Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Прогестеронов крем Топ Цена | Biovea

Прогестеронов крем Топ Цена | Biovea
Прогестеронов крем Топ Цена | Biovea
Прогестеронов крем Топ Цена | Biovea
Топ продукт
Прогестеронов крем Топ Цена | Biovea
Прогестеронов крем Топ Цена | Biovea
Прогестеронов крем Топ Цена | Biovea
Прогестеронов крем Топ Цена | Biovea
Прогестеронов Крем 59 мл от Biovea на уникална цена подобрява репродуктивните функции и повишава либидото. Natural progesterone cream стимулира производството на собствен Прогестерон от тялото.Научете повече
40.99 лв.
Без данък: 40.99 лв.
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:03
Evening Primrose Oil 500 мг 100 гел-капсули | Now Foods Натурален продукт с висока ефективност Срещу възпалителни и инфекциозни състояния За по-добър ..
31.00 лв.
Без данък:31.00 лв.
Купи
Evening Primrose Oil 500 мг 100 гел-капсули | Swanson Подходящ при горещи вълни, породени от менопауза Оказва положително влияние при акне и екзе..
35.40 лв.
Без данък:35.40 лв.
Купи
Evening Primrose Oil 500 мг 100 гел-капсули | Bioherba Намалява болките по време на ПМС Предотвратява задържането на течности Облекчава симптомите на ..
22.49 лв.
Без данък:22.49 лв.
Купи

Прогестеронов крем Топ Цена | Biovea

Прогестеронов Крем Progesterone 59 мл | Biovea

  • Подпомага репродуктивните функции
  • Регулира месечния цикъл при женската менструация
  • Помага за подобряване на нивото на тестостерон при мъжете
  • Подобрява симптомите на менопаузата
  • При предменструален синдром
  • При различни заболявания на органите на половата система
  • Помага при депресивни състояния
  • Прогестеронов Крем59 мл е на супер цена от Biovea

Какво знаем за Natural progesterone Liposomal Skin cream?

Прогестерон е хормон, който се произвежда от жълтото тяло на яйчниците. В малки количества присъства и при мъжете, тъй като частично се репродуцира от надбъбречните жлези, но концентрацията му в кръвта на представителите на силния пол е почти 100 пъти по-ниска, отколкото при жените. Това не оказва съществено влияние на общото развитие на организма. В медицинската терминология Прогестерон е компонент, който напълно отговаря за репродуктивната функция на женския организъм, тоест за бременността и раждането на дете. Високото му съдържание в кръвта е „сигнал” към организма да се подготви за оплодяване, а ниското съдържание – за съзряване на нова яйцеклетка.  

Healthy progesterone cream от Supplement Spot се бори със симптомите на менопаузата и  регулира месечния цикъл

Natural progesterone cream 59 мл от Biovea​ на специална цена стимулира произвеждането на собствения хормон Прогестерон и регулира месечния менструален цикъл на жените. За хормонът Прогестерон и неговата роля в организма учените разбрали относително скоро. Откритието на този хормон се случило предимно заради активната работа на учените – химици и биолози в различни страни от Европа и Америка.

В края на 30-те години на миналия век бил извлечен особен хормон, който бил получен при детайлно изучаване на жълтото тяло в яйчниците на жените. В резултат на проведени много опити в лаборатории върху животни и епруветки били установени неговите многобройни взаимни връзки между процесите на бременността и произвеждането на Прогестерон в областта на жълтото тяло.

Как действа Прогестеронов Крем?

Natural progesterone cream 59 мл от Biovea​ прониква в клетките на тъканите и си взаимодейства в белтъчините. Образуващият се комплекс се пренася в ядрото на клетката и стимулира образуването на специфични белтъци и промяната на функционалното състояние на различни органи. Подпомага изменянето на лигавицата на матката, свързана с менструалния цикъл. Под неговото влияние във втората половина от цикъла протича разрастване на въпросната лигавица, необходимо за внедряване на зародиш. Променя се и функционалното състояние на маточните тръби, влагалището и млечните жлези.

Прогестеронов Крем 59 мл помага при ендокринно безплодие, предменструален синдром, нарушения в цикъла на менструацията, мастопатии, недостатъчно Прогестерон в периода на менопаузата. Също така оказва положително въздействие при следродилна депресия. Това се обяснява с това, че по време на бременността плацентата произвежда огромно количество прогестерон, който повишава настроението, а след раждането и премахването на плацентата, нивото на прогестерон рязко пада. Има добро влияние и при синдрома на „изморените надбъбречни жлези”, който често се съчетава с отслабване функциите на щитовидната жлеза. Този синдром се характеризира с постоянна умора, особено сутрин, когато е време за ставане, или след физически натоварвания.

Natural progesterone cream 59 мл се препоръчва при мускулна слабост, ниско кръвно налягане, понижен обмен на веществата и отслабени функции на щитовидната жлеза. Добре е да се използва и при увеличена пигментация, алергии, астма, слаба съпротива към инфекциозни заболявания и стрес. Този препарат помага за регулиране на менструалния цикъл и е добър помощник в периода на менопаузата.

Healthy progesterone cream на страхотна цена подпомага репродуктивните функции и помага при депресияТова ще даде възможност на жените в този период да се избавят от много болести, да си осигурят високо качество и продължителност на живота. Подходящ продукт и за жени, на които са им били премахнати яйчниците оперативно.

Прогестеронов Крем от 59 мл на топ цена способства възстановяването на нарушения менструален цикъл, стимулира произвеждането на естествен прогестерон и попълва съществуващия дефицит