Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Anti-Ox Formula (Антиокидантна формула) 60 капсули Цена I Naturalico

Anti-Ox Formula (Антиокидантна формула) 60 капсули Цена I Naturalico
Anti-Ox Formula (Антиокидантна формула) 60 капсули Цена I Naturalico
Anti-Ox Formula (Антиокидантна формула) 60 капсули Цена I Naturalico
Anti-Ox Formula (Антиокидантна формула) 60 капсули Цена I Naturalico
Anti-Ox Formula (Антиокидантна формула) 60 капсули Цена I Naturalico
Ultra Anti-Ox Formula 60 капсули от Naturalico на супер цена подкрепя имунитета и сърдечната функция, подобрява мозъчната дейност, препятства развитието на инфекции и онкологични заболявания, помага при стрес и депресия.Научете повече
45.00 лв.
Без данък: 45.00 лв.
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:03

Ultra Anti-Ox Formula 60 капсули I Naturalico

 • Силни детоксикиращи свойства
 • Спомага обмяната на веществата
 • Подкрепя имунната защита
 • Влияе благоприятно за бързо възстановяване
 • Антиоксидантна формула 60 капсули от Naturalico подобрява сърдечната функция

Ultra Anti-Ox Formula от Naturalico влияе за бързо възстановяване и подобрява работоспособността.

Какво знаем за компонентите на Антиокидантна формула?

Зелен чай съдържа полифеноли, в частност, катехини, от които най-разпространен е епигалокатехин галат. Зелен чай съдържа и каротиноиди, токофероли, аскорбинова киселина (витамин С), минерали-хром, манган, селен и цинк, и някои фитохимични съединения.
Кофеин е алкалоид от пуриновата редица. Представлява безцветни или бели горчиви кристали и се съдържа в кафето, чая и много освежаващи напитки. По физични свойства витамин С представлява бял кристален прах с кисел вкус. Лесно се разтваря във вода, разтворим е в спирт.

Ultra Anti-Ox Formula 60 капсули от Naturalico на страхотна цена оказва стимулиращо въздействие върху нервната система. Под влиянието на Кофеин от състава му се ускорява сърдечната дейност, повишава се кръвното налягане и настроението, за сметка на освобождаването на допамин. Продуктът регулира процесите на възбуждане в кората на главния мозък, усилва положителните условни рефлекси и повишава двигателната активност. Стимулиращото му действие води до повишаване на умствената и физическата работоспособност, намаляване на умората и сънливостта.  

Как действа Антиокидантна формула на капсули?

Антиоксидантна формула 60 капсули на Naturalico на топ цена намалява риска от сърдечно-съдови заболявания, зъбен кариес, камъни в бъбреците, като едновременно с това увеличава плътността на костната тъкан и когнитивните функции. Съдържащият се в състава му Зелен чай ускорява метаболизма, възобновява термогенезата и стимулира окисляването на мазнините, което способства регулиране на телесното тегло. Научни изследвания доказват, че епигалокатехин галат от състава му с бори с болест на Паркинсон и Алцхаймер, а също така защитава мозъчните клетки. Ultra Anti-Ox Formula има противомикробна активност, предотвратява глаукома и други очни заболявания и се бори ефективно със свободните радикали. Препятства образуването на канцерогенни съединения и е добра профилактика срещу рак на гърдата, белите дробове, панкреаса, стомаха и червата. Той защитава организма на клетъчно ниво, защитава клетъчните структури, а също така колагена от увреждане, като придава по-здрав вид на кожата.

Антиоксидантна формула на изгодна цена подобрява настроението и снема стрес и депресия.

Антиоксидантна формула забавя процесите на стареене и поддържа имунитета на високо ниво, намалява мастните образувания и способства за извеждане на холестерола от организма. Той повишава рефлекторната възбудимост на гръбначния мозък, действа на дихателните и съдодвигателните центрове, а също така съдейства за по-интензивни и учестени съкращавания на миокарда. Под негово влияние се стимулира секреторната дейност на стомаха и се понижава агрегацията на тромбоцити. Антиоксидантна формула повишава артериалното налягане при колапсни и шокови състояния, разширява кръвоносните съдове на скелетните мускули и другите части на тялото (съдовете на главния мозък, сърцето, бъбреците), докато органите в коремната кухина се стесняват. Кофеин потиска фермента фосфодиестераза, което води до вътре-клетъчно натрупване на цикличен аденозинмонофосфат. Той се разглежда като медиаторно вещество (вторичен медиатор), с чиято помощ се усилват процесите на гликогенолиза, стимулират се метаболичните процеси в някои органи и тъкани, в това число в мускулната тъкан и тази на централната нервна система. В неврохимичния механизъм на Кофеин важна роля играе способността му да се свързва със специфични „пуринови“ или аденозинови мозъчни рецептори. Ultra Anti-Ox Formula капсули ободрява и възбужда централната нервна система и може да се използва при мигрена. Има приложение и като пикочогонно средство. Витамин С от състава му участва в образуването на колаген и в превръщането на холестерола в жлъчни киселини. Той стимулира синтеза на интерферон, като по този начин участва в имуномодулирането, способства за усвояването на желязо и регулира окислително-възстановителните процеси. Регулира съсирването на кръвта, нормализира проницаемостта на капилярите, необходим е за кръвотворенето, оказва противовъзпалително и противоалергично действие. Витамин С е фактор за защита на организма от последствията на стреса. Той усилва репаративните процеси, увеличава устойчивостта към инфекции и е профилактика против ракови заболявания. Антиоксидантна формула извежда токсините и предпазва съдовите стени от отлагане на окислени форми холестерол.

Още ползи при прием на Ultra Anti-Ox Formula:

 • Подобрява мозъчната функция
 • Понижава риска от онкологични заболявания
 • Има общо-укрепващо действие
 • Обезпечава енергия за организма
 • Подобрява храносмилането
 • Помага при атеросклероза
 • Срещу стрес и депресия
 • Ultra Anti-Ox Formula на добра цена има стимулиращо действие
 • Използва се за нормализиране на артериалното налягане
 • Подходящо средство за отслабване
 • Подобрява кръвообращението
 • Потиска развитието на инфекции

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули дневно, с 250 мл. вода.
Дозировка: 2 капсули
Дози в опаковка: 30

СъставСтойност%ПДД

Зелен чай (лист)

(Стандартизиран екстракт)

700 мг**
Витамин С (Аскорбинова киселина)600 мг1000%
Кофеин 20 мг**

 

 

 

 

 

 

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено.
Други съставки: калциев фосфат, магнезиев стеарат, микро-кристална целулоза, силициев диоксид.
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете