Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Креатин Монохидрат Unflavoured 250 таблетки Цена I MYPROTEIN

Креатин Монохидрат Unflavoured 250 таблетки Цена I MYPROTEIN
Креатин Монохидрат Unflavoured 250 таблетки Цена I MYPROTEIN
Креатин Монохидрат Unflavoured 250 таблетки Цена I MYPROTEIN
Креатин Монохидрат Unflavoured 250 таблетки Цена I MYPROTEIN
Креатин Монохидрат Unflavoured 250 таблетки Цена I MYPROTEIN
Creatine Monohydrate Unflavoured 250 таблетки от MYPROTEIN на изключителна цена повишава издръжливостта. Креатин Монохидрат увеличава силите, помага за нарастване на мускулната маса.Научете повече
56.99 лв.
Без данък: 56.99 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Myprotein
 • Модел: Creatine Monohydrate Unflavoured 250 tablets
 • UPC: 3335-7221
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:03

Creatine Monohydrate Unflavoured 250 таблетки I MYPROTEIN

 • Увеличава силите
 • Способства за растежа на мускулна маса
 • Повишава издръжливостта
 • Има противовъзпалителни свойства
 • Защитава централната нервна система
 • Понижава нивото на холестерол в кръвта
 • Креатин Монохидрат 250 таблетки е на изгодна цена от MYPROTEIN 

Creatine Monohydrate Unflavoured от MYPROTEIN увеличава мускулната енергия, което води до голяма работоспособност и сила.

Какво знаем за Креатин Монохидрат?

Креатин е натурално, природно вещество, изработващо се в организма от аминокиселини (глицин, метионин и аргинин). Креатин моногидрат е най-ефективната и популярна форма на креатин, като химично представлява молекула на креатин и вода. 

Като хранителна добавка Creatine Monohydrate Unflavoured 250 таблетки от MYPROTEIN на уникална цена е натурална субстанция, която в организма се превръща в креатин фосфат. Креатин фосфат помага за изработване на веществото аденозин трифосфат (АТФ). АТФ доставя енергията, необходима за съкращаване на мускулите. От съдържанието на креатин фосфат в мускулите в значителна степен зависи развиваната по време на изпълнение на упражнения абсолютна сила. Приемът на продукта увеличава мускулната енергия, което води до голяма работоспособност и сила. Работоспособността, на свой ред, способства за повишаване на количеството на изпълнена работа по време на тренировка. Това означава, че спортистът, употребяващ Креатин Монохидрат, ще успее да изпълни за единица време по-голямо количество работа, тоест повече повторения с по-внушителни работни тежести.

Как действа Креатин Монохидрат на таблетки? 

Креатин Монохидрат 250 таблетки на MYPROTEIN увеличава силата на мускулите, тъй като се явява първичен избор на организма за получаването на бърза енергия. Това позволява икономията както на АТФ, така и на гликоген. Той помага за нарастване на мускулния обем, тъй като страничен ефект от употребата му е натрупване на течност в тялото и увеличаване на телесното тегло в рамките 3-5 кг в двуседмичен срок след започване на приема. Creatine Monohydrate Unflavoured на атрактивна цена ускорява растежа на мускулната маса, привличайки вода в мускулните клетки и подобрявайки качеството на саркоплазмата (хранителна сред около мускулните влакна). Като резултата, по-малкия разход на глекоген и наличието на строителни елементи позволява на мускулите да растат и да се възстановяват по-бързо.

Креатин Монохидрат на страхотна цена прави връзките на сухожилията по-здрави, лесен е за усвояване от червата и ефектът му е много изразен.

Креатин Монохидрат повишава равнището на тестостерон при мъжете. Постигането на високи резултати в спорта (особено в силовите видове) е невъзможно без съответното снабдяване на организма с енергия, получавана от Аденозин трифосфат. Всички източници на органично гориво първо се конвертират именно в това съединение, което при разпадането си снабдява с енергия. При пауър-лифтърите и боди-билдърите потребността от АТФ по време на тренировка нараства стотици пъти. При тях мускулните съкращения произтичат на границата на възможната интензивност, поради което клетките се нуждаят от допълнителни източници на енергия, като Creatine Monohydrate Unflavoured. Запасявайки се в мускулните тъкани, той привлича голямо количество течност, а мускулните влакна започват да изглеждат по-закръглени и релефни. Този ефект е особено отчетливо забележим в мускулите на пресата. Освен това продуктът препятства разпадането на протеина и способства за неговата регенерация. Той увеличава вътрешната секреция на анаболните хормони тестостерон и соматотропин. Частично неутрализира млечната киселина, което способства за бърза рехабилитация след интензивни тренировки и премахва болезнените усещания след силови натоварвания. Креатин Монохидрат 250 таблетки помага за постигане и съхраняване на метаболитно активна суха мускулна маса, като влияе косвено върху изгарянето на мазнини. С други думи, колкото повече мускули има тялото, толкова по-силно се работи в тренажорната зала и толкова повече калории могат да се изгорят по време на и след тренировка. Креатин Монохидрат помага за ускоряване на метаболизма посредством хидратация, тъй като в добре овлажнените клетки метаболитните процеси протичат по-бързо. Освен основното си действие, той прави връзките на сухожилията по-здрави, лесен е за усвояване от червата и ефектът му е много изразен. При високи натоварвания произтича изразходване на енергийните запаси, което е недопустимо за атлетите и любителите на фитнеса, тъй като в този случай не би било възможно постигането на нужните спортни резултати. Загубата на сили провокира резорбция на мускулен протеин и невъзможност за тренинг. При интензивна работа молекулата на аденозин трифосфат, която се явява главен доставчик на енергия за мускулните клетки, загива в рамките на 2 секунди. Синтезът на АТФ трябва да произтича непрестанно и в достатъчно количество, за да не се изпитва енергиен глад от мускулите. Creatine Monohydrate Unflavoured 250 таблетки на MYPROTEIN има призвание да се справи с тази задача. При неговото разрушаване се освобождава една фосфатна група, като в този момент произтича образуването на енергията, така необходима на работещите мускули. Той отдава на АДФ своята фосфатна група, в резултат на което се образува молекула АТФ. Непрекъснатостта на този процес позволява на спортиста да тренира дълго и резултатно. Креатин Монохидрат е препоръчителен за употреба преди и след тренировка, а също така и тогава, когато е необходимо възстановяване на силите след високи енергийни загуби. 

Още ползи при прием на Creatine Monohydrate Unflavoured:

 • Помага при атрофия на мускулите
 • Лесно усвояване
 • Благоприятства при сърдечна недостатъчност
 • Креатин Монохидрат 250 таблетки от MYPROTEIN на топ цена намалява риска от исхемични заболявания
 • Забавя стареенето на кожата
 • Укрепва имунната защита
 • Подобрява мозъчната дейност 

Препоръчителен прием: Приемайте по 5 таблетки 1-2 пъти дневно.
Дозировка: 5 таблетки 
Дози в опаковка: 50

Състав в 1 доза (5 таблетки)Стойност%ПДД
Креатин Монохидрат5 гр**

 

 

Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 
Други съставки: магнезиев стеарат, микро-кристална целулоза. 
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Creatine Monohydrate 500 мг 200 капсули | Haya Labs За повече енергия в организма Подпомага мисловната дейност Стимулира изграждането на по-голяма мус..
39.00 лв.
Без данък:39.00 лв.
Купи
Позвънете