Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Червена Боровинка (Bioactive Cranberry) 500 мг на капсули Цена | Nature's Way

Червена Боровинка (Bioactive Cranberry) 500 мг на капсули Цена | Nature's Way
Червена Боровинка (Bioactive Cranberry) 500 мг на капсули Цена | Nature's Way
Червена Боровинка (Bioactive Cranberry) 500 мг на капсули Цена | Nature's Way
Червена Боровинка (Bioactive Cranberry) 500 мг на капсули Цена | Nature's Way
Червена Боровинка (Bioactive Cranberry) 500 мг на капсули Цена | Nature's Way
CRAN Rx Червена Боровинка 500 мг 30 капсули от Nature's Way на топ цена отлично поддържа здравето на пикочно-половите пътища. CRAN Rx Bioactive Cranberry осигурява максималната възможна концентрация на проантоцианидините – едно от ключовите активни вещестНаучете повече
42.56 лв.
Без данък: 42.56 лв.

CRAN Rx Червена Боровинка 500 мг 30 веге капсули | Nature's Way

  • Специална формула, осигуряваща дневната доза боровинки по по-удобен начин
  • Подкрепя здравето на пикочната система
  • Предотвратява пикочни инфекции
  • Антимикробен ефект
  • Предотвратява възпаления на пикочните канали
  • Възпрепятства поява на камъни в жлъчката
  • Съдържа натурален растителен концентрат
  • 100% натурална добавка
  • CRAN Rx Червена Боровинка 500 мг 30 вегетариански капсули е на чудесна цена от Nature's Way

Какво знаем за CRAN Rx Червена Боровинка?

Червена Боровинка 500 мг 30 капсули от Nature`s Way на изгодна цена набавя дневната доза от уникална разновидност на червената боровинкаХранителната добавка CRAN Rx Червена Боровинка 500 мг 30 капсули от Nature's Way на изгодна цена стимулира здравето на уринарния тракт и е специално формулирана като по-удобна възможност за набавяне на дневната доза от уникална разновидност на червената боровинка.

Боровинките са едни от най-хранителните плодове, които понасят добре ниските температури. Тяхното обичайно местообитание са северните райони. Полезните действия на този червен подарък от природата са познати в много страни. Ценени са заради способността си да запазят енергийния си състав, дори при продължително съхранение. Не губят витамините и минералите, съдържащи с в тях дори и когато се използват за получаване на плодов сок или за направата на конфитюр.

Според индийска легенда боровинките първо се появили като знак върху земята, където загивали смели войни. Вярвало се, че там бойците са паднали в битка с митичните гиганти. Местните племена използвали червените плодове като храна и в народната медицина.

Те съдържат палитра от полезни елементи. Богати са на витамини А, С, Е, РР, К1, група В, органични киселини, захари, пектини. В плодовете има проантоцианидини (PAC), флавоноиди (кверцетин и камферол), катехини, антоцианини, органични киселини, танини, гликозиди и фруктоза, макро и микроелементи (калий, фосфор, калций, мед, молибден, йод, никел, сребро, желязо и др.). Тези свойства определят широкото им приложение при превенцията и справянето с различни здравословни проблеми.

Как действа CRAN Rx Червена Боровинка на капсули?

CRAN Rx Bioactive Cranberry 500 mg 30 V caps е уникална формула, разработена да поддържа здравето на пикочната система и да предпазва от инфекции в нея. Продуктът съдържа 100% концентрат от целия плод на червени боровинки. Червените плодчета са известни със своето антимикробно действие и се използват в традиционната медицина при цистит или инфекции на пикочните канали.

CRAN Rx Bioactive Cranberry 500 mg 30 V caps от Nature`s Way на топ цена предпазва от инфекции на пикочните пътищаПроизводителят се грижи за най-високото качество на продукта, като само с 1 капсула CRAN Rx Червена Боровинка получавате 500 мг изследван концентрат от боровинкови плодчета. За получаването на 500 мг CranRx са използвани 25 000 мг пресни боровинки, като е отстранена влагата, за да се получи ултра концентрат.

CranRx използва уникален комплекс от 100% концентрат от плода, съдържащ сока, месото, кожата и семената – не само изолирани компоненти като при други марки. Този концентрат от цели плодчета е използван при научните проучвания и показва, че осигурява здравословни ползи за уринарната система. Той осигурява и максималната възможна наличност на основните активни вещества в тези плодове – проантоцианидините.

Приемът на капсулите Червена Боровинка 500 мг ще Ви защити от пикочни инфекции – едно от най-често срещаните заболявания. Те протичат обикновено с множество неприятни симптоми като болка и парене по време на уриниране, усещане за пълен пикочен мехур, чести мъчителни позиви за уриниране, болка в лумбалната част на гръбначния стълб и общ дискомфорт. Техни причинители обикновено са Escherichia coli, Staphylococcus, Enterococcus, Proteus, Klebsiella и Candida albicans.

Когато се появят симптомите, традиционно в лечението се използват антибиотици, които премахват бактериите от организма. Но с времето ефикасността на лекарствата намалява, тъй като бактериите стават устойчиви на тяхната активност. Статистиката показва, че 80% от хората, които са претърпели уринарна инфекция, страдат от нея повторно. Ето защо превантивното здравеопазване на пикочната система е толкова важно. Алтернатива на фармакологичните агенти е ежедневната употреба на естествени растителни екстракти, които помагат да се защити организмът от вредната активност на бактериите, причиняващи инфекцията, и да не предизвикват странични ефекти.

Боровинката, съдържаща се в CRAN Rx Bioactive Cranberry 500 mg 30 V caps, поддържа здравето на отделителната система най-вече заради способността си да подкиселява урината. Това е заради бензоените и хипуриновите киселини, които са причината за този ефект. Киселата среда е по-малко благоприятна за бактериите (особено на E.coli), отговорни за развитието на уринарните инфекции. Освен това те действат като силен антимикробен агент.

Когато става въпрос за инфекции на пикочната система, най-важна е адхезията на бактериите (особено на групите Е. coli, Proteus spp., S. aureus, K. pneumoniae, S. typhimurium) към мукозата на пикочния мехур. Действието на активните вещества в капсулите Червена Боровинка 500 мг на отлична цена се състои в това да възпрепятстват захващането на фимбриите на бактериалните клетки, което помага за тяхното елиминиране от пикочните канали.

Най-важната функция в този процес се извършва от проантоцианидините – съединения с уникална структура, принадлежащи към флавонолите. Те възпрепятстват адхезията на Р-фимбрии. От направени изследвания е установено, че присъствието на тези съединения инхибира дори адхезията на много щамове на Escherichia coli, резистентни на голяма част лекарства. Фруктозата, съдържаща се в концентрата от червени боровинки в CRAN Rx Bioactive Cranberry 500 мг на капсули, възпрепятства прилепването на фимбрии от тип 1. Учените предполагат, че червените плодчета могат да предотвратят развитието на камъни в жлъчката. Лимонената киселина, присъстваща в плодовете, инхибира формирането на калциеви оксалати, които най-често са основа за появата на жлъчните камъни.

CRAN Rx Червена Боровинка 500 мг 30 капсули от Nature`s Way на супер цена е отличен продукт за поддържане здравето на пикочо-половите пътища. Съдържа естествен растителен концентрат с доказани антимикробни свойства, който е безопасен и ефикасен. Капсулите на продукта са произведени по патентована формула за вегетариански капсули –  Vcaps®. Те не съдържат съставки от животински произход.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: По 1 вегетарианска капсула на ден с чаша вода (250 мл).

При необходимост от интензивна употреба: по 1 капсула 1-2 пъти на ден.

Дозировка: 1 веге капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 веге капсула)Стойност%ПДД

CranRx® Bioactive Cranberry

100% твърди частици от плодове на червена боровинка (50: 1 концентрат) стандартизирани до проантоцианидини (PACs)

500 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: модифицирана целулоза, целулоза, магнезиев стеарат, силиций.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки. Без ГМО съдържание

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна, кърмите или приемате някакви лекарства, се консултирайте с лекар преди употреба!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Червена Боровинка Мощен Концентрат 100 веге капсули | Now Foods Помага при бъбречни инфекции и инфекции на пикочните пътища Прочистава и детоксикира ..
48.00 лв.
Без данък:48.00 лв.
Купи
Червена боровинка Cranberry 800 мг 30 капсули | Natrol Има диуретично действие Предотвратява проблемите с пикочните пътища Понижава холестерола Възпре..
20.49 лв.
Без данък:20.49 лв.
Купи
Сок от Алое Вера 100 % Органичен с вкус на червена боровинка 946 мл | Biovea Ускорява лекуващите процеси за кожата Увеличава имунитета Подпомага редов..
24.90 лв.
Без данък:24.90 лв.
Купи
Позвънете