Menu
Menu
Филтрирай
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Инконтиненция

Марка: Nature’s Way
Uva Ursi  60 веган капсули | Nature's Way Облекчава симптомите при уринарни инфекции Безопасен и естествен диуретик Подкрепа за отделителната система и бъбреците Предотвратява възпаления на пикочните пътища Намалява задържането на вода и подуването Мечо Грозде (Uva Ursi) 60 капсули е на отл..
31.21 лв.
Без данък:31.21 лв.
Купи
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Уринарната инконтиненция представлява неволното изпускане на урина. Този проблем засяга най-често жените. Инконтиненцията не е нормално състояние, което да съпровожда остаряването, нито е неизбежна след раждане или като част от промените в организма през менопаузата. Зад този симптом най-често стои патологично състояние или друго сериозно заболяване. Тя може да бъде временно състояние или да продължи дълго време. Възможните причини за този проблем  включват лекарства, инфекция, мускулна слабост, затлъстяване, ендокринни заболявания и други проблеми.
Ако не се вземат мерки навреме могат да последват усложнения от инконтиненцията на урината, които се свеждат до възпаление на кожата в слабинната област с повишаване риска от инфекции, включително и на уринарния тракт. Оплакванията могат да доведат до промяна в начина на живот, ограничаване на социалните контакти, избягване на сексуални отношения, смущаване на работния процес. Уринарната инконтиненция е симптом, на който трябва да се обърне внимание. 

Позвънете
Filter Products