Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Витамин Б17 (Амигдалин) на капсули Цена | Doctor Nature

Витамин Б17 (Амигдалин) на капсули Цена | Doctor Nature
-22%
Витамин Б17 (Амигдалин) на капсули Цена | Doctor Nature
Витамин Б17 (Амигдалин) на капсули на невероятна цена от Doctor Nature подсилва имунната система и подпомага организма в борбата с раковите клетки. Vitamin B17 100 мг 60 капсули облекчава болка, причинена от възпаление, и може да помогне за намаляване на Научете повече
Day
Hour
Min
Sec
26.90 лв.
34.50 лв.
Без данък: 26.90 лв.
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:04
Витамин Б17 200 мг 100 капсули | Dr. Biomaster Подсилва имунитета Усилва защитата на организма срещу вредни агенти Пречиства тялото от токсини Силен а..
59.00 лв.
Без данък:59.00 лв.
Купи

Витамин Б17 (Амигдалин) на капсули Цена | Doctor Nature

Vitamin B17 100 мг 60 капсули | Doctor Nature

  • Подсилва имунната система
  • Подпомага организма в борбата с раковите клетки
  • Облекчава болката, причинена от възпаление
  • Помага за намаляване на високо кръвно налягане
  • Притежава антиоксидантни свойства
  • Помага за забавяне на стареенето
  • Може да помогне за предотвратяване на загубата на коса
  • Витамин Б17 (Амигдалин) на капсули на невероятна цена от Doctor Nature

Какво знаем за Витамин Б17?

Витамин В17, наричан още амигдалин, е естествено хранително вещество, което се намира в много ядки, семена и растения. Витамин В17 в най-голямо количество се намира в кайсиевите ядки, но той съществува и в ябълковите семена, лимоновите зърна, детелината, кълновете, някои плодове и листата на евкалипта.

Витамин Б17 (Амигдалин) на капсули на невероятна цена от Doctor Nature подсилва имунната системаВитамин B17 е известен с връзката си с впечатляващо разнообразие от потенциални ползи за човешкото здраве. Когато се приема по указание, консумацията на витамин B17 е безопасна и може да подобри благосъстоянието по множество начини. Много хора знаят, че витамин В17 е основно хранително вещество за поддържане на човешкото здраве и го консумират редовно. От подкрепа на сърцето и храносмилането до предотвратяване на загубата на коса, витамин B17 съдържа много невероятни потенциални ползи.

Горчивите кайсиеви ядки съдържат най-високата плътност на консумирания В17 в естествено срещаща се храна. Някои хора не харесват горчивия вкус на кайсиевите ядки. Ако принадлежите към тази група, тогава може да предпочетете да погълнете капсула за същите ползи.

Витамин Б17 (Амигдалин) на капсули на уникална цена от Doctor Nature съдържа естествен витамин В17, извлечен от кайсиеви ядки. Друго предимство на приема на Vitamin B17 на капсули е фактът, че ще знаете точното количество, което консумирате. Това може да Ви бъде от полза за поддържане на желаните нива на консумация на Витамин B17.

Как действа Витамин Б17 на капсули?

За да поддържат растежа, развитието и поддържането на здравето, телата ни разчитат на шест групи хранителни вещества: протеини, мазнини, въглехидрати, витамини, минерали и вода. Тъй като телата ни може да не произвеждат тези хранителни вещества изобщо или достатъчно бързо, трябва да ги набавим от диетата си или чрез приемане на хранителни добавки.

Витамин Б17 (Амигдалин) на капсули на невероятна цена от Doctor Nature подпомага организма в борбата с раковите клеткиВитамините, по-специално, са от решаващо значение за нашите тела. Те се наричат ​​микроелементи, тъй като тялото се нуждае само от малки количества от различни видове витамини. Въпреки това, ако не получите дори тези малки количества витамини, това може да доведе до всякакви усложнения. Всъщност витаминният дефицит може да донесе значителна вреда на организма, включително заболявания и нежелани здравословни състояния.

Витамините действат съвместно с други хранителни вещества, за да изпълняват стотици критични роли в организма. Има много различни видове витамини, ще Ви представим един конкретен вид, който смятаме, че не е покрит достатъчно дълбоко: Витамин В17. Този по-малко известен витамин има впечатляващ набор от ползи за здравето.

Витамин В17 се среща естествено в много различни видове сурови ядки. Понастоящем витамин В17 не се обсъжда толкова често, колкото другите витамини, но потенциално е едно от най-мощните хранителни вещества, подсилващи имунната система, които се срещат естествено в растенията. Подобно на другите витамини, нашите тела не могат самостоятелно да произвеждат Витамин В17. Затова трябва да приемаме допълнително витамин В17. Витамин Б17 (Амигдалин) на капсули на супер цена от Doctor Nature осигурява редица ползи за здравето, от подпомагане на храносмилането до повишаване на цялостния имунитет.

1. Подсилване на имунната система

Нашите тела имат свои собствени защитни механизми, които се борят с всякакви потенциални патогени или болестотворни организми. Ние ставаме уязвими всеки път, когато вътрешни или външни фактори отслабват имунната ни система. Следователно всички бихме могли да се възползваме от повишаване на имунната система, за да останем здрави и без болести.

Според някои изследвания витамин В17 може да помогне за укрепване на имунната система, като забави разпространението на болестни и вредни клетки. Витамин В17 може да стимулира имунната система, като повишава способността на белите кръвни клетки на тялото да атакуват вредните клетки.

2. Облекчаване на болката от възпаление

Според няколко проучвания витамин В17 може да помогне за облекчаване на болката от възпалението. В казус, публикуван през 60-те години на миналия век, пациентите, получили доза витамин 17, съобщават за облекчаване на болката като основна полза. Изследванията върху животни също са склонни да потвърдят аналгетичния ефект на витамин В17.

3. Намаляване на високото кръвно налягане

Ако вече приемате лекарства за високо кръвно налягане, употребата на витамин B17 е нещо, което препоръчваме да обсъдите със своя лекар. Някои проучвания са установили, че витамин B17 може да помогне за детоксикация на тялото, а също и за понижаване на кръвното налягане.

Витамин Б17 (Амигдалин) на капсули на невероятна цена от Doctor Nature облекчава болката, причинена от възпалениеВитамин В17 може да причини образуването на тиоцианат, за който се знае, че е мощен агент за понижаване на кръвното налягане. Производството на тиоцианат може да предизвика реакция на ниско кръвно налягане в организма.

4. Поддържа здравето на черния дроб

Някои заболявания, като мастна чернодробна болест, цироза или други автоимунни чернодробни хепатити, влияят върху здравето на черния дроб. Те причиняват, наред с други ефекти, реакции на възпаление и дегенерация. Проучване, проведено върху животни, показва, че витамин В17 може да помогне да се забавят или да се обърнат ефектите на тези състояния. Тестовите индивиди, приемали витамин В17, показват значителен и цялостен спад на заболяването.

5. Антиоксидантни свойства

За други витамини като А, С и Е вече е известно, че имат антиоксидантни свойства. Вече има много проучвания, които доказват защо се нуждаем от тези антиоксидантни хранителни вещества в нашата диета или като хранителни добавки. Сред другите невероятни свойства, тези витамини помагат за ограничаване или забавяне на процеса, чрез който клетките в нашите тела са изправени пред увреждане.

Въпреки това все повече и повече изследвания показват, че тези витамини могат да взаимодействат с витамин В17 и съвместната работа с панкреатичните ензими може да помогне за детоксикацията на нашите тела. Те могат да се разрушат и да премахнат токсичните и потенциално опасни клетки от нашите тела. Витамин Б17 (Амигдалин) на капсули на невероятна цена от Doctor Nature може да осигури голям тласък на нашия имунитет и да запази телата ни до голяма степен без болести.

6. Витамин В17 може да има свойства против стареене в грижата за кожата

Подобно на подсилващите имунитета си и противовъзпалителни свойства, витамин В17 се използва като средство против стареене. Счита се, че неговите свойства предпазват от и подпомагат премахването на свободни радикали, които причиняват стареене и увреждане на кожата. Консумацията на витамин В17 може да помогне за насърчаване на здрава, младежка регенерация на кожата и кожните клетки.

Препоръчителен прием: Приемайте 2 пъти дневно по 1 капсула преди хранене.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в една дозаСтойност%ПДД

Витамин B17 (Амигдалин)

100 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Съставки: 100% амигдалин, извлечен от костилки на кайсиеви ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар преди употреба! Този продукт не е лекарствено средство, а хранителна добавка. Не използвайте при чувствителност към някоя от съставките му!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете