Menu
Menu
Филтрирай
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Lavazza Blue Капсули

Марка: Lavazza
LAVAZZA Кафе Крема Долче 100 капсули за Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работаКапсулите на италианския производител на кафе Lavazza се отличават с изискан аромат и изтънчен вкус. Ексклузивната капсулна система с марка L..
65.89 лв.
Без данък:65.89 лв.
Купи
Марка: Lavazza
LAVAZZA Еспресо Рико 100 капсули за Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работаКапсулите на италианския производител на кафе Lavazza се отличават с изискан аромат и изтънчен вкус. Ексклузивната капсулна система с марка Lavaz..
65.89 лв.
Без данък:65.89 лв.
Купи
Марка: Lavazza
LAVAZZA Еспресо Интензо 100 капсули за Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работаКапсулите на италианския производител на кафе Lavazza се отличават с изискан аромат и изтънчен вкус. Ексклузивната капсулна система с марка La..
65.89 лв.
Без данък:65.89 лв.
Купи
Марка: Lavazza
LAVAZZA Еспресо Долче 100 капсули за Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работаКапсулите на италианския производител на кафе Lavazza се отличават с изискан аромат и изтънчен вкус. Ексклузивната капсулна система с марка Lava..
65.89 лв.
Без данък:65.89 лв.
Купи
Марка: Lavazza
LAVAZZA Еспресо Деликато 100 капсули за Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работаКапсулите на италианския производител на кафе Lavazza се отличават с изискан аромат и изтънчен вкус. Ексклузивната капсулна система с марка L..
65.89 лв.
Без данък:65.89 лв.
Купи
Марка: Lavazza
LAVAZZA Еспресо Амабиле 100 капсули Blue Система  Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работаКапсулите на италианския производител на кафе Lavazza се отличават с изискан аромат и изтънчен вкус. Ексклузивната капсулна система с марка..
65.89 лв.
Без данък:65.89 лв.
Купи
Марка: Lavazza
LAVAZZA Безкофеиново Еспресо 100 капсули Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работаКапсулите на италианския производител на кафе Lavazza се отличават с изискан аромат и изтънчен вкус. Ексклузивната капсулна система с марка ..
65.89 лв.
Без данък:65.89 лв.
Купи
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

Lavazza BLue система е професионална еспресо система. С нея може да се насладите на перфектното качество на кафето всеки път. Предварително запечатаните и дозирани капсули позволяват да си направите истинско италианско кафе. Капсули Lavazza Blue са лесни за употреба. Може да приготвяте кафето дори когато сте на работа и да се насладите на приятния му вкус и аромат. Капсулите ще ви позволят приготвите кафето си по-бързо и без остатъци от мляно кафе. Затова ние Ви предлагаме разнообразие от Lavazza капсули

Позвънете
Filter Products