Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

FemmeCalm (Менопауза Формула) 365 мг на капсули Цена | Webber Naturals

FemmeCalm (Менопауза Формула) 365 мг на капсули Цена | Webber Naturals
FemmeCalm (Менопауза Формула) 365 мг на капсули Цена | Webber Naturals
FemmeCalm (Менопауза Формула) 365 мг на капсули Цена | Webber Naturals
FemmeCalm (Менопауза Формула) 365 мг на капсули Цена | Webber Naturals
FemmeCalm (Менопауза Формула) 365 мг на капсули Цена | Webber Naturals
Менопауза Формула 365 мг 90 капсули от Webber Naturals с топ цена е отличен продукт за дамите по време на менопаузата. FemmeCalm™ Menopause Formula премахва неприятните усещания като нестабилност в настроението, горещи вълни, нощни изпотявания и намалява Научете повече
50.30 лв.
Без данък: 50.30 лв.

Менопауза Формула 365 мг 90 капсули | Webber Naturals

 • Съдържа комбинация от фитонутриенти
 • Намалява честотата на горещите вълни
 • Намалява емоционалния дискомфорт
 • Контролира естрогенния метаболизъм
 • Полезен при менструални нарушения
 • Имунна подкрепа
 • Антиоксидантна активност
 • Богат източник на полезни вещества
 • Съдържа фитоестрогени
 • Подобрява комфорта на живот
 • Алтернатива на ХЗТ
 • Без хормони
 • Менопауза Формула 365 мг 90 капсули е на супер цена от Webber Naturals

Какво знаем за Менопауза Формула?

Менопауза Формула 365 мг 90 капсули от Webber Naturals на супер цена е безопасен, натурален, бързодействащ отговор на менопаузатаВсяка жена обича да се чувства страхотно в своето тяло, за което се грижи всеки ден. Доброто благосъстояние е ключов фактор за постигане на себеприемането. За съжаление, здравните проблеми се появяват много често при жените. Менопаузата е естествена и необратима част от процесите на стареене, когато менструалният цикъл физиологично се прекратява. Половите жлези (яйчниците) намаляват активността си и на свой ред синтезът на хормони се занижава. Подобна ситуация води до редица последици за здравето на целия организъм. Наблюдават се нарушения във функционирането на нервната система – жените през това време от живота си по-често страдат от депресия, смущения в концентрацията и паметта, намалено либидо, проблеми със заспиването и постоянна умора. Костната система също страда, тъй като е по-склонна към остеопороза, болка и наранявания, по-слабо регенериране на ставите, сухожилията и мускулите. По време на тази необратима част от процесите на стареене жените често се оплакват от вагинална сухота, суха кожа с намалена еластичност и стегнатост, както и от нощно изпотяване.

Този етап от живота може силно да повлияе на Вашето самочувствие, обаче като една съвременна жена, Вие можете да си помогнете в трудния преходен период. Ние Ви предлагаме безопасен, изцяло натурален, бързодействащ отговор на менопаузата – продукта Менопауза Формула 365 мг 90 капсули от Webber Naturals на страхотна цена, който да облекчи симптомите.

Как действа Менопауза Формула на капсули?

FemmeCalm™ Menopause Formula 90 V Caps е хранителна добавка, чиято формула съдържа билков екстракт от черен кохош, стандартизиран със съдържанието на 27-деоксиатеин, обогатен с екстракти от донг куай и витекс. Menopause Formula е част от продуктовата линия FemmeCalm на Webber Naturals. Всички добавки от тази линия са формулирани на базата на научни наблюдения и включват стандартизирани екстракти от ключови растителни вещества, характеризиращи се с подпомагането на специфичните здравословни проблеми на жените.

Това е отличен продукт за превантивното здравеопазване на жените. Особено е препоръчителен за дамите по време на менопаузата. Употребата му може да представлява по-безопасна възможност, но също толкова ефикасна в сравнение с хормоналната заместителна терапия (ХЗТ). Премахва всички неприятни усещенаия през периода като нестабилност в настроението, горещи вълни, нощни изпотявания и допълнително намалява риска от развитие на рак и предотвратява остеопорозата.

FemmeCalm™ Menopause Formula 90 V Caps от Webber Naturals на топ цена съдържа билкови екстракти, известни с положителния си ефект при менопаузаКапсулите Менопауза Формула 365 мг съдържат екстракт от растението черен кохош (Actaea racemosa), което идва от Северна Америка и е един от най-популярните растителни агенти, използвани за облекчаване на различни здравословни проблеми при жените. То се използва като алтернатива на ХЗТ. Уникалните вещества с терапевтични ефекти, изолирани от корените на растението, са тритерпенови гликозиди, изофлавони, органични киселини и алкалоиди.

Най-често срещаното приложение на екстракта от черен кохош е за смекчаване на признаците, предвещаващи менопаузата, които се дължат на естрогенен недостиг. Веществата, които се съдържат в него, проявяват свойства, характерни за селективните модулатори на естрогенния рецептор. Те инхибират освобождаването на LH (лутеинизиращ хормон) и регулират дейността на оста на хипоталамуса-хипофизата и яйчниците.

Съставките, присъстващи в корена на растението, модулират нивото на невротрансмитерите и невропептидите в хипоталамуса, което се превръща в стабилизиране на терморегулационните центрове. Благодарение на това те ефективно намаляват честотата и интензивността на горещите вълни, симптом, характерен за менопаузата. Също така намаляват нощното изпотяване и решават проблема с безсънието. Екстрактът от черен кохош засяга и менталните аспекти, свързани с този период. Много съединения, присъстващи в неговия корен, влияят на серотонинергичните и допаминергичните системи, благодарение на което премахват емоционалната нестабилност, облекчават тревожните депресивни симптоми и подобряват настроението.

Съединенията, съдържащи се в растението, имитират активността на ендогенен естроген в костите. Черният кохош регулира обмяната на костите – увеличава активността на остеобластите, които са отговорни за образуването на костите и инхибира генерирането на остеокласти, разграждащи костите. Освен това влияе върху експресията на гените, от които зависи броят на остеобластите и остеокластите. Черният кохош облекчава характерните състояния за ПМС като раздразнителност, променливо настроение, повишаване на теглото, отоци. Растението носи облекчение на жените, които по време на менструалния цикъл страдат от остри коремни болки, оплакват се от тежко кървене.

Екстрактът на черния кохош в FemmeCalm™ Menopause Formula 90 V Caps с чудесна цена става още по-полезен, когато е обогатен с екстрактите от витекс и донг куай. Това са растения, които също са известни с положителния си ефект, особено върху женския организъм. Донг куай (Angelica sinensis), известен също като „женски женшен”, е много популярна билка, която се използва в системата на традиционната китайска медицина от векове.

Нейният богат фитохимичен състав, особено наличието на фитоестрогени, позволява използването на екстракти от корените на растението за стабилизиране на хормоналното управление и облекчаване на проблемите, свързани с неговото изкривяване. Dong Quai има аналгетичен и антиспазматичен ефект. Възстановява нормалния ритъм на маточните контракции, така че носи облекчение при болезнени и тежки периоди. Смекчава присъщите за менопаузата състояния, особено нощни изпотявания и горещи вълни. Влияе като афродизиак, повишава либидото и възстановява сексуалното желание, което жените през менопаузата често губят.

Менопауза Формула 365 мг 90 капсули от Webber Naturals на страхотна цена премахва неприятните състояния при менопаузата

Формулата на капсулите Менопауза Формула 365 мг включва и екстракт от растението витекс (Vitex agnus-castus). То се характеризира с изключително богат фитохимичен състав и висока биологична активност, особено по отношение на ендокринната система. Подпомага регулирането на менструалния цикъл, намалява нежеланите симптоми на предменструалния синдром (PMS), помага за предпазване от заболявания, типични за менопаузата.

Плодовете на растението витекс успешно помагат в борбата с нежеланите симптоми на менопаузата. През веремето на периода, както и преди това, разпределението на хормоните в женското тяло се променя, естрогенните и прогестероновите нива намаляват. В резултат на това много жени изпитват нарушен менструален цикъл, нощни изпотявания, горещи вълни, променливо настроение. Включването на екстракта в продукта ще помогне за по-леко преминаване през този особен период от живота и за намаляването на съпътстващите го симптоми. Той може да бъде по-безопасна и еднакво ефективна алтернатива на ХЗТ.

За да обобщим, Менопауза Формула 365 мг 90 капсули от Webber Naturals на чудесна цена е отлична смес от растителни екстракти, подобряващи комфорта на живот по време на менопаузата. В някои случаи продуктът може да служи като алтернатива на ХЗТ и също толкова ефикасно да намали всички негативни симптоми на този особен период от живота.

Препоръчителен прием: приемайте по 1 капсула 3 пъти дневно или както Ви е препоръчано от лекар. Използвайте минимум 3 месеца продукта за най-добри резултати.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Донг Куай (Китайска ангелика) екстракт (корен) (4:1) /Angelica sinensis/100 мг**
Витекс екстракт (плод) (10:1) /Vitex agnus-castus/ 80 мг**

Черен кохош екстракт (коренище и корен) (2.5 mg от тритерпенови

гликозиди, измерени като 27-деоксиатеин) /Actae racemosa/

80 мг**
Гама–оризанол (трици от семена на Oryza Sativa) /Азиатски ориз/75 мг**
Хесперидин (плод) /Citrus Sinensis/30 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: вегетарианска капсула (карбохидратна гума, пречистена вода), микрокристална целулоза, магнезиев стеарат растителен клас (смазващо вещество), силициев диоксид.

Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки или ГМО. 

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! При прием на хормонални или разреждащи кръвта медикаменти, консултирайте сe лекар преди употреба! Да не се приема при бременност! Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене! Да не се превишава дневната препоръчителна доза! Дръжте далеч от деца! Подходящ за вегани/вегетарианци.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Витекс 400 мг 100/320 веган капсули | Nature's Way Не съдържа хормони Нормализира нивата на хормоните Облекчава симптомите на предменструалния син..
28.93 лв.
Без данък:28.93 лв.
Купи
Complete Balance Menopause Relief AM&PM Formula 60 капсули | Natrol Включва нощна и дневна формула Подобрява съня Богат на витамини и минерали Елими..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Купи
Menopause Spectrum With Estrog-100 30 веге капсули | Doctor's Best Подобрява състоянието на хормоналната система на жените Справя се лесно с наруш..
47.99 лв.
Без данък:47.99 лв.
Купи
Позвънете