Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Ниацин таблетки Витамин Б3 250 мг Цена 21st Century

Ниацин таблетки Витамин Б3 250 мг Цена 21st Century
Ниацин таблетки Витамин Б3 250 мг Цена 21st Century
Ниацин таблетки Витамин Б3 250 мг Цена 21st Century
Ниацин таблетки Витамин Б3 250 мг Цена 21st Century
Ниацин таблетки Витамин Б3 250 мг Цена 21st Century
Ниацин (Витамин B-3) 250 мг 110 таблетки от 21st Century на супер цена заздравява кожата, Niacin с удължено освобождаване регулира холестерола и намалява на риска от сърдечни болести. Също така отговаря за правилното регулиране на мазнините и захарта в орНаучете повече
20.00 лв.
Без данък: 20.00 лв.
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:02

Ниацин с удължено освобождаване (Витамин Б3) 250 мг 110 таблетки | 21st Century

  • Участва в образуването на глюкоза
  • Регулира нивото на холестерола
  • Намалява риска от сърдечни болести
  • Спомага намаляването на стомашни болки
  • За нормална функция на нервната и храносмилателната система
  • Заздравява структурата на кожата
  • Витамин Б3 Таблетки от 21st Century е на супер цена

Какво представлява Ниацин (Витамин Б3) с удължено освобождаване?

Ниацин на таблетки заздравява кожата и намаля риска от сърдечни заболявания

Разликата между Ниацин и Ниацинамид е малка. Ниацинамиид може да бъде направен от ниацин в тялото. Ниацин се превръща в ниацинамид, когато се приема в количества, по-големи от това, което е необходимо на организма.

Ниацин и ниацинамид лесно се разтварят във вода и се абсорбират добре, когато се приемат през устата. Ниацин и ниацинамид са необходими за правилната функция на мазнините и захарите в организма и за поддържане на здрави клетки. Разликата при тях започва да се забелязва при приемането на по-големи дози. При високи дози ниацин и ниацинамид могат да имат различни ефекти.

  • Ниацин може да помогне на хората със сърдечни заболявания поради благоприятните му ефекти върху съсирването. Той може също да подобри нивата на определен тип мазнини, наречени триглицериди, в кръвта.
  • Ниацинамид няма благотворно въздействие върху мазнините и не трябва да се използва при високи нива на холестерол или високо съдържание на мазнини в кръвта.

Ниацин (Витамин Б3) таблетки е хранителна добавка на изключителна цена, която е с удължено освобождаване и заема важна роля в процеса на превръщането на храната в енергия, спомага за нормалното функциониране на нервите, храносмилателната система и кожата.

Ниацинът под формата на Витамин Б3 таблетки е водоразтворим и спомага за нормалното функциониране на храносмилателните органи и нервната система, както и на кожата. Човешкият организъм може да произвежда Niacin, но не може да го съхранява.

Витамин В-3 влиза в групата на В витамините и е много по-устойчив от останалите. Необходим е и за синтеза на различни хормони като тестостерон, естроген и инсулин. Витамин В-3 е един от рядко срещаните витамини, които са стабилни при готвене и съхранение, и не губи свойствата си. Витамин Б3 е податлив на минимални количества вреди, които са причинени от въздуха, светлината и топлината.

Съществуват различни форми на витамин В-3 (никотинова киселина и никотинамид), като имат еднаква витаминна активност.

Защо Ниацин (Витамин Б3) таблетки с удължено освобождаване е толкова важен за човешкия организъм?

Витамин Б3 (Ниацин) от 21st Century таблетки с удължено освобождаване е хранителна добавка на супер цена, която спомага за нормалното функциониране на нервната система, както и за правилното кръвообращение. Niacin има важно значение за правилния метаболизъм на въглехидратите и протеините в организма и осигурява нормалното действие на стомашно-чревния тракт.

Ниацинът има защитна функция за сърцето, като предпазва от сърчени заболявания и намалява кръвното налягане. Това става, защото той има способността да подобрява циркулацията на кръвта и да разширява капилярната система.

Ниацин на таблетки с удължено освобождаване също така понижава високия холестерол и тригицеридите. Използва се и за успокоение при язви на стомаха и при неприятен дъх в устната кухина. Спомага за понижаване на болки в главата и при мигрена.

Ниацин от 21st Century се използва за успокоение при стомашни болки и при язви

Витамин Б3 таблетки работи синергично с тиамин (витамин В1) и рибофлавин (В2) и осигурява пълноценното усвояване на въглехидратите, захарите и скорбялата. Той има съществено значение за „дишането“ на клетките. Niacin взима участие в производството на инсулин, кортизон, тироксин, а също така и за половите хормони, като например прогестерон, тестостерон и естроген.

За активните спортисти Витамин В3 (Ниацин) под формата на таблетки е изключително необходима хранителна добавка, защото спомага за увеличаването на енергията, повишава и способността на имунната система да се справя с бактериалните инфекции в организма, например със Staphylococcus и MRSA (златист стафилокок).

Витамин Б3 (Ниацин) таблетки спомага за подкрепянето на сърдечно-съдовата система на организма, както и за здравето на нервната и имунната системи. Ниацин с удължено освобождаване​ подпомага стабилизирането на холестерола в нормалните му граници, както и транспортирането на ензими, които разграждат мазнините, въглехидратите и протеините, за да може организмът да усвои нормално макронутриентите.

Ниацин таблетки с удължено освобождаване​ на достъпна цена заздравява структурата на кожата и поддържа функционирането на храносмилателната система, както и спомага за намаляването на стомашни болки и лош дъх. Ниацин на таблетки помага за предотвратяването на мигренни кризи и понижава кръвното налягане при хипертония. Витамин В3 се използва още и при афти в устата.

Какви функции изпълнява Витамин B-3 (Ниацин) с удължено освобождаване?

Ниацинът, както и останалите витамини от тази група, е важен за производството на енергия. Двете основни форми на витамин B-3 имат основно значение за превръщането на белтъчини, мазнини и въглехидрати в енергия, която се използва от организма. Ниацин също се използва за синтезиране на нишесте, което може да се съхранява в мускулите и черния дроб за евентуалното използване като източник на енергия.

Vitamin B-3 с удължено освобождаване има изключително важна роля в обработката на мазнините в организма. Съдържащите се мазнини в тялото се нуждаят от наличието на витамин B-3 за техния синтез, както и много базирани на мазнини хормони, наречени стероидни хормони. Въпреки че той е необходим за производството на холестерол в черния дроб, много често е използван за намаляване нивата на общия холестерол в кръвта.

Витамин B-3 (Ниацин) оказва влияе на кръвната захар и регулира функцията на хормона инсулин, тъй като той се включва в метаболизма му.

Кои са основните източници на Ниацин (Витамин B-3)?

Ниацин таблетки на добра цена намаля риска от сърчени болести

В натурална форма Ниацин се открива в растителните и животинските продукти. Отличен източник на Витамин В3 са риба тон и гъбите. Много добри източници са говеждият черен дроб, камбалата, аспержите, морските водорасли, пилето, еленово месо и сьомгата.

Постното месо, скаридите, кравето мляко и свинското месо са много богати на Niacin, както и пълнозърнестият хляб. Слънчогледовите семена, ряпата, триците, целината, оризът, бадемите и цвеклото също съдържат Vitamin B3. Рибата и месото са най-добрия източник на Ниацин, за разлика от растителните продукти.

Какви са последиците от недостиг на витамин B-3?

Поради неповторимата си роля в производството на енергия недостигът на витамин B-3 често е свързан с мускулна слабост и липса на апетит. Кожни инфекции и проблеми с храносмилането също могат да бъдат свързани с недостига на Ниацин. Недостатъчното количество на Витамин В-3 може да предизвика рани в устата, лека раздразнителност и нервност, главоболие и безсъние. При по-голям и сериозен дефицит може да се появи продължителна депресия и психически разстройства, както и дезориентация.

Чревни проблеми, хронична диария и възпаление на червата, физически травми, стрес, както и прекалената консумация на алкохол, също са свързани с повишен риск от дефицит на Ниацин.

Най-лошият вариант при недостиг на този витамин е пелаграта. Това е болест, която е резултат от неправилно хранене, базирано на зърнените храни. Тази болест може да бъде и от недохранване. Симптомите на болестта пелагра често се изразяват в загрубяване на кожата на ръце, лице, уши, нос, диария, увреждане на нервната система и душевни разстройства. Трябва да се внимава с консумацията на много царевица, тъй като тя съдържа антивитамин PP.

По-слаби симптоми на дефицит на ницин са чувствителност на кожата, безпокойство и нисък тонус.

Противозачатъчните хапчета и антитуберкулозните лекарства също водят до намаляване на количеството vitamin B3 в организма. Други последици от недостига на Ниацин могат да бъдат дерматит, депресия и психични смущения. Не е желателно да предозирате с niacin, понеже той може да бъде опасен за хора, които страдат от астма и язва.

Какви са ползите от употребата на Ниацин (Витамин Б3) таблетките с удължено освобождаване?

Витамин B3 под формата на Ниацин играе много важна роля при различни заболявания като Алцхаймер, подагра, диабет, депресия, ревматоиден артрит, катаракта, халюцинации, главоболие, СПИН, хиперактивност, безсъние, множествена склероза, менструални болки, остеоартроза, вкусови нарушения и др.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка Ниацин с удължено освобождаване на ден по време на хранене или както е предписано от Вашия лекар.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 110

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД
Ниацин250 IU1563%
Калций (като калциев карбонат)125 мг10%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, хидроксипропил метилцелулоза, стеаринова киселина, малтодекстрин. Съдържа <2% от: магнезиев стеарат, PEG, полиссорбат, поливинилов алкохол, силициев диоксид, талк.

Без добавени захар, сол, мая, консерванти, изкуствени аромати или оцветители.

Важно: Съхранявайте при стайна температура! Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца! Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Консултирайте се с лекар преди употреба, ако сте бременна, кърмите, страдате от някакво заболяване, приемате някакви лекарства или Ви предстои медицинска процедура! Прекратете употребата на този продукт и се свържете с лекар, ако се появят нежелани реакции!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Ниацин без зачервяване 250 мг 90 веге капсули |Now Foods Участва в образуването на глюкозa Регулира холестерола Намалява риска от сърдечни болести Дей..
31.00 лв.
Без данък:31.00 лв.
Купи
Накратко за Ниацинамид: С удължено освобождаване, не предизвиква зачервяване Повишава енергията Витамин В3 подпомага мозъчната функция и подобрява кон..
26.00 лв.
Без данък:26.00 лв.
Купи
Витамин В3 100 мг 90 таблетки Natural FactorsВитамин В3 100 мг от Natural Factors доставя на вашия организъм Ниацин, основен елемент при въглехидратно..
14.90 лв.
Без данък:14.90 лв.
Купи
Позвънете