Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах Цена MYPROTEIN

Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах Цена MYPROTEIN
Не се произвежда
Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах Цена MYPROTEIN
OAKG (Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах) на страхотна цена от Myprotein повишава издръжливостта, енергията и чистата мускулна маса, като същевременно забавя умората и натрупването на нежеланите мазнини.Научете повече
41.49 лв.
Без данък: 41.49 лв.
 • Наличност: Не се произвежда
 • Марка: Myprotein
 • Модел: L-Ornithine Alpha Ketoglutarate Powder 250g
 • SKU: MYP-30066
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:02

Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах 250 гр | MYPROTEIN

 • OAKG (Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах) на страхотна цена повишава издръжливостта, енергията и чистата мускулна масаПодобравя както белтъчният синтез, така и заздравяването на мускулите
 • Подобрява азотната задръжка в мускулната тъкан
 • Играе роля при производството на инсулин
 • Намалява катоболизма на мускулния протеин
 • Подпомага за по-лесното мускулно изграждане
 • За екстремен мускулен растеж и сила
 • Увеличава мускулната маса и силата 
 • Ускорява енергийния метаболизъм 
 • Ускорява възстановяването 
 • Стимулира имунната система 

OAKG (Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах) на страхотна цена повишава издръжливостта, енергията и чистата мускулна маса, като същевременно забавя умората и натрупването на нежеланите мазнини. Тази формула е предназначена за сериозни спортисти.

Какво представлява Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах?

Ние от БиоМол предлагаме най-добрата цена за Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах от Myprotein.Орнитин Алфа- Кетоглутарат е хранителна добавка, разработена за да помогне за подобряване на спортните постижения на спортисти и атлети. Много културисти и хора занимаващи се усилено със спорт са постигнали изключително благоприятни подобрения, в намаляване на времето, за възстановяване след операция или нараняване. Тялото използва аминокиселините за изграждане на протеини, а някои хора го използват и като лекарство. Ние от БиоМол предлагаме най-добрата цена за Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах от Myprotein.
В действителност L-орнитинът е два пъти по-силен от L-аргинина. Той  има по-голямо въздействие върху обмяната на мазнините и води до съществено спадане на нивото на мастните запаси в организма. Приема на тази аминокиселина може да повиши способността на организма да устоява на болести и инфекции. L-орнитинът може да бъде полезен и при лечение на остеопороза, тъй като предпазва костите от изтъняване. Аминокиселините, които изграждат мускула са известни със способността си да увеличават задържането на азот. Също така той засилва детоксикацията на амоняка, която е отровна за живите клетки и допринася за засилване на яернодробните функции и се използват като лекарство при чернодробни заболявания.

Какви са предимствата на Орнитин Алфа-Кетоглутарат от Myprotein?

​Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах на Myproiten на супер цена може да подобри добрата организация на спортистите.Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах на Myproiten на супер цена може да подобри добрата организация на спортистите, помага да се ускори времето за възстановяване и може да повиши издръжливостта.
L- Орнитинът играе много важна роля в организма на човека, тъй като е един от продуктите на аргиназата на L-аргинин. Често Орнитин Алфа-Кетоглутарат се използва повторно от организма и действа като катализатор в процесите на превръщането на амония в уреята. Освен че играе важна роля при "цикъла на уреята", той се използва и при биосинтеза на аргинин, както и в метаболитните процеси. Орнитин Алфа не е аминокиселина кодирана в ДНК на човек и не е свързан със синтезирането на протеин.
Медицински изследвания показват, че Орнитин Алфа-Кетоглутарат в комбинация с Аргинин на изгодна цена от Myprotein може да повиши нивото на анаболните хормони при човека , това са инсулин и растежен хормон. При определени условия е установено, че производният на орнитин алфа- кетоглутарат има анаболно действие. Също така са се установили и няколко други полезни ефекта при приема на орнитин, като подобряване на апетита и повишаване на мускулната маса. Освен функциите си да спира отделянето на кортизол, Орнитин Алфа- Кетоглутарат под формата на прах придава анаболичен ефект във връзка с процесите на строеж на нови мускулни влакна в човешкия организъм. Това свойство се дължи на разпадането си на орнитин и глутамин в храносмилателната система, клетките и кръвния поток.

Как се приема Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах?

Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах се приема през устата за повишаване на спортните постижения и за лечение на рани в пациенти с изгаряния. Понякога се включват в хранителните формули, които лекарят специалист дават под формата на инжекция във вените. Също така се прибавят и към формулите, за да се предотврати бавният растеж при деца, които получават продължително интравенозно хранене.

Защо да  приемаме Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах?

Изследвания показват, че действието му се подобрява, ако го съчетаваме с прием  аргинин. Много медици и спортни лекари го изписват на хора с различни мускулни разкъсвания и разтягания за да предпазят спортистите от загуба на мускулна маса в периода на възстановяване.
Орнитин Алфа-Кетоглутарат можете да откриете в различни видове високопротеинови храни като сирена, месо, ядки, яйца, риба, соя и др. Най-сигурният начин да си осигурите ценният дипептид е като го приемате като добавка с храната. Вземете сега най-добрата и изгодна цена за Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах от zdrave365.com.
 
Състав: Този продукт е 100% L Ornithine Alpha Ketoglutarate. Без добавено нищо друго.
Начин на употребa: Като хранителна добавка се препоръчва 170 mg , на килограм телесно тегло, дневно. Можете да приемате 3-5 гр 2-3 пъти дневно преди и след тренировка.

1 MP мини лъжичка се равнява на 200мг. Добавете предпочитаното от вас количество вода или плодов сок и консумирайте веднага. Най-добре  е да се  консумира по време на закуска, обяд и 1 час преди сън.
1 х ниво MP Plastic Scoop (мини) тежи 200 mg (0.20 гр).

Забележка: Хора, които имат чувствителни стомаси при еднократна доза от над 10гр. могат да се появят стомашни разстройства, дискомфорт и колики. Не е препоръчително да се взима от хора с влошени бъбречни функции и от бременни жени.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

L-Ornithine 500 мг 120 веге капсули | Now Foods Поддържа мускулната маса Подсилва имунитета Л- Орнитин 500мг на капсули пречиства организма от амонячн..
62.00 лв.
Без данък:62.00 лв.
Купи
Л-Орнитин 667 мг 100 капсули | Biovea Насърчава загубата на мазнини Увеличава имунитета Подкрепя развитието на мускулите Стимулира отделянето на расте..
46.49 лв.
Без данък:46.49 лв.
Купи
AOL 120 капсули | OstroVit Ускорява възстановяването след тренировка Може да увеличи синтеза на хормона на растежа Подпомага изгарянето на мазнини AOL..
29.95 лв.
Без данък:29.95 лв.
Позвънете