Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

L-Tyrosine (Тирозин) 250 гр Цена Myprotein

L-Tyrosine (Тирозин) 250 гр Цена Myprotein
L-Tyrosine (Тирозин) 250 гр Цена Myprotein
L-Tyrosine (Тирозин) 250 гр Цена Myprotein
L-Tyrosine (Тирозин) 250 гр Цена Myprotein
L-Tyrosine (Тирозин) 250 гр Цена Myprotein
Тирозин 250 гр от Myprotein увеличава силите и издържливостта и се бори с физическия и психическия стрес. L-Tyrosine помага за намаляване на телесното тегло и усилва метаболитните процеси в организма.Научете повече
31.49 лв.
Без данък: 31.49 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Myprotein
 • Модел: L-Tyrosine 250 g
 • SKU: MYP-302378
 • UPC: r4l-5779

L-Tyrosine 250 гр I Myprotein

 • Повишава жизнената сила и енергията
 • Подпомага функционалността на надбъбречните жлези
 • Поддържа функциите на щитовидната желза
 • Оптимизира обмена на вещества
 • Бори се с емоционалните и психическите нарушения
 • Има антистрес ефект
 • Подпомага продуцирането на значими хормони
 • Повишава вниманието и концентрацията
 • Помага на спортистите да бъдат по-силни, по-издръжливи и по-успешни
 • L-Tyrosine (Тирозин) 250 гр на супер цена от Myprotein намалява желанието за храна

L-Tyrosine от Myprotein повишава издръжливостта и физическата сила и подпомага метаболизмаКакво знаем за L-Tyrosine?

Тирозин е ароматна аминокиселина, която се натрупва в организма в необходимото количество, попадайки в него чрез храната. За синтеза на тази аминокиселина в човешкото тяло отговаря фенилаланин. Това значи, че ако фенилаланин е в малки количества, то и тирозин ще бъде в недостатъчни количества в тялото. За това Myprotein предлага L-Tyrosine от 250 гр, който е на уникална цена.

Формата Л-тирозин в природата се среща в състава на белтъците на всички съществуващи живи организми. Именно Тирозин, съдържащ се в състава на ензимите, ги кара активно да изпълняват работата си в човешкия организъм. Многократните клинични опити доказват, че най-добрият природен антидепресант е именно Тирозин. Учените отбелязали в миналото някои закономерности, съгласно които колкото по-голямо е нивото на Тирозин в кръвта, толкова по-способен е организмът да се противостои на стреса.

Как действа Тирозин на прах?

L-Tyrosine 250 g изключително добре подпомага нормалната дейност на организма. Тирозин влиза в състава на много белтъци и е източник за производството на много важни хормони, невромедиатори и невротрансмисери. Съдейства и за формирането на меланин, без който е невъзможна например защитата на кожата от ултравиолета и от лъчево увреждане, както и намаляване натрупването на радионуклиди в тялото. Важно вещество е и за образуването на биогенното вещество допа, от което организмът синтезира допамин, след което норадреналин. Тирозин 250 гр на изгодна цена е мощен антидепресант, който помага за понижаването на стреса, повишаването на настроението и намаляване нивото на тревожност и депресия. Спомага на тялото да се справи със сънливостта, апатията, безразличието, а също и със синдрома на хроничната умора. Подобрява когнитивната дейност при психоемоционални и физически стресове и увеличава работещата памет на мозъка в процес на паралелно изпълняване на различни задачи. L-Tyrosine на прах от 250 g на Myprotein съдейства и за облекчаването на предменструалния синдром, а също така успешно позволява да се намали дозировката на някои лекарства като амфетамини и други стимулатори за нервната система. Много добре помага за справянето със зависимостта от наркотици и лекарства, като например невростимулатори, кокаин, кофеин. Предпазва и от зараждане и развитие на болестта на Паркинсон и поддържа функционалността на щитовидната жлеза. Подпомага формирането на хормони, и помага да се избегне развитието на хипотериоза.

L-Tyrosine на страхотна цена се бори с умората и пристъпите на униниеТирозин на топ цена от 250 гр оказва влияние върху подобряване функциите на надбъбречните жлези, нормализира обмена на веществата и е добър помощник в борбата с наднорменото тегло, тъй като потиска апетита. Също така допринася и за намаляване силата на алергичните реакции, намалява времето за възстановяване на силата след физическо напрежение и увеличава издръжливостта при дълги и повишени натоварвания. Тази хранителна добавка подобрява координацията на движенията и работата на вестибуларния апарат. Име изразителен детоксикационен ефект и защитава клетките от последствията от тютютнопушенето, химичните или радиоактивните атаки. Свързва свободните форми на кислород, с което се изразяват и антиоксидантните действия на L-Tyrosine 250 g на прах.

Върху клетките този продукт оказва както косвено, така и непосредствено влияние, благодарение на въздействието му върху функциите освен на щитовидната жлеза и надбъбречните жлези, и на хипофизата. Това води до промяна в метаболитните процеси и до нормализация на физическото състояние. Препоръчва се особено на културистите, тъй като регулира обмена на мазнините, въглехидратите и белтъчините и оказва влияние върху скоростта на техния обмен. Активно въздейства върху развитието на организма и неговия растеж, а също така регулира и честотата на сърдечните съкращения, водно-солевия баланс и температурата на тялото. Тирозин от Myprotein на прах от 250 гр подпомага отделителните функции на бъбреците и за кръвното налягане, а също може да се приема и за елиминиране на редица депресивни състояния. Не само влияе на настроението, но и осигурява нормален енергиен обмен. Помага за максималното влияние на хормоните адреналин и норадреналин върху липолизата, за мобилизацията на глюкозата и активацията на нервната симпатична система. Използването на L-Tyrosine 250 гр от спортисти води до концентриране на вниманието и повишаване на мотивацията им. Помага не само за достигане на желаните спортни резултати, но помага и на обикновените хора като мениджери и работници да бъдат по-бдителни и концентрирани на работното място. Тази аминокиселина е полезна за преодоляването на пристъпи на униние и за повишаването на „душевния тонус”. Приемът на Тирозин от 250 гр от атлети, занимаващи се с такива видове спорт, които изискват особено голяма издръжливост, помага за това, умората да настъпи доста по-късно.

Начин на употреба: Към чаша с вода или друга течност прибавете 500 мг от продукта и разбъркайте. Консумирайте до 2 пъти на ден.

Дозировка: 500 мг

Дози в опаковка: 500

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Tyrosine Powder UNFLAVORED 210 gr | HS Labs Освобождаване от стреса Подобрява функцията на нервната система Нормализиране работата на щитовидната жлез..
31.00 лв.
Без данък:31.00 лв.
Pure Tyrosine Powder 300 гр | KFD Nutrition Стимулира мозъка и балансира настроението Действа върху справянето със стреса Подпомага възстановителните ..
33.99 лв.
Без данък:33.99 лв.
L-Tyrosine 500 мг 100 капсули | Haya Labs Играе важна роля в производството на допамин Подобрява настроението Стимулира и спомага мозъчната дейност на..
26.00 лв.
Без данък:26.00 лв.
Купи
Позвънете