Menu
Menu
Филтрирай
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Афта

Марка: Sandoz
Ангал Спрей с вкус на Лимон 30 мл | Sandoz Спрей за устната лигавица Бързо обезболяващо и дезинфекциращо действие  Има противовирусни свойства Без захар и оцветители Подходящ за пациенти с диабет Ангал Спрей Лимон за Възпалено Гърло е на чудесна цена от SandozКакво знаем за Ангал Спрей Лимон за..
16.75 лв.
Без данък:16.75 лв.
Купи
Марка: Sandoz
Ангал Ментол Спрей с вкус на Мента 30 мл | Sandoz Спрей за устната лигавица Бързо обезболяващо и дезинфекциращо действие  Има противовирусни свойства Без захар и оцветители Подходящ за пациенти с диабет Ангал Спрей Мента за Възпалено Гърло е на чудесна цена от SandozКакво знаем за Ангал Спрей М..
16.12 лв.
Без данък:16.12 лв.
Купи
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)

Афтите са заболяване на лигавицата на устата. Представляват малки мехурчета, които оставят плитки болезнени жълтобели язвички. Причините може да са: гъбички, вируси, наследственост, или заради кърмене. Афтите в устата пречат на дъвченето и говора, могат да причинят силно слюнкоотделяне.
При по-сериозна инфекция язвичките могат да бъдат и гнойни. Обикновено афтите траят от 4 до 14 дена (заболяването се изразява в изчезването на едни и появата на други афти) и не се появяват повече от 4 наведнъж. Афтите се срещат и при мъже, и при жени от всички възрастни, но са особено характерни при децата.  Причините за появата на афтите могат да бъдат: слаба имунна система и последвала инфекция след попадане на нещо в устата; алергична реакция към някои храни; авитаминоза (недостиг най-често на витамините В1, В2, В6, С, цинк, калций, фолиева киселина, желязо); фамилна обремененост или лоша хигиена на устната кухина.

Позвънете
Filter Products