Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Пикногенол 100 мг 60 капсули Цена | Now Foods

Пикногенол 100 мг 60 капсули Цена | Now Foods
Пикногенол 100 мг 60 капсули Цена | Now Foods
Безплатна доставка
Пикногенол 100 мг 60 капсули Цена | Now Foods
Пикногенол 100 мг 60 капсули Цена | Now Foods
Пикногенол 100 мг 60 капсули Цена | Now Foods
Пикногенол 100 мг 60 капсули на удивителна цена от Bulgaricus има противовъзпалително действие и помага при еректилна дисфункция. Pycnogenol има антиоксидантен ефект и се бори с диабета.Научете повече
199.00 лв.
Без данък: 199.00 лв.

Пикногенол 100 мг 60 вегетариански капсули | Now Foods

 • Пикногенол от Bulgaricus помага срещу възпаления и предпазва от вредното влияние на слънцето върху кожата

  Има противовъзпалително действие
 • Притежава антиоксидантно свойство
 • Защитава епидермиса от слънцето
 • Понижава количеството захар в кръвта
 • Предпазва от влошаване на зрението при диабет
 • Помага при проблеми с мъжката потентност
 • Предпазва от сърдечно-съдови патологии
 • Намалява неразположенията в периода на менопаузата
 • Pycnogenol 100 mg 60 капсули на супер цена от Now Foods​ помага за запазване на добрия слух

Какво знаем за Pycnogenol?

Пикногенол е екстракт от кората на морски Бор (лат. Pirus mfritima), който расте на териториите на Средиземноморския басейн, предимно на бреговете на Испания и Франция. Днес този екстракт представлява голям интерес за учените от цял свят, благодарение на техните изследвания станал известен химичния му състав, свойствата му и възможното му използване с лечебни цели.

През 1999 година учените доказали, че Пикногенол по-добре от аспирина инхибира предизвикано от тютюнопушенето кръвосъсирване. При това, на фона на употребата на това вещество, не се забелязвало увеличаване опасността за потока на кръв, което е характерно за аспирина. Оценили и влиянието на биофлавоноидите на Пикногенол върху функционирането на тромбоцитите в организма на човека. Тютюнопушенето учестява пулса и повишава артериалното налягане на кръвта. Увеличаването на реактивността на тромбоцитите (2 часа след пушене) може да бъде предотвратено благодарение на 100 мг Пикногенол, толкова съдържа и една капсула Pycnogenol от Now Foods и освен това е на изгодна цена.

Как действа Пикногенол на капсули?

Пикногенол 100 мг 60 капсули намалява възпаленията

Пикногенол на специална цена подобрява слуха и запазва качеството на зрението

Боровият екстракт от Now Foods оказва противовъзпалителен ефект чрез инхибирането на ейкозаноидите. В Турция е проведено изследване на болни, преминали през операция на коремната кухина, за да се определи, дали действително екстрактът от морски Бор намалява възпаленията. Давали им Пикногенол в продължение на 10 дни. Резултатите показали значително подобряване в сравнение с тези пациенти, които не приемали никакви лекарства или добавки.

Pycnogenol 100 mg капсули има антиоксидантно действие

През 2013 година станало известно, че ежедневният прием на този екстракт намалява реактивните метаболити на кислорода при здравите пушачи.

Пикногенол защитава кожата от ултравиолета

Кой не иска да има идеална кожа? Съществува някакво объркване относно въздействието върху кожата на ултравиолетовите лъчения и получаването на витамин Д от слънцето. Бил проведен обзор на екстракта Пикногенол, в частност като хранителна добавка. И действително, има ясни доказателства, че има фотозащитно действие, намалява хиперпигментацията, подобрява бариерната функция на дермата и външно-клетъчната матрица на хомеостазата.

Pycnogenol от 100 мг на 60 капсули намалява нивата на глюкозата

Екстрактът от морски Бор е изучен от гледна точна на неговите способности да помага на пациентите с диабет. Изследването било проведено в болницата на Китайския медицински научно-изследователски институт върху 77 болни от захарен диабет тип II. Пациентите получавали 100 мг Пикногенол в продължение на няколко седмици, като екстрактът проявявал антидиабетични свойства. Влиянието му показало значително понижаване на нивото на глюкоза в кръвта и подобряване функциите на ендотела в сравнение с плацебо, като заключенията били, че веществото е полезно при обикновения диабет.

Пикногенол от Bulgaricus понижава нивото на кръвта захар и помага при импотентност при мъжете

Пикногенол на капсули помага да се предотврати загубата на слуха

Ототоксичността е отравяне на слуха, което произтича при въздействието на някои лекарства или химични вещества. Уврежда вътрешното ухо или вестибуло-кохлеарния нерв. Този нерв влияе на слуха, като изпраща сигнали в мозъка. Това състояние може да бъде временно или постоянно, е доказано че екстрактът облекчава симптомите на ототоксичност благодарение на силното присъствие на антиоксидантна активност. По този начин този мощен боров екстракт предотвратява загубата на слух.

Pycnogenol намалява еректилната дисфункция

Този и други проблеми свързани с импотентността се увеличават в последно време. Създадени са различни лекарствени препарати, но както знаем, натуралните растителни продукти могат също толкова добре да подобрят общото състояние на здравето. По данни на японско изследване, приемът на Pycnogenol дава прекрасни резултати. 47 японци с лека еректилна дисфункция получавали от този екстракт определен период от време. В крайна сметка, концентрацията на сперматозоидите значително се увеличила след няколко седмици и се подобрила оргазмената функция. За разлика от синтетичните аналози, този продукт няма никакви странични ефекти.

Пикногенол капсули на Now Foods подобрява спортните резултати

Продуктът потиска оксидативния стрес и възпаленията в организма след физически упражнения, увеличава издръжливостта, а освен това намалява спазмите и болките в мускулите при използването на екстракта. Ускорява и времето за възстановяване на тялото след натоварването заради антиоксидантните свойства.

Pycnogenol 100 мг 60 капсули при диабетна ретинопатия

Това заболяване се характеризира с увреждане съдовете на очната ябълка с отлагания и кръвоизливи, предизвикващи загубата на зрение. Тази хранителна добавка помага при вече настъпило заболяване и за неговата профилактика. Възстановява зрението, подобрява капилярното съпротивление и намалява кръвоизливите в ретината.

Пикногенол на топ цена намалява неразположенията при менопаузата и подобрява състоянието на кожатаПикногенол от 100 мг от 60 капсули има обезболяващ ефект при дисменорея

Ефектът му се проявява чрез значително намаляване на болката в корема по време на менструация.

Pycnogenol помага при сърдечно-съдови заболявания

Този продукт предотвратява прогресивната безсимптомна атеросклероза и втвърдяването на артериите, с което възпрепятства и възникването на инфаркт, исхемия и други сърдечни патологии.

Пикногенол при менопаузата

При ежедневен прием добавката намалява симптомите на менопаузата като умора, главоболие и сухост във влагалището.

Pycnogenol от 100 мг на вегетариански капсули за еластична и млада кожа

Въздействието на това средство за еластичността на кожата и за нейното хидратиране е обусловено от увеличаването на експресията на гените на колаген I тип и синтеза на хиалуронова киселина.

Пикногенол от 100 мг капсули и панкреаса

Тази хранителна добавка оказва влияние върху клетките на панкреаса. Намалява пролиферацията и дори предизвиква гибел на вредните клетки.

Още ползи при приема на Pycnogenol:

 • Намалява проницаемостта на капилярите и ги прави по крепки
 • Усилва продукцията на азотен оксид, който разширява кръвоносните съдове, увеличава потока на кръвта и постъпването на кислород в мускулите
 • Има противомикробни действия
 • Подобрява венозната достъпност
 • Намалява риска от тромбоза
 • Нормализира нивото на липиди в кръвта
 • Защитава мозъка
 • Пикногенол от 100 мг 60 веге капсули от Now Foods на неповторима цена помага за профилактика на захарен диабет
 • Премахва болката при артроза, артрит и остеоартрит
 • Помага при астма

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 1 до 2 пъти на ден.

Дозировка: 1 веге капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Pycnogenol® (екстракт от кора на френски морски бор)100 мг**
Амла (екстракт от плод)240 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: хипромелоза, микрокристална целулоза, силициев диоксид, стеаринова киселина (растителен източник).

Не съдържа дрожди, пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба, миди или дървесни ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Само за възрастни! Консултирайте се с Вашия лекар преди употреба, ако сте бременна, кърмите, страдате от някое заболяване или приемате някакви медикаменти! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Пикногенол 30 мг 30/60 веге капсули | Now Foods Притежава силно антиоксидантно действие Помага за неутрализирането на свободните радикали в организма ..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Купи
Pine Bark Extract 70 мг 60 капсули | Bioherba Подобрява кръвообращението Облекчава симптомите на менопауза Помага при високо кръвно налягане Подобрява..
28.11 лв.
Без данък:28.11 лв.
Купи
Pycnogenol 100 мг 60 веге капсули | Healthy Origins
Безплатна доставка
Pycnogenol 100 мг 60 веге капсули | Healthy Origins Клинично проучен екстракт от френски морски бор Супер антиоксидант от природата Противодейства на ..
195.00 лв.
Без данък:195.00 лв.
Купи
Позвънете