Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Л-Лизин (L-Lysine) 60 таблетки Топ Цена | Webber Naturals

Л-Лизин (L-Lysine) 60 таблетки Топ Цена | Webber Naturals
Л-Лизин (L-Lysine) 60 таблетки Топ Цена | Webber Naturals
Л-Лизин (L-Lysine) 60 таблетки Топ Цена | Webber Naturals
Л-Лизин (L-Lysine) 60 таблетки Топ Цена | Webber Naturals
Л-Лизин (L-Lysine) 60 таблетки Топ Цена | Webber Naturals
Л-Лизин 1000 мг 60 таблетки от Webber Naturals на чудесна цена предотвратява остеопороза и херпес. L-Lysine поддържа здравето на сърдечно-съдовата система, подобрява имунния отговор и насърчава процесите на детоксикация на организма.Научете повече

Л-Лизин 1000 мг 60 таблетки | Webber Naturals

 • Високо абсорбируема форма на лизин
 • Формира много структури на тялото
 • Поддържа здрави костите и ставите
 • Забавя прогресирането на остеопорозата
 • Поддържа енергийния баланс
 • Укрепва имунитета на организма
 • Поддържа имунния отговор
 • Предотвратява появата на херпес
 • Повишава ефективността на процесите на детоксикация
 • Поддържа здрава сърдечно-съдовата система
 • Ускорява заздравяването на раните
 • Обогатява диетите, бедни на животински продукти
 • Подкрепа за отслабено тяло
 • За хора, които са склонни към инфекции
 • Л-Лизин 1000 мг 60 таблетки е на топ цена от Webber Naturals

Какво знаем за Л-Лизин?

Л-Лизин 1000 мг 60 таблетки от Webber Naturals на супер цена допълва диетите, бедни на животински продукти

Като хранителна добавка Л-Лизин 1000 мг 60 таблетки от Webber Naturals на уникална цена доставя L-лизин, който е от основно значение за човешкото здраве. Протеин, който помага при херпес, а от 2007 год. се проучва влиянието му при лечение на рак. Това не е мит, а наука – научете повече за полезните свойства на L-лизин.

В продължение на години хората са използвали Л-лизин за лечение на херпесния вирус и възстановяване след тренировки. Но, както се оказва, тази аминокиселина е подходяща не само за горното приложение. Тя може да помогне при голям брой проблеми, от хронична депресия до диабет.

L-лизин, известен като 2,6-диаминохексанова киселина, съкратено Lys или К, добре разтворим във вода, е азотно химично съединение от групата на аминокиселините. По отношение на структурата си той принадлежи към подгрупата на основните аминокиселини. Тъй като трябва да бъде набавен с храната, за да се гарантира правилното функциониране на човешкото тяло, той е есенциална (незаменима) аминокиселина. Важен градивен елемент е за протеините, класифициран като протеиногенно съединение. Поради способността си да се превръща в кетони той се категоризира като кетогенно съединение. L-лизин е изолиран за първи път през 1889 г. от млечни протеини, по-специално от казеин. Най-богатите източници на аминокиселината са: желатин, маргарин, млечни продукти, меса с по-малко мазни тъкани, яйца, много бобови растения. Зърнените храни, включително пшеницата и царевицата, но без пшеничните зародиши, естествено, съдържат малко количество от тази аминокиселина и по този начин са ограничаващи за нейното набавяне. Според различни източници дневните изисквания за средния възрастен човек от L-лизин са 30-38 mg/kg телесно тегло, което е около 3 g. Това е най-голямата необходимост от важна протеолитична аминокиселина, непосредствено след L-левцин.

Как действа Л-Лизин на таблетки?

L-Lysine 1000 mg 60 tablets от Webber Naturals на уникална цена намалява повторението на херпеса

L-Lysine 1000 mg 60 tablets е висококачествен продукт, предназначен за допълване на недостига на L-лизин във Вашата диета. Чрез осигуряването на добре абсорбируема форма на аминокиселината, тя ефективно се включва в развитието и образуването на телесни структури, особено на скелета, поддържа здравето на сърдечно-съдовата система, подобрява имунния отговор и насърчава процесите на детоксикация на организма. Препоръчва се за диети, бедни на животински продукти, и при отслабнало и изтощено тялото от напрегната физическа активност. Приемът на таблетките Л-Лизин 1000 мг със страхотна цена осигурява на Вашия организъм аминокиселината L-лизин, която има следните свойства:

 • Подкрепя растежа, развитието и поддържането на структурите на тялото. Тя е съставка на много протеини, особено на колагена и еластина. Изграждащ блок е за много структури, които са „рамка” за тялото, след като се превърне в хидроксилизин. Тъй като образува колаген, L-лизин е от решаващо значение за поддържане на здрави стави, кожа и кости. В допълнение, чрез увеличаване на чревната абсорбция на калций, продуктът намалява екскрецията му в урината и насърчава омрежването на този елемент с колаген в костите. В резултат на това спомага за поддържането на силен скелет.
 • Въздейства за правилното енергийно равновесие. L-лизин, като кетогенно съединение, което е субстрат за производство на кетони, спомага за генерирането на алтернативна енергия по време на енергийните дефицити. Като предшественик на L-карнитин, той участва в транспортирането на мастни киселини с дълга верига в митохондриите, което позволява процеси на производство на енергия, включващи мазнини. Повишеният дневен прием на L-лизин намалява нежеланото протеиново гликиране в случай на продължително повишени нива на кръвната захар.

Л-Лизин 1000 мг 60 таблетки от Webber Naturals на чудесна цена се препоръчва при чести инфекции

 • Подобрява имунния отговор на организма. Той осигурява правилен имунен отговор като необходим компонент на протеини, участващи в производството на антитела и специфични имунни ензими и чрез мобилизиране на имунната система. Когато приемането на лизин е недостатъчно, тялото е по-податливо на инфекции.
 • Намалява повторението на херпеса. Като се конкурира с L-аргинин, който е основен хранителен елемент за вируса на херпес симплекс (HSV), той намалява активността на този вирус. Предотвратява повторното му появяване и скъсява продължителността на инфекцията. Ефектите зависят от предразположението на човека.
 • Поддържа детоксикационните процеси в тялото. L-карнитин, производен на L-лизин, защитава органите от токсичната концентрация на съединенията чрез пренасяне на късо-верижни мастни киселини далеч от митохондриите. Нещо повече, L-лизин свързва оловото и улеснява отделянето му, като по този начин намалява натрупването му в тялото.
 • Друго важно свойство на аминокиселината е, че помага за поддържането на здрави кости. Тя участва в образуването на плътни структури на колагенно омрежване на калций и подобрява калциевата бионаличност от храносмилателната система, като същевременно намалява екскрецията му чрез урината.
 • Подкрепя здравето на сърдечно-съдовата система. Като част от структурите на кръвоносните съдове, L-лизин потиска натрупването на калциеви отлагания в артериите и кръвоносните съдове. Това ги предпазва от атеросклеротични плаки и съхранява тяхната еластичност, необходима за запазване на функционалността им. Като прекурсор на L-карнитин, той подпомага транспортирането на мастни киселини до местата на тяхното изгаряне, което подобрява липидния профил. Чрез ограничаване на процесите на гликация в случай на продължително повишаване на нивата на кръвната захар поддържа здрава сърдечно-съдовата система.
 • Таблетките Л-Лизин 1000 мг от Webber Naturals на топ цена се използват в случай на физическо изтощение, за да дадат жизненост на тялотоКато частичен антагонист на серотониновия рецептор, L-лизин намалява чувството за страх, облекчава безпокойството и помага за адекватното реагиране на стреса.
 • Ускорява заздравяването на раните. L-лизин е компонент на колагена, допринася за ускоряване на регенерацията на клетките и подпомага ангиогенезата на образуваните клетки. Поради това той подпомага заздравяването на раните, като същевременно намалява белезите и деформациите в увредената област.

Ефекти от дефицита на L-лизин

Човешкото тяло има голяма способност да съхранява L-лизин в междуклетъчното вещество на мускулната тъкан. Това показва голям потенциал за съхранение на аминокиселината и потвърждава нейното огромно значение за здравословното функциониране на цялото тяло. Недостатъчното съдържание на L-лизин в храната и следователно продължителният му дефицит може да доведе до: хронична умора, замайване, раздразнителност, гадене, очна хиперемия, повишен косопад, анемия, анорексия, нарушен растеж и репродуктивни нарушения. Дефицитът се наблюдава най-често при хора, избягващи животински продукти и изтощили тялото си, напр. чрез усилена физическа активност, като един от първите му симптоми е повишена чувствителност към инфекции.

Л-Лизин 1000 мг 60 таблетки от Webber Naturals на чудесна цена осигурява висока абсорбция на аминокиселината, сравнима с аминокиселината, получена от традиционната храна. Препоръчва се специално за хора, чиято диета е бедна на животински продукти и организмът им е изтощен и предразположен към инфекции.

Препоръчителен прием: приемайте по 1 таблетка 1-3 пъти на ден.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД
Л-Лизин (хидрохлорид)1000 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: стеаринова киселина, микрокристална целулоза, кроскармелоза натрий, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), обвивка (глицерин, въглехидратна гума), силициев диоксид.

Не съдържа изкуствени консерванти, оцветители, подсладители, нишесте, млечни продукти, захар, глутен, пшеница, соя, дрожди, царевица, риба, яйца, черупчести, животински продукти, ядки, сол или ГМО.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! При бременност, кърмене или ниско протеинова диета се консултирайте с лекар преди употреба! Да не се предозира! Не употребявайте продукта като заместител на разнообразното и пълноценно хранене! Съхранявайте на сухо място! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

L-Lysine Лизин 500 мг 100/250 таблетки | Now FoodsЛизин (L-Lysine) е незаменима аминокиселина, което означава, че не може да бъде произведен..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Купи
Лизин на прах 454 гр | Now Foods Стимулира имунната система Поддържа азотния баланс в организма Спомага за възстановяване на тъканите Използва се при&..
53.00 лв.
Без данък:53.00 лв.
L-Lysine 1,000 mg 100 Tablets I Source Naturals Подобрява обмена на веществата Поддържа сърцето и съдовете здрави Елиминира рисковете от развитие на а..
39.00 лв.
Без данък:39.00 лв.
Позвънете