Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

CoQ10 (Коензим CoQ10) 30 мг 60 капсули Цена | Now Foods

CoQ10 (Коензим CoQ10) 30 мг 60 капсули Цена | Now Foods
CoQ10 (Коензим CoQ10) 30 мг 60 капсули Цена | Now Foods
CoQ10 (Коензим CoQ10) 30 мг 60 капсули Цена | Now Foods
CoQ10 (Коензим CoQ10) 30 мг 60 капсули Цена | Now Foods
CoQ10 (Коензим CoQ10) 30 мг 60 капсули Цена | Now Foods
CoQ10 30 мг 60 капсули от Now Foods на изгодна цена обезпечава енергия. Коензим Q10 понижава нивото на холестерол в кръвта, подобрява сърдечната функция, забавя процесите на стареене, помага при атеросклероза.Научете повече
40.00 лв.
Без данък: 40.00 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Now Foods
 • Модел: CoQ10 30 mg 60 Veg Capsules
 • SKU: NOW-03184
 • UPC: NF3184
 • ISBN: 733739031846
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:03

CoQ10 30 мг 60 веге капсули | Now Foods

 • Подмладява организма
 • Профилактика на инфаркт и инсулт
 • При алергични състояния
 • Обезпечава енергия
 • Понижава нивото на холестерол в кръвта
 • Предотвратява старчески изменения в мозъка
 • Подобрява сърдечната функция
 • Коензим Q10 30 мг 60 капсули е на добра цена от Now Foods 

Какво знаем за Коензим Q10?

CoQ10 от Now Foods понижава нивото на холестерол и предотвратява атеросклероза.

Коензим Q10 е витаминоподобно съединение, изработвано от черния дроб на човешкия организъм. Съдържа се в месото: в овчето, пилешкото, говеждото и заешкото (черен дроб и сърце), в сардините и скумрията, яйцата и спанака, нешлифования ориз, соевите бобове, свежите зеленчуци и плодове. 

Като хранителна добавка CoQ10 30 мг 60 веге капсули от Now Foods на изгодна цена е мастноразтворимо вещество (витамин от група К), което задължително присъства във всяка клетка на организма и играе основна роля в процесите на енергообразуване. 

Той участва в синтеза на АТФ, нормализира клетъчната енергия и възстановява клетъчните функции. Наличието на веществото в митохондриите е необходимо условие за началото на процеса на изработване на енергия в организма. То се синтезира в черния дроб и тъй като основен негов източник са хранителните продукти, които са противопоказани на болните от атеросклероза, най-добрият начин за запълване на запасите му в организма е Коензим Q10 от Now Foods.

Особено голяма е потребността от продукта за черния дроб, бъбреците, сърцето, панкреаса поради големите загуби на енергия, съпътстващи дейността им. Той възпрепятства прекисното окисляване на липидите с ниска плътност, оказва антиоксидантно действие, понижава степента на поражение на клетките, предизвикано от кислородния глад, радиацията и други, като освен това възстановява антиоксидантната активност на витамин Е. CoQ10 понижава вискозитета на кръвта, отстранява страничните ефекти от радио- и химиотерапията, притежава имуномодулиращо свойство, усилва действието на ензимите, ускорява обменните процеси и забавя процесите на стареене. 

Как действа Коензим Q10 на капсули?

Коензим Q10 30 мг 60 вегетариански капсули на Now Foods има защитни свойства. С напредване на възрастта количеството на веществото се понижава поради износването на черния дроб и другите органи. Това се случва обикновено около 30 години, когато започват да се проявяват първите, отначало малко забележими заболявания, които след време се превръщат в сериозни проблеми.

CoQ10 способства за преработването на мазнините в енергия, явява се профилактика на много болести и усилва много важни функции в организма. Проявява антиоксидантно, антиатеросклеротично, антиаритмично, хепотензивно, противоалергично и хепатопротекторно свойства. Той нормализира липидния състав на кръвта, подобрява нейните свойства, кръвотока в миокарда, регулира кръвното равнище на глюкоза. Подобрява дихателната и репродуктивната функции, има антипародонтозно действие.

Тъй като в напреднала възраст човешкия организъм не е способен за обезпечи изработването на необходимата доза от съединението, употребата на Коензим Q10 е препоръчителна за всички възрастни хора. Ефективен е при интензивни спортни занятия, при имунодефицит, а също така и в качеството на профилактика и в комплексна терапия на онкозаболявания. Недостигът на веществото се отразява, на първо място, върху сърдечно-съдовата система, тъй като сърцето непрестанно се нуждае от енергия.

Използва се при сърдечни патологии, артериална хипертензия и различни видове рак. Помага при безплодие, болест на Алцхаймер и Паркинсон, шум в ушите, понижава артериалното налягане до физиологично ниво при хипертония.

CoQ10 30 мг капсули на невероятна цена се прилага при хронична сърдечна недостатъчност, а също и при пациенти, прекарали инфаркт на миокарда. Той способства за спиране на главоболието при мигрена и за смекчаване на страничните ефекти от редица лекарствени препарати. При хората с диагностицирана сърдечна недостатъчност се отбелязва понижено съдържание на веществото в кардиомиоцитите.

Коензим Q10 на супер цена предотвратява инфаркт и инсулт, подмладява и помага срещу мигрена.

Приемът на Коензим Q10 отслабва клиничните прояви, предизвикани от сърдечна недостатъчност: отоци, задух и нарушения в съня. Той обезпечава на сърдечния мускул допълнително енергия, което, на свой ред, способства за възстановяване на изпомпващата функция на сърцето. Продуктът се бори със свободните радикали.

В организма на пациенти, страдащи от болест на Паркинсон, се забелязва понижаване на съдържанието на коензим Q10 в сравнение с хората, които нямат това неврологично заболяване. Приемът му помага за покачване на равнището на невромедиатора допамин в главния мозък и съдейства за предотвратяване на увреждане на нервните клетки под въздействието на свободните радикали.

Пародонтозата е широко разпространено стоматологично заболяване, предизвикващо кръвотечения, отоци, болка и зачервяване на венците. CoQ10 води до значително подобряване на състоянието и потискане на проявите на пародонтоза. Освен това предотвратява различни възрастови разстройства, ефективен е при неврологични проблеми, оказва съдоукрепващо и противодиабетично действие и препятства развитието на онкологични проблеми.

Коензим Q10 на Now Foods е ефективен антиоксидант. В процеса на метаболизма, а също така под влиянието на външни негативни фактори на околната среда в организма се образуват свободни радикали. Върху човешкия организъм въздействат слънчевата активност, радиацията, химическото замърсяване на въздуха и водата. Благодарение на свободната си форма радикалите се отличават с необичайно висока химическа агресивност. Като следствие, те са способни да разрушават жизнено важни вещества и структури на организма, в това число протеини и клетки. Това води до различни нарушения на функциите на органите и системите.

CoQ10 30 мг капсули е хранителна добавка, която има способността да обезврежда свободните радикали, като по този начин способства за съхраняване на целостта на клетките и клетъчните структури. Той съхранява здравето на артериите и противостои на атеросклерозата. Има особено ефективно действие в спиране на процеса на окисляване на холестерола в организма, който е основна причина за задръстване на артериите и като следствие води до сърдечни пристъпи и инсулти. 

Още ползи при прием на CoQ10:

 • Оказва благотворно влияние върху нервната система
 • Забавя процесите на стареене
 • Проявява антиоксидантна активност
 • Подобрява регенерацията на тъканите
 • Понижава кръвното налягане
 • Помага при исхемична болест на сърцето
 • Има противовирусно свойство
 • Коензим Q10 30 мг 60 капсули от Now Foods на топ цена е мощен хепатопротектор
 • Стимулира изгарянето на мазнините
 • Подходящо средство за отслабване
 • Притежава противотуморно действие
 • Повишава издръжливостта
 • Полезен при атеросклероза
 • При захарен диабет
 • Действа при проблеми с венците

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 1-3 пъти дневно с храна. 

Дозировка: 1 веге капсула 

Дози в опаковка: 60

Състав в доза (1 веге капсула)Стойност%ПДД
Коензим Q1030 мг**

 

 

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено. 
Други съставки: оризово брашно, хипромелоза. 

Не съдържа захар, сол, мая, пшеница, глутен, царевица, соя, мляко, яйца, риба, консерванти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна, кърмите, приемате някакви медикаменти или страдате от някакво заболяване, се консултирайте с лекар преди употреба!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

CoQ10 with BioPerine 200 мг 60/180 веге капсули | Doctor's Best Поддържа здравето на клетъчно ниво Засилва имунната защита Има антиоксидантно..
65.00 лв.
Без данък:65.00 лв.
Купи
Коензим Q10 100 мг 30 гел-капсули | Natural Factors Подобрява функциите на клетките Има силни антиоксидантни свойства Предпазва от нарушения в половит..
22.98 лв.
Без данък:22.98 лв.
Купи
CoQ10 100 мг 50/100 гел-капсули | Swanson Ефективен антиоксидант във висока доза Подобрява ефективността на сърдечно-съдовата система Подобрява физиче..
48.50 лв.
Без данък:48.50 лв.
Купи
Позвънете