
  • стероли – стеролите блокират усвояването на холестерола и могат да помогнат за намаляване на LDL (лошия) холестерол в кръвта;
  • еритаденин – това е съединение, което може да разгражда холестерола.

Свободните радикали са молекули с нечетен брой електрони, така че нямат стабилен електрически заряд и могат да увредят Вашите клетки. Гъбите Шийтаке имат голямо количество ерготионеин. Този антиоксидант помага в борбата със свободните радикали и предпазва клетките от тяхното увреждане.

Гъбите Шийтаке съдържат лентинан, активен компонент, който може да помогне за предотвратяване и борба с рака. Той дори е одобрен като допълнителна химиотерапия за рак на стомаха в напреднал стадий от Министерството на здравеопазването на Япония. Клетъчни изследвания са показали, че лентинанът може да помогне за активирането на имунните клетки, което вероятно помага в борбата с рака.

Гъбите шийтаке имат хранителни вещества, които могат да помогнат за повишаване на енергийните Ви нива. Те могат да Ви накарат да се чувствате по-малко уморени и да подобрят умствената дейност, защото съдържат витамини от група B, които Ви помагат да превърнете храната, която приемате, в използваема енергия за Вашите клетки. Проучвания показват, че гъбите шийтаке увеличават пролиферацията и активността на имунните клетки. Това означава, че Вашият имунитет работи, за да помогне в борбата с болестите и инфекциите.

Увеличаването на теглото, инсулиновата резистентност и здравето на сърцето са проблеми за жените след менопауза. Пълен Спектър Гъба Шийтаке капсули на ниска цена от Swanson служи и за поддържане на здравословно тегло и успешно управлява нивата на кръвната захар и холестерола, до голяма степен поради съдържанието на фибри.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Като хранителна добавка, приемайте две капсули на ден с вода.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (2 капсули)Стойност%ПДД

Гъба Шийтаке (Lentinus edodes) (върхове)

1 гр**

 † Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, магнезиев стеарат, силициев диоксид, микрокристална целулоза (растителни влакна).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите! Консултирайте се с лекар, преди да използвате този или друг продукт, ако приемате лекарства или страдате от заболяване!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете