Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

L-Arginine (Аргинин) 500 мг 120 таблетки Цена | Doctor's Best

L-Arginine (Аргинин) 500 мг 120 таблетки Цена | Doctor's Best
L-Arginine (Аргинин) 500 мг 120 таблетки Цена | Doctor's Best
L-Arginine (Аргинин) 500 мг 120 таблетки Цена | Doctor's Best
L-Arginine (Аргинин) 500 мг 120 таблетки Цена | Doctor's Best
L-Arginine (Аргинин) 500 мг 120 таблетки Цена | Doctor's Best
Аргинин 500 мг 120 таблетки на невероятна цена от Doctor's Best повишава имунитета и укрепва артериалните съдове. L-Arginine гори мазнините, уголемява мускулите, има противораково действие и помага срещу диабет.Научете повече

L-Arginine 500 мг 120 таблетки | Doctor's Best

 • За повишаване на имунитета
 • Добро средство за детоксикация
 • Срещу чернодробни и бъбречни патологии
 • Има противораково действие
 • Премахва мазнините и уголемява мускулите
 • Дава енергия и повдига настроението
 • За по-бързо зарастване на различни наранявания
 • Подпомага репродуктивната система
 • Срещу атеросклероза
 • L-Arginine (Аргинин) 500 мг 120 таблетки на изгодна цена от Doctor's Best укрепва сърцето

Какво знаем за L-Arginine?

L-Arginine от Doctor`s Best предпазва от атеросклероза и подпомага сърдечната функция

Аргинин представлява условно незаменима киселина, един от ключовите компоненти, приемащи участие в процесите на обмен на веществата, ефективно стимулиращи продуцирането на хормона на растежаL-Arginine 500 мг 120 таблетки на супер цена от Doctor's Best е активна хранителна добавка, която поддържа оптималните нива на холестерол в кръвта и оказва положителен ефект върху състоянието на съдовете и функционирането на сърцето.

Появата на Л-Аргинин на фармацевтичния пазар е свързана със сензация – най-голямата и най-последната сензация в научните медицински кръгове в края на XX век. Аргинин е аминокиселина, която била позната като един от най-необходимите елементи за организма, много преди да заговорят за нея като за чудодейно средство.

С какво е свързан интересът към това вещество? Аргинин е способен да се превръща в тялото в азотен оксид, това отдавна се знае. Но азотният оксид винаги се е считал за изключително вредно съединение, пагубно за всичко живо. И е трябвало да се примиряваме с Аргинин като необходимо звено в строежа на белтъчинните молекули. Днес обаче, са доказани положителните страни на това свойство на организма, както и са оборени твърденията за неговата вреда.

Как действа L-Arginine на таблетки?

Чудесни са свойствата на Аргинин 500 мг 120 таблетки в борбата с хипертонията. Аргинин е донор и естествен „преносвач” на азот. Той снабдява с азот системата на ензимите, наричани NO-синтези, които синтезират NO или нитрозо-група. Нитрозо-група това е медиатор на миорелаксацията на артериалните съдове, вещество, което регулира тонуса на тези съдове и от което зависи артериалното налягане.

При дефицит на Аргинин и недостатъчна активност на NO-синтеза, налягането се покача. Затова L-Arginine 500 mg 120 Tablets може успешно да се използва в борбата с хипертоничната болест на сърцето. Освен това хранителната добавка съдейства за пречистването от шлаки.

Аргинин участва в цикъла на азотния обмен, или белтъчинния обмен, и извеждането от организма на крайния азот, иначе казано – отпадъчните продукти от обмена на белтъчините. От мощността на работата на цикъла на обмен на Аргинин зависи способността на организма да създава урина и да се пречиства от белтъчни шлаки.

Аргинин от 500 мг на таблетки от Doctor's Best допринася и за доброто настроение. Това е така, тъй като този продукт има изразен психотропен ефект. Предизвиква увеличение на горните нормални граници на соматотропния хормон и подобрява настроението, прави човека по-активен, инциативен и издръжлив.

Ежедневният прием на добавката ще Ви направи по-енергични и предприемчиви, като ще ви зареди за цял ден с хубаво настроение. Увеличавайки нивата на хормона на растежа, продуктът дава възможност на организма да се съпротивлява по-успешно с различни болести, като ускорява и възстановителните процеси в тъканите и усилва белтъчинния метаболизъм.

L-Arginine на топ цена подобрява настроението и се бори с репродуктивните нарушения

Освен това намалява нивото на уреята в кръвта и урината и стимулира мускулния растеж и превръщането на мазнините в енергия. Като хранителна добавка L-Arginine 500 mg таблетки предоставя необходимото количество Аргинин, който е уникален „строителен материал”.

Той присъства в рецептурата на хепатопротекторите – вещества, стимулиращи работата на имунната система. Може да се използва като профилактично средство за такива болести като цироза и затлъстяване на черния дроб, за увеличаване пречистващите способности на бъбреците за изхвърляне на крайните продукти на азотния обмен.

Освен това увеличава скоростта за зарастване на увредени тъкани – рани, разтегнати сухожилия, фрактури.

Добър помощник е Аргинин от 500 мг на 120 таблетки при артрити и заболявания на съединителната тъкан. Аргинин служи за доставчик и преносител на азот, нужен за синтезирането на мускулна тъкан. Именно затова той помага за увеличаването на мускулната маса и за намаляването на мастната маса на тялото, като в крайна сметка съдейства за това, тялото да бъде по-стройно и леко.

При недостиг на Аргинин се повишава риска от развиване на диабет тип II. Много добре действа L-Arginine 500 мг 120 таблетки на топ цена и върху половата функционалност. Това е така, тъй като нуждите от Аргинин при мъжете е особено голяма. Семенната течност се състои на 80% от този белтъчинен строителен материал,а неговият дефицит може да доведе до безплодие. Тази хранителна добавка е ефективно средство за засилване продукцията на сперма.

Дефицит на Аргинин в тялото води до следните усложнени състояния:

 • Устойчива хипертония
 • Отслабване на паметта
 • Нервни и психични разстройства
 • Отслабване на имунитета
 • Захарен диабет
 • Злокачествени образувания
 • Функционални разстройства на половата система и импотентност
 • Заболявания на вътрешните органи
 • Чернодробно затлъстяване
 • Забавяне на растежа и половото съзряване
 • Затлъстяване

L-Argininе на изгодна цена от Doctor`s Best помага за натрупване на мускулна маса или елиминира мазнините

Аргинин 500 мг таблетки стимулира произвеждането на инсулин, намалява количеството мастни отлагания и подобрява функционирането на панкреаса. Усилва притока на кръв към половите органи и стимулира синтеза на сперма, като по този начин се създават оптимални условия за стабилна и продължителна ерекция.

Също така продуктът предпазва от възникване на болести на съдовете и сърцето, заболявания на бъбреците, чернодробни патологии, артроза, безплодие и при двата пола, депресия.

L-Arginine от 500 мг 120 таблетки на Doctor's Best пречиста мускулите от различни шлаки и активизира функционирането на имунната система дори при имунодефицитни състояния. Способства понижаване напрежението в мускулатурата на артериите и е ефективен помагач за профилактика на атеросклероза. Продуктът намалява темповете на растеж на раковите клетки, в това число и на злокачествените.

Този ефект постига, като активизира и стимулира цитотоксичността на макрофагите, носещи противораков характер. Има свойството и да увеличава количеството на Т-хелперите (вещества, които са ключови звена за формирането на имунен отговор на организма) и да повишава тяхната активност. Активизира и увеличава броя на натуралните клетки-убийци и стимулира блокирането на раковата агресия.

Произведено в: Калифорния, САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 таблетки дневно по време на хранене.

Дозировка: 2 таблетки

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (2 таблетки)Стойност%ПДД
Л-Аргинин (като 500 мг незабавно освобождаване и 500 мг продължително освобождаване от L-аргинин алфа-кетоглутарат1000 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, стеаринова киселина, силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен произход), натриева кроскармелоза, хипромелоза.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с Вашия лекар, преди да започнете да приемате този продукт, ако ако сте бременна, кърмите, имате медицинско състояние, приемате нитрати, варфарин, силденафил (виагра), лекарства за диабет, хипертония или друга добавка, която може да понижи кръвното налягане! Не е предназначен за прием от лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Л-Аргинин HCL 300 gr | Athlete's Nutrition Невероятен пъмпинг 100% чист аргинин Усилва имунните функции Увеличава размера на мускулната маса Повиш..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Купи
Л-Аргинин 500 мг 100 капсули | Swanson Повишава количеството на растежния хормон Помага за натрупването на мускулатура Съдейства за топенето на м..
24.50 лв.
Без данък:24.50 лв.
Купи
L-Arginine 500 мг 100 капсули  Haya Labs Стимулира изграждането на мускулна маса Премахва свободните радикали Добро средство за подобряване на се..
19.00 лв.
Без данък:19.00 лв.
Купи
Позвънете