Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Стрес Пробиотик 3 млрд. пробиотици на капсули Цена | Webber Naturals

Стрес Пробиотик 3 млрд. пробиотици на капсули Цена | Webber Naturals
Не се произвежда
Стрес Пробиотик 3 млрд. пробиотици на капсули Цена | Webber Naturals
Стрес Пробиотик 3 млрд. активни пробиотици 45 капсули от Webber Naturals на топ цена е уникална формула, използваща ролята на храносмилателната система за насърчаване на психическото здраве. Stress Probiotic 3 billion active cells премахва напрежението и Научете повече
45.00 лв.
Без данък: 45.00 лв.
 • Наличност: Не се произвежда
 • Марка: Webber Naturals
 • Модел: Stress Probiotic 3 billion active cells 45 V caps
 • SKU: WBR-03234

Стрес Пробиотик 3 млрд. активни пробиотици 45 капсули | Webber Naturals

 • Специализирани пробиотици за подобряване на настроението
 • Релаксиращи свойства
 • Намалява напрежението и успокоява „разбитите нерви”
 • Елиминира леката депресия
 • Влияе върху причините, предизвикващи разстройствата на настроението
 • Намалява храносмилателния дискомфорт, причинен от стрес
 • Стрес Пробиотик 3 млрд. активни пробиотици 45 капсули е на топ цена от Webber Naturals

Какво знаем за Стрес Пробиотик?

Стрес Пробиотик 3 млрд. активни пробиотици 45 капсули от Webber Naturals на супер цена доставя два бактериални щама, подобряващи настроениетоМикробиом – съвкупност от всички микроорганизми, намиращи се в човешкото тяло. Повечето от тях населяват стомашно-чревния тракт и са отговорни за много важни процеси, като например: помагат за усвояването на храната, за синтеза на витамините от група В и витамин К, нормализират работата на имунната система. Не е изненадващо, че при дисбактериоза на червата се нарушават и много други функции на оранизма. Ето защо понякога е необходимо да се запълни недостигът на полезни бактерии с пробиотици. Но първо ще разберем защо промените в чревната флора оказват толкова силно влияние върху работата на нервната система.

В червата има „собствена” нервна система, която също произвежда много невротрансмитери – специални вещества, които предават информация от едни клетки към други. Например серотонин и ацетилхолин, които се синтезират в мозъка, играят огромна роля в работата на червата. Ако те са твърде малко или обратното – твърде много, Вие рискувате да получите неприятни проблеми с храносмилането. И тъй като червата са толкова силно свързани с мозъка, проблемът в едната система неизбежно ще породи проблем в другата. Ето защо ако Вие страдате от хронични коремни болки, не се изненадвайте, ако по-късно към тях се прибавят тревожност или депресия.

Учените от Университета в Мисури разкриха, че пробиотиците, които се използват за подобряване на храносмилането, бързо и ефективно се борят със стреса. Те могат да имат положителен ефект не само върху храносмилателната система, но и върху нервната система. Предлагаме Ви хранителната добавка Стрес Пробиотик 3 млрд. активни пробиотици 45 капсули от Webber Naturals на страхотно изгодна цена, която спомага за намаляване на стомашно-чревните симптоми, свързани със стреса (гадене и коремна болка).

Как действа Стрес Пробиотик на капсули?

Стрес Пробиотик 3 млрд. Пробиотици на капсули е хранителна добавка, която съдържа уникална комбинация от два бактериални щама (Lactobacillus helveticus щам R0052 и Bifidobacterium longum щам R0175), които показват особени свойства, след като се заселят в тялото. Те допринасят за подобряване на настроението и намаляване на напрежението. Те ще Ви помогнат да се успокоите и отпуснете. Пробиотичните щамове, съдържащи се в продукта, са устойчиви на киселини и благодарение на това стомашната киселина няма да ги унищожи. Тази удобна вегетарианска капсула Ви осигурява дневната доза, съдържаща 2 важни щама и гарантира 3 милиарда активни клетки, които да подкрепят здравословната чревна микрофлора, като помогнат за намаляване на свързаните със стреса храносмилателни разстройства, включително гадене и коремна болка.

Stress Probiotic 3 billion active cells 45 V caps от Webber Naturals с топ цена подкрепя здравословната чревна микрофлора

Пробиотици – какво са те?

Името „пробиотици" се отнася до полезните живи организми, които след като са били погълнати с храната, се установяват в тялото и му повлияват позитивно. Освен това те показват способността да оцелеят в процеса на храносмилане и са в състояние да преминат през враждебната кисела среда на стомаха, за да достигнат целта си –​ червата, където да се установят и създадат своите колонии. Пробиотиците живеят и се размножават в системата на човешкото тяло и имат положително влияние върху метаболизма, без да причиняват странични ефекти.

По-добри ли са пробиотиците от антидепресантните лекарства?

Последните проучвания показват, че има много силна връзка между здравословното храносмилане и психическото благосъстояние. Оказва се, че до 80% от серотонина (хормон на щастието) и триптофана (който е негов прекурсор), съдържащи се в организма ни, се произвеждат в червата. При нарушаване на чревната бариера ще се наруши производството на тези вещества, които са от значение за психичното здраве, което ще доведе до различни разстройства, понижено настроение и депресия.

От направените в последно време открития е установено, че действието на пробиотиците е подобно на някои антидепресанти. Благодарение на това те помагат да се контролират различни психични разстройства, безпокойство и депресия. Могат да бъдат естествена и безопасна алтернатива на фармакологичните мерки, които обикновено причиняват широк спектър от странични ефекти.

Щамът R0052 на Lactobacillus helveticus и щам R0175 на Bifidobacterium longum, присъстващи в продукта Stress Probiotic 3 billion active cells 45 V caps със страхотна цена, показват най-голяма активност в тази област. Те имат способността да стимулират работата на GABA – седиращ невротрансмитер – чрез увеличаване на броя на рецепторите в тези области на мозъка, които са отговорни за емоциите, процесите на паметта и ученето.

Депресията се ражда в червата.

Стрес Пробиотик 3 млрд. активни пробиотици 45 капсули от Webber Naturals на отлична цена допринася за подобряване на настроението и намаляване на напрежениетоЗа да можем да кажем, че нашето психическо благополучие е добро, цял брой различни реакции, включително химични реакции, трябва да се осъществят в системите на нашето тялото. Това е много сложен процес, който зависи от доста фактори. Химичните вещества и рецептори в мозъка играят важна роля за това. Проблемите при изпращането на сигнали или производството на неправилни количества химични вещества като допамин или серотонин водят до хронични психични разстройства, вариращи от леки форми на понижено настроение и страхове до тежки депресии.

Повечето от добавките, които трябва да подкрепят настроението, се фокусират върху мозъка, докато понякога решаването на храносмилателните проблеми може да бъде напълно достатъчно. Многобройни проучвания показват, че храносмилателната система изпраща и получава сигнали от нервната система. Всяко нарушение по тази линия винаги води до физиологични и психологически проблеми. Ние можем да решим тези проблеми чрез допълване на здравите бактерии в червата, особено щамовете, които помагат в провеждането на правилното неврологично сигнализиране.

Нещо повече, без правилното балансиране на здравите бактерии в червата вредните бактерии ще се размножават, ще ни лишат от хранителни вещества и ще забранят транспортирането им до тези места в тялото, където са необходими. Това също така нарушава правилното функциониране на храносмилателната система и следователно на нервната система.

Капсулите Стрес Пробиотик 3 млрд. пробиотици имат революционна формула, при която се използва ролята на храносмилателната система за насърчаване на благополучието и психическото здраве. За нейното разработване са избрани и включени два изключително ценни пробиотични щама, които са известни със способността си да поддържат правилното неврологично сигнализиране. Когато се намират в тялото, те Ви помагат да се отпуснете, да подобрите настроението си и да намалите напрежението.

Стрес Пробиотик 3 млрд. активни пробиотици 45 капсули от Webber Naturals на чудесна цена по ефективен и безопасен начин допълва ресурсите на здравите бактерии в червата, така че количеството на вредните да бъде намалено. Само една капсула на ден ще подобри Вашето настроение, ще премахне ненужното напрежение и ще Ви помогне да се отпуснете по 100% естествен начин.

Препоръчителен прием: приемайте по 1 капсула на ден, 2-3 часа преди или след употреба на антибиотици.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 45

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД

3 милиарда активни клетки от следните

специално култивирани щамове на пробиотици:

  
Обща бактериална култура3 млрд. CFU 

Bifidobacterium longum

subsp. longum (R0175) (цели клетки)

0,318 млрд. CFU10,6%
Lactobacillus helveticus (R0052) (цели клетки)2,682 млрд. CFU 89,4%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: малтодекстрин, растителна капсула (въглехидратна гума, пречистена вода), растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки, сол или ГМО. Без изкуствени оцветители и консерванти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Продуктът не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене! Да не се превишава дневната препоръчителна доза! Съхранявайте на хладно и сухо място!  Дръжте далеч от деца! Продуктът е подходящ за вегетарианци! Може да има следи от мляко и соя!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Ацидофилус Пробиотик 100 мг 100/150 капсули | Natrol Подпомага перисталтиката Поддържа здравословния баланс на „добри” бактерии  Съдъ..
26.49 лв.
Без данък:26.49 лв.
Купи
x10 Billion Acidophilus & Bifidus Probiotic Complex 30/60 капсули | Haya Labs
Топ продукт
​10 Billion Acidophilus & Bifidus Probiotic Complex 30/60 капсули | Haya LabsОсигурява правилно съотношение между бактериите в чревната фло..
16.00 лв.
Без данък:16.00 лв.
Купи
Probiotic-10 100 Billion 30 веге капсули | Now Foods
Безплатна доставка
Probiotic-10 100 Billion 30 веге капсули | Now Foods Има противомикробно действие Действа противовирусно Поддържа здрава микрофлората на червата ..
110.00 лв.
Без данък:110.00 лв.
Купи
Позвънете