Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Креатин Етил Естер 250/500 гр Топ Цена | MYPROTEIN

Креатин Етил Естер 250/500 гр Топ Цена | MYPROTEIN
Не се произвежда
Креатин Етил Естер 250/500 гр Топ Цена | MYPROTEIN
Креатин Етил Естер на Myprotein е на супер цена и изгражда чиста мускулна маса, дава енергия и сила. Creatine Ethyl Ester HCL увеличава спортните постижения.Научете повече
29.00 лв.
Без данък: 29.00 лв.
 • Наличност: Не се произвежда
 • Марка: Myprotein
 • Модел: Creatine Ethyl Ester HCL 250 g
 • SKU: MYP-30204

Creatine Ethyl Ester HCL 250/500 гр | MYPROTEIN

Креатин Етил Естер представлява Креатин Монохидрат с добавена към него естерна група за по-добра усвоямест и по-голям ефект. Естерифицирания креатин успява по-добре да премине мембраната на мускулната клетка. Усвоява се и се разтваря далеч по-добре от монохидратите. Интересно при него е,че няма излишна хидратация на мускулната клетка, а и не се препоръчват циклични приеми. Комбинира се отлично с бета аланин и таурин. Особеност за този тип креатин е неприятния вкус, което прави таблетите/капсулите за предпочитана форма за прием.

 • Креатин Етил Естер представлява Креатин Монохидрат с добавена към него естерна група за по-добра усвоямест и по-голям ефект.Увеличава мускулната мощ и сила
 • Подобрява издържливостта
 • Осигурява изключително ефективен креатин монохидрат
 • Повишава енергийния баланс в тялото
 • Помага ви да съхранявате повече ATP
 • Може да се комбинира с кофеин
 • Високо съдържание на сводобен креатин
 • Подобрява възстановяването
 • Увеличава спортните постижения

Какво е Creatine Ethyl Ester HCL?

Креатин Етил Естер (CEE) е по-ефективен вариант на популярната хранителна добавка Creatine Monohydrate. Целта при разработването на Creatine ethyl ester е била по-голямата му усвояемост. С други думи тази хранителна добавка представлява креатин с прибавена към него естерна група.
Creatine monohydrate e съединение, което има слабо-липофилен характер. Това значи, че малка част от приетото количество преминава в мускулните клетки през фосфолипидната бариера.
За да се избегне водното здържане или т.нар. водно издуване в мускулите, първо са необходими ниски дози от естерната форма на креатина и второ, цялото количество да се усвоява от клетките без да остава в екстрацелуларното пространство. Също както и при Kre-Alkalyn, тук не се налага зареждащ период. Ние от БиоМол предлагаме най-добрата цена за Creatine Ethyl Ester HCL на Myprotein.

Кои са ползите от Креатин Етил Естер?

Creatine Ethyl Ester HCL на MyProtein е на супер цена и ще Ви осигури една изключителна добавка Creatine Ethyl Ester HCL на MyProtein е на супер цена и ще Ви осигури една  изключителна добавка  – креатин етил естер хидрохлорид, който е по – стабилен, абсорбира се значително по – бързо и се усвоява по – пълноценно. Creatine Ethyl Ester HCL ще ви помогне да покачите мускулна маса много по – бързо от обикновения креатин монохидрат. Това е така защото етил естерът в Creatine Ethyl Ester HCL прави молекулата по – липоразтворима и така лесно преминава през клетъчната мембрана. По този начин, мускулите Ви получават светкавично зареждане с креатин.
Креатинът е съставна единица на вашите мускулни тъкани и влакна и взема активно участие  в производството на молекули АТФ. И тъй като точно  тези молекули са горивото, което мускулите Ви  използват по време на интензивно физическо натоварване, колкото повече креатин има във вашите мускули, толкова повече АТФ се генерира. А това означава повече енергия за мускулите, експлозивна мощ и повишена издържливост. Също така, Creatine Ethyl Ester HCL ще Ви помогне да се възстановявате бързо и ефективно.
Креатина има и друга важна роля и тя е да възпрепятства натрупването на млечна киселина, която причинява мускулна треска. За това ако приемате Creatine Ethyl Ester на супер цена от Myprotein, Вие ще избегнето мускулните болки след тренировката. Освен всичко друго, креатина  подобрява концентрацията и умствената дейност и повишава синтеза на протеини. Креатин Етил Естер ще Ви помогне да изградите масивна мускулна маса, която ще се запази дълго след тренировката. Този продукт на Myprotein е за всеки, които иска да подобри, своята физика и резултатите си и то без никакви странични ефекти!

За кого е подходящ Creatine Ethyl Ester HCL - Креатин Етил Естер?

Creatine Ethyl Ester на супер цена от Myprotein, Вие ще избегнето мускулните болки след тренировката.Креатин Етил Естер - CEE на супер цена е идеален за спортисти , които искат да подобрят силата, мощта си и чистата мускулна маса. Това е чудесна възможност за тези, които страдат от подуване на корема или дискомфорт от други форми на креатин.
 
Начин на употреба: Смесете една лъжичка – 3 грама от продукта с вода. Разклатете добре и консумирайте веднага. Препоръчително е да се  приема 1 час преди тренировка. След като направите  4-6 седмици е добре да спрете приема за 1-2 седмици. След този период на почивка, започнете отново.  
 
Препоръчват се дози от 2,5 до 5 грама дневно, в зависимост от теглото на спортиста.
 
Състав: 100% Creatine Ethyl Ester HCL без нищо добавено

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Креатин Монохидрат 227/600/1000 гр | Now Foods Изцяло вегетариански продукт Подобрява издръжливостта Намалява умората Източник на мощна енергия за орг..
40.00 лв.
Без данък:40.00 лв.
Купи
Кре-Алкалин 750 мг 120/140 капсули | Now FoodsKre-Alkalyn ® е патентована формула на буфериран креатин, който достига до мускулните клетки в ..
60.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Купи
Creapure Creatine Monohydrate 500 гр | MyProtein
Безплатна доставка
Creapure Creatine Monohydrate 500 гр | MYPROTEIN Най-чистата форма на Креатин Монохидрат Повишава мускулната мощ и сила Увеличава издържливостта ..
106.99 лв.
Без данък:106.99 лв.
Купи
Позвънете