Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Ацетил Л-Карнитин на прах Топ Цена | MYPROTEIN

Ацетил Л-Карнитин на прах Топ Цена | MYPROTEIN
xxx
Ацетил Л-Карнитин на прах Топ Цена | MYPROTEIN
Ацетил L-карнитин e нова, високоефективна форма, производна на амино-киселината L-карнитин на супер цена от Myprotein. ALC е производен на карнитина, и се образува по естествен път в тялото. Карнитинът участва в метаболизма на въглехидратите и белтъчинитНаучете повече
53.49 лв.
Без данък: 53.49 лв.
 • Наличност:
 • Марка: Myprotein
 • Модел: Acetyl L-Carnitine Powder 250 g
 • Тегло: 0.35kg
 • SKU: MYP-13220, MYP-006250

Ацетил Л-Карнитин 250/500 гр | MYPROTEIN

 • играе важна роля в производството на енергия
 • подпомага отслабването
 • укрепва имунната система
 • подобрява умствената работоспособност
 • Ацетил Л-Карнитин от MYPROTEIN се предлага на изгодна цена

Какво е Ацетил Л-Карнитин? 

Ацетил Л-Карнитин от MYPROTEIN се предлага на изгодна цена и подобрява мозъчната дейностАцетил L-карнитин e нова, високоефективна форма, производна на  амино-киселината L-карнитин. ALC е производен на карнитина, и се образува по естествен път в тялото. Карнитинът участва в метаболизма на въглехидратите и белтъчините и в пренасянето на мазнините до митохондриите. Ацетил-L-карнитинът от Myprotein на добра цена повишава нивото на карнитина в тъканите и има дори по-силно от неговото действие при метаболизма. Много научни изследвания се провеждат за ацетил Л- Карнитина и това е така защото има способността да забавя стареенето, особено във връзка с дегенерацията на мозъка и нервната система. Ацетил-L-карнитинът също така е полезен и за други органи и системи на тялото. Той ограничава пораженията при кислороден глад, укрепва имунната система, притежава силно антиоксидантно действие. Изключително подходящ за хора, които искат да увеличат изгарянето на мазнини. За да постигнете това, не се налага употребата на стимуланти и активни съставки учестяващи сърдечния ритъм и влияещи на нервна система! Ацетил L-карнитин оказва положителен ефект върху изгарянето на мазнините, дори без специални тренировки, а само при спазване на диета.

Как действа Ацетил Л-Карнитин?

Ацетил L карнитин (Alcar) се получава от аминокиселините лизин и метионин.Ацетил L карнитин (Alcar) се получава от аминокиселините лизин и метионин. Ацетил Л-Карнитин - ALC е форма на карнитина, която притежава уникални и много полезни качества. Той играе важна роля в поддържането на клетъчния метаболизъм и кръвообръщение. Това са главните два фактора, свързани с напредването на възрастта – намаляване на метаболизма на клетките в мозъка и намаляване циркулацията на кръвта в кръвоносните съдове
 
Това е единствената форма, която може да бъде усвоявана  от мозъка. По този начин Ацетил-L-Карнитинът спомага за по-доброто функциониране на мозъчната дейност и служи като невротрансмитер. Ацетил-L-Карнитинът е така да се каже "храна за мозъка". Приемът може да подобри съсредоточаването и мисленето, а също така и сърдечните функции. Оказва положително въздействие върху нервната система, съня и времето за възстановяване след тежки физически натоварвания.
За хора, които се занимават с тежък  физически спорт се препоръчва  в нетренировъчни дни единият от приемите да бъде непосредствено преди лягане.
Ацетил-L-Карнитинът на супер цена може да се прилага успешно при лечение на болестта Алцхаймер. С напредване на възрастта у човека намаляват ALC нивата, но на практика се получава дефицит. Освен за лечение на болестта на Алцхаймер, Ацетил-L-Карнитинът на супер изгодна цена помага и при Паркинсон, диабетна депресия и много други неврологични заболявания. 

Какво е предимството на Ацетил L-карнитин? 

 • Благоприятства укрепването на мускулите и изгарянето на мазнините. 
 • Новата “супер” формула Ацетил L-карнитин има способността да повишава енергията и издържливостта на организма.
 • Ацетил L-карнитина намалява количеството на мазнините и ги превръща в полезна за организма енергия.
 • Стимулира мозъчната дейност и нервната регенерация
 • Ацетил L-карнитин стимулира производството на ацетилхолин – невротрансмитер, който поддържа добрата памет, включително зрителната.
 • Влияе благоприятно на мисловните процеси като повишава способността за съсредоточаване и усвояване на нова информация. 
 • Заради антиоксидантните свойства,  Ацетил L-карнитин допринася за стабилизиране на клетъчните мембрани и повишава производството на енергия в мозъчните клетки.
 • Този продукт може да се комбинира с алфа липоева киселина

Препоръчителен прием: Като хранителна добавка препоръчваме приема на 500mg от 1 до 3 пъти дневно. Може да добавите посочената доза в количество вода или плодов сок. Желателно е да се консумира веднага.
 
Състав: Този продукт е 100% Acetyl L Carnitine, без други добавки.
  
Да не се употребява от деца до 12 години и от бременни жени

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Triple Strength L-Carnitine течен 3000 мг 473 мл | Now Foods
Безплатна доставка
L-Carnitine triple strenght течен 3000 мг 473 мл | Now Foods NOW® Л-карнитин течен осигурява всички предимства на карнитин в силно абсорбиращ..
105.00 лв.
Без данък:105.00 лв.
Купи
Течен Л-Карнитин 1100 мг 473 мл | Biovea Преобразува мазнини в енергия Поддържа здрави функции сърдечни и белодробни Помага срещу вредата от свободнит..
50.50 лв.
Без данък:50.50 лв.
Купи
Антицелулитен Гел с L-Карнитин 330 мл | Amrita Антицелулитен гел с отслабващо действие Активни съставки - Capsaicin, L-Карнитин и др. Намалява видимо ..
33.00 лв.
Без данък:33.00 лв.
Купи
Позвънете