Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Мед от Манука MGO 800 Топ Цена | Madhu Honey

Мед от Манука MGO 800 Топ Цена | Madhu Honey
Безплатна доставка
Мед от Манука MGO 800 Топ Цена | Madhu Honey
Manuka Honey 800 MGO 250 гр на добра цена от Madhu Honey е особено рядък и с висока чистота манука мед, двойно сертифициран. Мед от Манука MGO 800 има силни антибактериални качества, подобрява имунитета.Научете повече

Manuka Honey 800 MGO 250 гр | Madhu Honey

 • 100% автентичен, чист, натурален продукт
 • Суров, без добавени захариди и хербициди
 • Тестван и двойно сертифициран за съдържание на метилглиоксал от най-малко 800 мг/кг
 • Уникален деликатес, пълен с ползи за здравето
 • Подсилва имунитета
 • Подпомага здравето на храносмилателната система
 • За вътрешна и външна употреба
 • Мед от Манука MGO 800 е на изгодна цена от Madhu Honey

Какво знаем за Мед от Манука MGO 800?

Manuka Honey 800 MGO 150/250 гр на добра цена от Madhu Honey има мощни антибактериални свойства

Медът се използва като лекарство от началото на човечеството. Една от най-широко признатите ефективни терапевтични употреби на меда е като превръзка при наранявания, най-вероятно поради антимикробните му свойства. Това е сладка златиста течност, която малките пчели правят от нектара на цветята. Хората по света от хиляди години приветстват ползите от това течно злато.

Медът се предлага в различни разновидности, цветове, аромати, суров и пастьоризиран. Медът от манука е един от видовете мед, който се прави от пчелите в Нова Зеландия. През летните месеци в Нова Зеландия нежни бели цветове отрупват храста манука, разпространявайки характерния си аромат. Почвата е суха и валежите са нередовни.

Но именно тук, в дивите и уединени планини и долини на Вайрарапа, изключително рядко, само в някои години, се случва природно чудо: храстите манука произвеждат нектар, който е с толкова богато съдържание, че пчелите са в състояние да произвеждат още по-силен мед с мощни антибактериални свойства. Притежавайки антибактериални свойства, той е изключително полезен и надминава по сила нашия традиционен мед, който добре познаваме.

Мегилглиоксалът е активната съставка, отговорна за антибактериалните свойства, присъстващи в този мед. Manuka Honey 800 MGO е мощен и много силен монофлорен мед! В някои редки години храстите манука произвеждат нектар, който пчелите превръщат в мед с концентрация на метилглиоксал над 800 мг/кг.

Ние от Biomall.bg Ви предлагаме този особено рядък и с висока чистота манука мед на много добра ценаManuka Honey 800 MGO 250 гр от Madhu Honey, който се произвежда от пчелите в специални региони с голям брой храсти и дървета манука, и то само в някои години.

Как действа Мед от Манука MGO 800?

Мед от Манука MGO 800 на страхотна цена е със сертифицирана концентрация на метилглиоксал от над 800 милиграма на килограм, този сорт е истинска рядкост. Минимален процент от меда манука достига такава изключителна сила. Неговата гладка, мека текстура е придружена от нежни нотки на карамел с леко билков финал. Това е пълноценен и активен мед като никой друг!

Какви са предимствата на Мед от Манука MGO 800 от Madhu Honey?

 • Мед от Манука MGO 800 с топ цена е с тествано и двойно сертифицирано съдържание на метилглиоксал от най-малко 800 мг/кг, потвърдено от независими лаборатории в Нова Зеландия (Analytica Laboratories) и Германия (QSI).
 • Мед от Манука MGO 800 се характеризира със специалната си свежест и най-голяма ензимна активност, доказани с лабораторни анализи. Анализът доказва също, че този мед манука не съдържа добавени захариди и хербициди като глифозат.
 • Суровината за Мед от Манука MGO 800 се получава от подбрани пчелари в Нова Зеландия чрез личен контакт, без посредници и при пълна прозрачност – от произхода до бутилирането. Бутилира се в Хамбург, като се прилага системата за превантивен контрол HACCP – Мед от Манука MGO 800 на атрактивна цена е бутилиран по стандарт в стъклена опаковка без замърсители.
 • Мед от Манука MGO 800 е натурален и ефективен. Научно е доказана активността и високата ефективност на меда, като се препоръчва за вътрешна и външна употреба. Чист, естествен продукт, без добавки и без пластмасова опаковка.

Manuka Honey 800 MGO 150/250 гр на изгодна цена от Madhu Honey помага при коремни болки и стомашни язви

Коя е причината за уникалните свойства на мед манука?

Медът от манука има антимикробни свойства, което го прави антибактериален, противогъбичен и антивирусен. Освен това има успокояващи, антиоксидантни и имуномодулиращи свойства. Взети заедно, тези характеристики правят меда от манука изключително полезен за храносмилателната система, имунната система и кожата

Но откъде идва всичко това? Това, което прави меда от манука невероятно лечебно средство, е изцяло „подарено” на света от цветчетата манука.

Има три уникални фитохимични маркера в меда от манука:

 • Метилглиоксал (наричан още MGO - важно съединение, отговорно за антимикробните свойства на манука).
 • Дихидроксиацетон (или DHA, първоначалният източник на MGO, който в дългосрочен план се превръща в MGO).
 • Лептосперин (който все още се проучва, може да има анти-тревожни свойства).

Като цяло, медът от манука съдържа над 2000 отделни естествени съставки, което е 20 пъти повече от някои видове традиционен мед.

Уникалните лечебни способности на този невероятен пчелен продукт се дължат на наличието в него на естествен метилглиоксал (MGO) – антибактериално вещество. Един килограм мед съдържа от 100 до 1000 мг. Това е 1000 пъти повече, отколкото при всеки друг вид мед. За сравнение, в традиционните видове мед MGO е от 0 до 10 мг/кг. 

И колкото по-висока е концентрацията на метилглиоксал, толкова по-силни са антибактериалните качества на меда. В зависимост от съдържанието на това вещество в сортовете мед манука, степента на тяхната терапевтична активност варира:

 • слабо – MGO 100+, UMF 10+;
 • високо – MGO 250+, UMF 15+;
 • по-високо – MGO 400+, UMF 20+;
 • хиперактивен – MGO 550+, UMF 25+.

Мед от Манука MGO 800 150/250 гр на чудесна цена от Madhu Honey подобрява здравето на кожата и косатаМедът от манука с MGO 30+ или UMF 5+ се счита за нормален хранителен мед с нулев бактерициден ефект. А вариантът с най-висока активност в MGO 400+ и UMF 20+ може да се използва при заболявания и наранявания:

 • хрема и възпалено гърло;
 • киселини в стомаха, язва на стомаха и гастрит;
 • дерматит от различен произход;
 • изгаряния, рани, обриви;
 • синдром на махмурлука;
 • нарушения на стомаха и червата, синдром на раздразнените черва;
 • възпаление на венците;
 • артрит;
 • кожни обриви и заболявания (акне, язви и др.);
 • гъбички по ноктите и херпес;
 • изгаряния, хирургични рани и др.

Супер активният мед с MG 550+, UMF25+ е подходящ при инфектирани рани, когато се прилага локално и перорално.

Внимание: За всякакви наранявания и заболявания не трябва да се занимавате със самодиагностика и самолечение – преди всичко се консултирайте с лекар!

Какви ползи има за организма Мед от Манука MGO 800 от Madhu Honey?

Благодарение на антибактериалния метилглиоксал Мед от Манука MGO 800 на изгодна цена може да подпомогне дихателната и имунната система в борбата срещу настинки, грип и по-опасни заболявания. Той е отличен естествен антибиотик и може да е полезен при бактериални инфекции. Подобрява имунитета, предотвратява инфекцията, а когато вече е започнала настинка, облекчава симптомите ѝ и помага да се отървете от възпалено гърло и температура в най-кратки срокове.

Мед от Манука MGO 800 150/250 гр на супер цена от Madhu Honey е вкусен и полезен подсладителАко приемате дори една супена лъжица от Мед от Манука MGO 800 на ден, ще си осигурите ползи за храносмилането и стомашно-чревния тракт. Проучванията са доказали, че медът от манука стимулира производството на специфични ензими и помага при стомашни язви.

Освен това антибактериалната активност и големият вискозитет на меда спомагат за създаването на защитна бариера срещу кожни инфекции, докато имуномодулиращите му свойства ускоряват заздравяването на рани. 

Мед от Манука MGO 800 може да предпази кожата от бактерии и да успокои възпаленията по лицето Ви. За да направите това, просто го нанесете директно върху кожата на лицето си и оставете за поне 15 минути. 

Също така медът от манука има и още една ценна за кожата способност – извлича влагата от въздуха и я „вкарва” в кожата, запълвайки слоевете на дермата с кислород. В допълнение, успокояващите, овлажняващите и противовъзпалителните свойства на Мед от Манука MGO 800 удължават младостта и красотата на кожата.

И тъй като този мед е с висока хранителна плътност, Мед от Манука MGO 800 на изключителна цена насища и в резултат на това повишава нивото на енергия. Затова Мед от Манука е не само приятно допълнение към Вашия чай – той се бори много добре с умората

Освен Мед от Манука MGO 800 на отлична цена от Madhu Honey, може да закупите и мед с друг фактор MGO от Biomall.bg. Просто преценете кое ниво на MGO ще е достатъчно ефективно за Вашето здравословно състояние. Колкото по-висок е MGO, толкова повече ползи ще получите за здравето си. 

Произведено в: Нова Зеландия

Начин на употреба: Достатъчна е 1 чаена лъжичка на ден, зa дa извлeчeтe вcичĸи пoлeзни cвoйcтвa oт мeдa oт мaнyĸa. Може просто да си гребнете една лъжичка и да се насладите на вкуса му или да го намажете върху филийка хлаб, а също и да подсладите напитката си с него.

Може да използвате мед от манука и като козметичен продукт, като обогатите своята маска за лице или коса с този уникален продукт. Той ще направи Вашата кожа по-здрава, по-чиста и по-свежа, а косата и скалпът Ви ще са подхранени и по-здрави. Ще се радвате на жизнена, бляскава и мека коса. 

Състав: монофлорален мед от манука MGO 800.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не употребявайте продукта, ако имате алергия към пчелни продукти! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене! Продуктът не е подходящ за деца под една година! Ако приемате лекарства, консултирайте се с Вашия лекар! Съхранявайте на сухо и хладно място! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Manuka Honey MGO 640 250 гр | Manuka Doctor
Безплатна доставка
Manuka Honey MGO 640 250 гр | Manuka Doctor 100% естествен новозеландски мед от манука Суров, без примеси и обработка Сертифициран да съдържа 640 мг/к..
145.12 лв.
Без данък:145.12 лв.
Manuka Honey MGO 740 250 гр | Manuka Doctor
Безплатна доставка
Manuka Honey MGO 740 250 гр | Manuka Doctor 100% естествен новозеландски мед от манука Суров, без примеси и обработка Сертифициран да съдържа най-малк..
161.80 лв.
Без данък:161.80 лв.
Manuka Honey MGO 840 250 гр | Happy Valley
Безплатна доставка
Manuka Honey MGO 840 250 гр | Happy Valley 100% естествен новозеландски мед от манука Суров, без примеси и обработка Сертифициран да съдържа най-малко..
177.48 лв.
Без данък:177.48 лв.
Позвънете