Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Л-Карнозин 500 мг 60 капсули Bulgaricus

Л-Карнозин 500 мг 60 капсули Bulgaricus от виде Л-Карнозин 500 мг 60 капсули Bulgaricus в категория . Л-Карнозин 500 мг 60 капсули I Bulgaricus Повишава физическата работоспособност и издръжливостта Премахва умората Подобрява качеството на физическите упр
xxx
Л-Карнозин 500 мг 60 капсули Bulgaricus
Л-Карнозин 500 мг 60 капсули от Bulgaricus на страхотна цена подобрява качеството на тренировките и се бори с умората при интензивното трениране. L-Carnosine има антиоксидантен ефект и повишава имунните защити.Научете повече
38.99 лв.
Без данък: 38.99 лв.
 • Наличност:
 • Марка: Bulgaricus
 • Модел: Л-Карнозин 500 мг 60 капсули Bulgaricus
 • SKU: BUL-00785

Л-Карнозин 500 мг 60 капсули I Bulgaricus

 • Л-Карнозин от Bulgaricus увеличава физическата издръжливост и премахва умората

  Повишава физическата работоспособност и издръжливостта
 • Премахва умората
 • Подобрява качеството на физическите упражнения и натоварвания
 • Предпазва клетките от увреждане
 • Помага за ефективна детоксикация
 • Повишава качеството на имунитета
 • L-Carnosine 500 мг 60 капсули на топ цена от Bulgaricus има антиоксидантна активност
 • Притежава подмладяващо въздействие
 • При разстройства на нервите и болести на нервната система

Какво знаем за L-Carnosine?

Л-Карнозин представлява вещество – дипептид, формиран от остатъците на аминокиселините хистидин и бета-аланим. В пикова концентрация това вещество се съдържа в скелетните мускули, но присъства и в тъканите на главния мозък и сърдечния мускул. Л-Карнозин станал първият от откритите от учените биогенни пептиди. Открит е през 20 век.

Изследователите, които изучавали здравето на спортистите, дълго време не можели да си обяснят едно явление. Логично е да се предполага, че при физически натоварвания при човек с развита мускулатура се произвеждат много млечни киселини и други метаболити. При такива условия спортистите би следвало по-бързо да се изморяват от упражненията, отколкото нетренираните хора. В действителност ситуацията е противоположна: атлетите лесно понасят повишените натоварвания и се уморяват бавно. Отговорът се оказал Л-Карнозин, съдържащ се в главния мозък и мускулатурата. Този елемент не позволява да се натрупват вредни продукти от обменните процеси, което повишава издръжливостта на човека. Учените още открили, че Л-Карнозин удължава младостта и притежава и други полезни ефекти. Поради тази причина Bulgaricus създаде и хранителната добавка L-Carnosine 500 мг 60 капсули, която е на уникална цена.

Л-Карнозин на изгодна цена предотвратява стареенето и удължава живота

Как действа Л-Карнозин на капсули?

Основно добавка L-Carnosine 500 мг 60 капсули може да се използва в професионалния спорт. За атлетите в тежка категория и културистите, той е ценност, тъй като осигурява следните биологични ефекти върху човешкото тяло:

 • Повишава издръжливостта при анаеробните натоварвания
 • Увеличава общата работна мощност на тренировките
 • Намалява времето, необходимо за отдих

Л-Карнозин от 500 мг 60 капсули осигурява защита на мускулите при увеличени физически натоварвания и повишава тяхната трудоспособност. Под действието на този продукт бързо се усилва съкращаването на изморените мускули, а по-късно се достига по-дълготрайна мускулна дейност. Също така, при регулярен прием на тази хранителна добавка, организмът на спортиста по-бързо се възстановява след травми. Увеличава физическите възможности, особено в екстремни ситуации. В спортния организъм L-Carnosine 500 mg 60 capsules действа по следния начин: предотвратява натрупването на отпадъчни химични продукти при занимания с висока интензивност. Те водят до нарушение на киселинно-алкалния баланс в мускулните клетки и развиването на умора. Теоретично, при задържането на високи pH нива се увеличава и времето и качеството на тренировките. Л-Карнозин на капсули е полезен и за хора, които са подложени на значително физическо напрежение в работата си. Това е ефективно средство за бързото снемане на умората и намаляването на изтощението. Хранителната добавка помага на организма да се възстанови след преживян стрес и извънредно големи физически натоварвания.

Л-Карнозин на невероятна цена подпомага нервната система и помага при нервни разстройства

Използването на L-Carnosine от 500 мг 60 капсули от Bulgaricus се препоръчва и с цел подмладяването на организма. Тези действия на веществото Л-Карнозин са потвърдени както чрез експериментални начини, така и по отзивите на реални хора. Има изследвания на действието на веществото, което сочат, че удължава живота с 20%, подмладява външния див и повишава активността. Хората, употребяващи хранителната добавка, ще изглеждат по-млади. Противодействието срещу стареенето продуктът оказва чрез следните свойства:

 • Защитава белтъците от гликозилиране (окисляване от глюкоза) – този процес води до това, че протеините се свързват кръстосано, с което се нарушава функционирането на клетките. При увреждането на клетките може да възникне хипертония и еректилна дисфункция. Под удара на окислението от глюкозата може да попадне и колагена. Тогава съдовете отслабват, в резултат на което върху кожата се появяват забележими бръчки. Този процес може да засегне и органите на зрението, вследствие на което да се развие катаракта, а също да засегне и главния мозък, с което да предизвика старческо понижаване на паметта и дегенеративни заболявания. Л-Карнозин от 500 мг на капсули е като „ловец” за глюкозата, благодарение на което предотвратява гликолизирането. Също така веществото стимулира и работата на протеазите. Те разграждат гликолизираните белтъци, като с това предотвратяват загиването на клетките. Съдържанието на захар и инсулин в кръвта се понижава, което защитава тъканите от излишната глюкоза.
 • Защита от тежките металиL-Carnosine 500 мг на 60 капсули на супер цена изхвърля от тялото ензимните отрови живак, арсен, кадмий и олово. Освен това прочиства организма от желязото, цинка и медта, които са прооксидантни метали и предизвикват окисляването на клетките. Л-Карнозин образува връзки с вредните метали и ги премахва от организма с урината и жлъчните сокове.
 • Защитава молекулите и клетките от окисленията на АФК
 • Молекулите на активните форми на кислород са най-токсичните от тези, които се образуват в организма на съвременния човек. Капсулите Л-Карнозин 500 мг неутрализират вредата от всички форми на АФК, включително и свободните радикали на кислород, нерадикалните АФК и пероксидното окисляване на липидите. Това е причината веществото да бъде наричано супер антиоксидант.

Л-Карнозин от Bulgaricus подобрява зрението и се бори със свободните радикали

Като хранителна добавка L-Carnosine 500 мг на 60 капсули на Bulgaricus оказва благотворно влияние върху сърцето и съдовете, като нормализира циркулацията на кръвта. Продуктът подобрява зрението, премахва напрежението в очите и предотвратява развиването на различни очни болести. Привежда в норма стомашната киселинност, което е важно при язвена болест. Има силни противовъзпалителни действия, които осигуряват бързо регенериране на увредените тъкани. Повишава работоспособността, нормализира общото състояние и стимулира по-доброто настроение.

Л-Карнозин 500 мг на капсули има антиоксидантно въздействие, благодарение на което спира образуването на свободните форми на кислород. Така тази хранителна добавка помага на организма да противодейства на различни болести. При заразяване с вирус, човекът оздравява по-бързо, ако приема този продукт. Антиоксидантните му свойства също така помагат на тялото по-скоростно да се справи с последиците от отравяне. L-Carnosine 500 mg капсули  ефективно премахва отпадъчните продукти, металите и вредните елементи, проникнали в тялото от външната среда. Това е един своеобразен „филтър” за организма. Същевременно, при прием се модулира и активността на имунитета, организмът получава защита, която му позволява самостоятелно да се съпротивлява на действието на вирусите и инфекциите. Тъй като Л-Карнозин от 500 мг от 60 капсули нормализира работата на централната нервна система, се препоръчва неговият прием за профилактика на нервни разстройства.

Оказва благоприятно действие при епилепсия и аутизъм, подобрява речниковия запас, паметта, координацията и концентрацията. Също така допринася и за деактивиране на белтъците, които се образуват при болестите на Алцхаймер и Паркинсон, а освен това спира тяхното производство изобщо. L-Carnosine от 500 mg на капсули се бори и с депресията, като понижава активността на ензима, който окислява невромедиаторите на мозъка и затруднява преминаването на нервните импулси.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 1 до 2 пъти дневно с прием на храна.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете