Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Л-Левцин (L-Leucine) 250 гр Топ Цена | Myprotein

Л-Левцин (L-Leucine) 250 гр Топ Цена | Myprotein
xxx
Л-Левцин (L-Leucine) 250 гр Топ Цена | Myprotein
Л-Левцин (L-Leucine) 250 гр | Myprotein на топ цена подобрява състоянието на кожата. Левцин на прах се грижи за здравето на костите и забавя процесите на стареене.Научете повече
23.99 лв.
Без данък: 23.99 лв.

Л-Левцин (L-Leucine) 250 гр | Myprotein

  • Подпомага здравето на костите
  • Подобрява състоянието на кожата
  • L-Leucine на прах е хранителна добавка, която поддържа мускулната маса.Забавя процесите на стареене
  • Л-Левцин на прах на топ цена придава енергия и сила

Какво знаем за L-Leucine?

Левцин е аминокиселина, която неможе да се произвежда от тялото. Затова е необходимо да се набавя чрез хранителни добавки или чрез храната. Л-Левцин е една от трите разклонени аминокиселини, които най-често се срещат със съкращението BCAA (валин, левцин и изолевцин).

Като хранителна добавка Л-Левцин (L-Leucine) 250 гр  от Myprotein на изгодна цена има способността да поддържа и да укрепва здравето на мускулната тъкан и на кожата. Стимулира синтеза на друга аминокиселина – глутамин. Leucine може да създаде условие за отделяне на инсулин, като по този начин създава висок инсулинов анаболен ефект върху тялото на човека. След като попадне в организма той се поглъща от тънкото черво, след което се пренася до черния дроб. Левцинът е четвъртата аминокислеина, която е най-концентрираната в скелетната мускулатура.

Как действа Левцин на прах от Myprotein?

Л-Левцин от Myprotein на добра цена забавя стареенето и поддържа кожата здрава

Като хранителна добавка L-Leucine 250 гр от Myprotein на добра цена има благоприятно действие върху спортуващите. Може да помогне за запазване на мускулната маса и придава енергия. Има способността да запази гликогена в мускулите, както и да поддържа азотния баланс в организма. Л-Левцин на прах подпомага мисловната дейност, подобрява състоянието на кожата и заздравява костите. Действа положително и върху мускулната тъкан.

Л-Левцин (L-Leucine) 250 гр | Myprotein може да повиши соматропина. Това е HGH – човешки растежен хормон, който подобрява състоянието на ставите и забавя процесите на стареене на кожата. Освен това може да намали излишните мазнини и да повиши силата. Подобрява издръжливостта и може да помогне за по-бързото възстановяване на организма. 

Хора, които имат проблем с бъбреците или черния дроб също могат да прмеат л-левцин, тъй като това може да подобри синтеза на протеин в черния дроб и така да подобри дишането. L-Leucine 250 гр регулира нивата на кръвната захар, затова може да се приема и от диабетици.

При недостиг на Левцин може да се стигне до загуба на енергия, мускулна маса или слабост в мускулите. Също така при дефицит може да се стигне до проблеми с кръвната захар, като например хипоглекемия.

Източници на Левцин:

  • Пшеничен хляб
  • Кафяв ориз
  • Ядки
  • Пълнозърнести продукти

Начин на употреба: добавете в предпочитана от вас течност (Сок или вода) и добавете в шейкър. Добавя се 3 гр и се разклаща добре. Приемайте 2 пъти на ден.

Съдръжа: L левцин (100%)

Дозировка - 1 чаена лъжичка (3 g)

Дози в опаковка - 83 (250 гр), 166 (500 гр), 333 (1кг)

СъставСтойност
L - левцин3 гр

Важно: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Този продукт е хранителна добавка и затова не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от достъпа на малки деца.

Произведено в съоръжение, което също така се занимава мляко, соя, яйца, глутен и продукти от нея.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Левцин (Leucine) 700 мг 30 капсули | Cvetita Herbal Изгражда чиста мускулна маса Помага за по-бързото възстановяване Насърчава синтеза на протеини Пре..
19.00 лв.
Без данък:19.00 лв.
Купи
AMINO 2000 + LEUCINE 75 таблетки Pure Nutrition Повишава производителността при трениране Намалява чувството на умора Помага за по-интензивно трениран..
27.00 лв.
Без данък:27.00 лв.
Купи
AjiPure L-Leucine Фармацевтичен клас 500 мг 60 веге капсули | Swanson Левцин с фармацевтична чистота Стимулира синтеза на мускулни протеини Предотврат..
37.20 лв.
Без данък:37.20 лв.
Купи
Позвънете