Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

EAA Plus (Essential Amino Acids) на таблетки Цена Myprotein

EAA Plus (Essential Amino Acids) на таблетки Цена Myprotein
EAA Plus (Essential Amino Acids) на таблетки Цена Myprotein
Не се произвежда
EAA Plus (Essential Amino Acids) на таблетки Цена Myprotein
EAA Plus (Essential Amino Acids) на таблетки Цена Myprotein
EAA Plus (Essential Amino Acids) на таблетки Цена Myprotein
ЕАА Плюс 90/270 таблетки от Myprotein на топ цена помага за уголемяването на мускулната маса и укрепва имунитета. EAA Plus съдейства за изгарянето на мазнините и се бори с умората след тренировка.Научете повече
34.49 лв.
Без данък: 34.49 лв.
 • Наличност: Не се произвежда
 • Марка: Myprotein
 • Модел: EAA Plus (Essential Amino Acids) 90 tablets

EAA Plus (Essential Amino Acids) 90/270 таблетки I Myprotein

 • Повишава ефективността на тренирането
 • Ускорява уголемяването на мускулната маса
 • Забързва възстановяването след спортни тренировки
 • Намалява апетита
 • Обогатява хранителния режим с протеини
 • EAA Plus на изгодна цена от Myprotein съдейства за горенето на мастната тъкан

EAA Plus (Essential Amino Acids) от Myprotein помага за изгарянето на мазнините и възстановява мускулните влакнаКакво знаем за EAA+?

EAA Plus (Есенциални аминокиселини) на супер цена от Myprotein съдържа комплекс от жизненоважни аминокиселини. Есенциалните аминокиселини са всъщност такива вещества, които човешкият организъм не е способен да произвежда сам. Този вид аминокиселини се наричат още незаменими. Сред тях са и левцин, изолевцин и валин,познати още като BCAA. Тези аминокиселини получили това название заради това, че техните странични вериги съдържат разклонени въглеродни структури. От 20-те аминокиселини, които влизат в състава на мускулната тъкан, дванадесет се произвеждат от самия организъм, заради което се наричат заменими. Останалите осем не се синтезират в тялото. Точно те се съдържат в продукта на Myprotein EAA Plus.

Как действа EAA плюс на таблетки?

EAA Plus (Есенциални аминокиселини) 90/270 таблетки оказва на организма въздействие, наподобяващо действието на витамините. Дефицитът на незаменимите аминокиселини или изобщо тяхното отсъствие може да предизвика в човешкото тяло тежки болести, дори летален изход. Ползата на EAA Плюс на таблетки главно се изразява в това, че влизащите в състава на хранителната добавка вещества, са необходими за правилното, нормалното развитие на организма, за поддържането на неговото правилно функциониране. Продуктът подобрява усвояването на витамините и минералите и усилва действието им. Препоръчва се на активно спортуващите, тъй като способства за натрупването на мускулна маса по-бързо, увеличава силата и тяхната издръжливост.

EAA Plus (Essential Amino Acids) на изгодна цена повишава енергията и стимулира уголемяването на мускулитеEAA Plus (Essential Amino Acids) 90/270 таблетки от Myprotein подпомага продуцирането на:

 • Антитела, подпомагащи човешката имунна система, когато тя се бори с разни вируси и инфекции;
 • Ензими, поддържащи биохимичните реакции, които протичат в организма;
 • Хормони, подобряващи метаболитните протичащи в тялото процеси;
 • Хемоглобин, който доставя кислород в различни клетки по целия организъм

Също така EAA Plus 90/270 таблетки способства за активация синтезирането на ензими, хормони и антитела, необходими за поддържането на нормалния прихически тонус. Тази хранителна добавка е подходяща за хора, желаещи да увеличат големината на мускулите си. Културистите ценят незаменимите аминокиселини, заради техните анаболитни свойства. Те много бързо се абсорбират и вече след 15-20 минути започват да работят в мускулите. Това тяхното свойство е изключително ценно в периода на мускулното възстановяване преди тренировка, когато произтича интензивен мускулен катаболизъм. Но това не е единственото действие на EAA Плюс (Есенциални аминокиселини) на таблетки. Продуктът стимулира процеса на разрушаване на подкожните мазнини и съдържа минимално количество калории. При системната му употреба, той съдейства за притъпяването на апетита, за това подхожда на тези хора, които искат да се избавят от мастните отлагания в тялото си. Основната цел на включените в съдържанието на EAA Плюс таблетки на страхотна цена аминокиселини с разклонени вериги левцин, изолевцин и валин, е набирането на маса, но в същото време тези компоненти са полезни и за съхраняването на мускулите, когато тялото се намира в условия на дефицит на калории и питателни вещества. Те са особено полезни за бодибилдъри, които участват в конкурси и се стремят към максимална „сухост” на фигурата си. БЦАА стимулират синтезирането на белтъци, а освен това усилват и синтеза на вътреклетъчните компоненти, които отговарят за процеса на протеиновия синтез. Така те не само увеличават скоростта на белтъчинния синтез, но и усилват способността на клетките да го синтезират самостоятелно.

EAA Plus (Essential Amino Acids) от Myprotein укрепва имунитета и потиска апетитаКаква е основно ролята на незаменимите (есенциалните) аминокиселини в EAA Plus?

 • Изолевцин – компонент на мускулната тъкан, който се използва като „гориво”, способстващ натрупването на енергия в мускулите
 • Валин – един от главните „виновници” за растежа на мускулите. Подобрява координацията, еластичността на мускулите и преборва мускулната болка
 • Левцин – участва в работата на имунната система и премахва умората
 • Треонин – един от елементите на съединителната тъкан, нужен за чернодробното пречистване
 • Фенилаланин – участва  в синтеза на хрущялната тъкан и връзките. Освен това, с негова помощ се произвежда в организма норепинефрин
 • Метионин – вещество, което помага за обновяването на увредените чернодробни и бъбречни тъкани
 • Лизин – елемент, съдействащ а синтезирането на карнитин, нужен за обогатяването на мускулите с кислород
 • Хистидин – участва в редица метаболитни реакции, способства снабдяването на органите и тъканите с кислород, а също така помага за извеждането от тялото на тежки метали, възстановява тъканите и заздравява имунитета.

EAA Plus (Essential Amino Acids) на супер цена увеличава физическитв сили и издържливосттаЕсенциални аминокиселини Плюс в таблетки на Myprotein понижават бързината на разпад на белтъците като това става заради ефекта на продукта да потиска активността на веществата, отговарящи за този процес, а също и заради намаляването на експесията на няколко комплекса, участващи в разпадането на белтъците (намалява се количеството мРНК от гена, кодиращ тези компоненти). Също така продуктът оказва и други положителни ефекти. Може да усили интензивността на спортните занимания, тъй като по време на тренировка, приемайки EAA Plus таблетки, нивото на серотонин спада, с което се намалява чувствителността към умората, а това на свой ред значи по-продължително натоварване.

По време на занимания със силови натоварвания и след тях, се понижава концентрацията в тялото на БЦАА, като най-вече се намалява количеството на Левцин, за да се възстанови концентрацията концентрацията на аминокиселините на помощ се „притичват” метаболитните процеси. В резултат на това се разрушават мускулни белтъчини, защото именно те са основния източник на трите незаменими аминокиселини БЦАА. За това се препоръчва след такъв вид натоварване и по време на такова голямо физическо напрежение, да се употребява EAA Plus (Essential Amino Acids) от 90/270 таблетки. Така се избягва разрушението на мускулните белтъчини. Доказано е че Левцин е един от главните източници на енергия. Неговото окисляване дава повече молекули АТФ, отколкото глюкозата. А точно АТФ са универсалният кладенец на енергия за организма. Друг невероятен плюс на продукта е че при приема му, се стимулира продукцията на Лептин. Именно този хормон регулира теглото, апетита, изразходването на мазнините и тяхното натрупване. Левцин, влизащ в състава на EAA Plus 90/270 таблетки, бързо насища организма и „убива” апетита. При занимания със спорт хранителната добавка стимулира увеличаване изразходването на калориите, а заедно с това се изгарят и мазнините.

Препоръчителен прием: Приемайте по 3 таблетки до 3 пъти на ден, като един от приемите е препоръчително да бъде преди трениране.

Дозировка: 3 таблетки

Дози в опаковка: 30/90

Състав в 1 доза (3 таблетки)Стойност%ПДД
Витамин Б60.6 мг43%
Л-Левцин1 гр**
Л-Валин444 мг**
Л-Лизин444 мг**
Л-Фенилаланин378 мг**
Л-Треонин312 мг**
Л-Хистидин144 мг**
Изолевцин117 мг**
Л-Метионин99 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, дикалциев фосфат, силиций, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Premium EAA Powder Различни Вкусове 375 гр | KFD Nuitrition По-ефективна регенерация след тренировка Помага за подобряване на спортните резултати Изто..
53.49 лв.
Без данък:53.49 лв.
Купи
Supreme Pure EAA Powder 200/400 гр | OstroVit Ефективно подпомага анаболните процеси Предотвратява мускулния катаболизъм Увеличава количеството енерги..
22.95 лв.
Без данък:22.95 лв.
Купи
Supreme Pure EAA Powder 400 гр | OstroVit Ефективно подпомага анаболните процеси Предотвратява мускулния катаболизъм Увеличава количеството енергия, д..
37.95 лв.
Без данък:37.95 лв.
Позвънете