Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Мултивитамин на прах 100 гр Топ Цена Myprotein

Мултивитамин на прах 100 гр Топ Цена Myprotein
Мултивитамин на прах 100 гр Топ Цена Myprotein
Не се произвежда
Мултивитамин на прах 100 гр Топ Цена Myprotein
Мултивитамин на прах 100 гр Топ Цена Myprotein
Мултивитамин на прах 100 гр Топ Цена Myprotein
Мултивитамин на прах 100 гр от Myprotein на невероятна цена укепва имунитета и забавя процесите на стареене. Multi Vitamin Powder има антиоксидантно действие и намалява количеството холестерол в кръвта.Научете повече
25.99 лв.
Без данък: 25.99 лв.
 • Наличност: Не се произвежда
 • Марка: Myprotein
 • Модел: Multi Vitamin Powder 100 g

Multi Vitamin Powder 100 гр I Myprotein

 • Подпомага обмена на важни вещества
 • Грижи се за здравото състояние и вид на дермата
 • Подобрява имунната подкрепа
 • Помага за по-добро зрение
 • За здраво сърце и нерви
 • Стимулира по-доброто функциониране на щитовидната жлеза
 • Има противоинфекциозен ефект
 • Мултивитамин на прах 100 гр е на добра цена от Myprotein

Какво знаем за Multi Vitamin Powder?

Multi Vitamin Powder от Myprotein укрепва имунитета и има противоинтекциозни свойства.

Мултивитамин на прах 100 гр на топ цена от Myprotein е съвкупност от есенциални витамини и важни за организма минерали, които поддържат цялостното добро състояние на човешкото тяло. Сред компонентите на продукта е и Витамин Ц, известен със своите широкоспектърни въздействия върху организма.

Витамин C е открит през 1927 година от учения Сент-Джордж, който отделил от червения пипер и зелевия сок кристално вещество със силно въздействащи свойства. Той го нарекъл хексуронова киселина, а когато през 1932 година били доказани неговите свойства против морската болест, той бил наречен Аскорбинова киселина.

Мултивитамин от Myprotein на прах съдържа всички необходими минерални и витаминни вещества, значими за здравето на човешкия организъм. Употребата на такъв широк спектър от полезни компоненти, води до подобряване общото състояние и силите на тялото, предпазва от най-различни болестни форми като вируси, бактерии, инфекции, гъбички и много други.

Как действа Мултивитамин на прах?

Витамин А, който намира място в редицата на Multi Vitamin Powder от Myprotein, подпомага множество функции в организма: способства растежа и регенерирането на тъканите, осигурява еластичност на дермата и косата, оказва антиоксидантно въздействие, повишава имунитета. Освен това усилва съпротивлението на тялото към инфекциите и нормализира дейността на половите жлези. Този витамин е необходим за образуване на качествена сперма и за развитието на яйцеклетките. Едно от най-важните свойства на Витамин А е това че предотвратява нощната слепота.

Тиамин, част от съдържанието на Мултивитамин 100 гр на изгодна цена, е нужен за нормалната работа на всяка клетка в организма, особено за нервните клетки. Той стимулира работата на мозъка, необходим е за сърдечно-съдовото здраве и здравето на ендокринната система, за обмена на веществото ацетилхолин, което е химически предавател на нервно възбуждане. Това вещество нормализира киселинността на стомашните сокове, двигателната функция на стомаха и червата и повишава съпротивляемостта на тялото към различни инфекции. Подобрява храносмилането, привежда в норма дейността на мускулите и съдейства за растежа на организма. Приема участие в обмена на мазнините, белтъчините и водата.

Multi Vitamin Powder на топ цена подобрява качеството на зрението и поддържа функциите на храносмилателния тракт.

Рибофлавин – активен участник е в образуването на някои хормони и еритроцити, както и за синтеза на АТФ. Защитава ретината от прекомерното въздействие на ултравиолетовия спектър на слънцето и осигурява по-бърза и безпроблемна адаптация на очите към тъмнината. Повишава яснотата на зрението и възприемането на цветовете и светлината. Витамин Б2 в Multi Vitamin на прах е нужен елемент за строежа и обновяването на тъканта, влияе положително върху състоянието на системата на нервите, черния дроб, лигавиците, дермата. Запазва цялостта на дермата, косата и ноктите здрави.

Витамин Б3 също влиза в състава на хранителната добавка Мултивитамин от Myprotein. Той способства отделянето на енергия от въглехидратите и мазнините, а също така стимулира белтъчинния обмен. Подпомага клетъчното дишане, нормализира стомашната дейност и работата на панкреаса. Влияе благоприятно върху сърдечно-съдовата и нервната системи, поддържа здрави кожата, лигавицата на корема и тази на устната кухина. Освен всичко това, този витамин нормализира зрението, подобрява процесите на кръвообращение и намалява високото налягане в кръвта.

Следващият витамин в състава на Multi Vitamin Powder, който се предлага на страхотна цена, е Б6. Той привежда в норма работата на централната нервна система, помага за избавянето от нощните мускулни спазми и крампите в краката, както и изтръпването на ръцете. Също така е нужен за синтезирането на нуклеинови киселини, които възпрепятстват състаряването на организма и поддържането на имунитета. Пиридоксин е вещество, което участва в построяването на ензими, осигуряващи нормалната дейност на над 60 различни ензимни системи и подобрява абсорбирането от тялото на ненаситените мастни киселини.

Multi Vitamin Powder от Myprotein повишава енергията и подпомага клетъчното дишане.

Друг, не по-малко важен и значим компонент в съдържанието на Мултивитамин от 100 гр, е Витамин Б9 – необходим за нормалното възпроизвеждане на кръвта и за дейността на храносмилателния тракт. Той участва в регулиране процесите на делене на клетките и в синтезирането на аминокиселини, нуклеинови киселини и медиатори на нервната система (серотонин и норадреналин). Този витамин е нужен за производството от организма на нови клетки и оказва благоприятно влияние върху мастния обмен в черния дроб, върху холестеролния обмен, както и този на холин и някои витамини. Подобрява апетита и осигурява здрав вид на дермата.

Основната функция на Витамин Б12, който е един от основните компоненти от състава на Myprotein Multi Vitamin на супер цена, е да осигурява нормалното произвеждане на кръв. Той влияе благотворно на обмена на мазнините в черния дроб, на състоянието на периферната и централната нервни системи, на обмена на белтъчини. Стимулира растежа и намалява съдържанието на холестерол в кръвта. Организмът използва този елемент за създаване на молекули на ДНК, за синтезирането на аминокиселини и за преработването на мазнини и въглехидрати.

Влиянието на витамин Ц в Мултивитамин на прах е много разностранно и изобщо разнообразно. Той е нужен за образуването на колаген и съединителна тъкан в тялото, заздравява съдовете, костната тъкан, кожата, сухожилията, зъбите. Витамин Ц влияе върху обмена на много вещества. С негова помощ организмът се справя лесно с много токсини и отрови – съединявайки се с този витамин, отровите се обезвреждат и се изхвърлят с урината от тялото.

Multi Vitamin Powder на изгодна цена поддържа функциите на нервната система и подобрява метаболизма

Последният Витамин, но не и по важност, от състава на Multi Vitamin Powder, е Витамин Е. Той е главният представител на антиоксидантните. Оказва подмладяващо действие, забавя клетъчното стареене, предизвикано от пагубното влияние на свободните форми на кислород върху клетките на организма. Увеличава защитните сили на тялото, спира развитието на сърдечна недостатъчност при увреждания на сърдечните съдове, подобрява половите функции и тези на другите ендокринни жлези и възпрепятства образуването на кръвни тромби. Помага при нарушения в потентността при мъжете. Заедно с Витамин А защитава белите дробове от влиянието на замърсения въздух, ускорява зарастването на изгорени участъци по дермата и нормализира мускулната дейност.

Магнезий – минерал, който помага при киселини в стомаха, понижава или предотвратява образуването им. Също така помага за „разбиването” на бъбречни камъни и при простатит. Намалява агресивното поведение при алкохолизъм, защитава от радиации и помага при сърдечни патологии и епилепсия.

Йод също е включен в съдържанието на Мултивитамин от Myprotein. Благодарение на него организмът има осигурена енергия, а щитовидната жлеза функционира без нарушения. Неговият дефицит може да провокира силна загуба на тегло.

Желязо – това е минералът, който е отговорен за розовия цвят на бузите и блясъка в очите. Когато в организма не достига Желязо, възниква анемия. С негова помощ кислородът се разпространява по цялото тяло и е много важен елемент за образуването на хемоглобин.

Последният микроелемент от компонентите на Multi Vitamin Powder 100 гр на страхотна цена, е Цинк, без който е немислима работата на ред обменни процеси, критически важни за поддържането на здравето на мъжете. Но ролята му не се ограничава само до въздействието върху репродуктивната система. Той играе важна роля в процесите на възпроизводство на кръвта, в поддържането на имунната защита, в съхраняването на нормално състояние на кожата, нервната и хранителната системи.

Начин на употреба: Смесете 0,413 мг от продукта във вода или сок и разбъркайте. Консумирайте 2 пъти на ден.

Дозировка: 0,413 мг.

Дози в опаковка: 242.

Състав в 1 доза (413 мг)Стойност%ПДД
Витамин А392 МЕ49%
Витамин Е6 МЕ50%
Витамин Ц40 мг50%
Тиамин0.6 мг55%
Рибофлавин0.7 мг50%
Ниацин8 МЕ50%
Витамин Б60.71 МЕ51%
Фолиева киселина101 МЕ51%
Витамин Б121.25 МЕ50%
Магнезий189 мг50%
Желязо7 мг50%
Цинк5 мг50%
Йод75 МЕ50%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на място, което е сухо и без пряк достъп на слънчева светлина!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете