Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Витамини Б-100 Комплекс 60 таблетки с удължено освобождаване | 21st Century

Витамини Б-100 Комплекс 60 таблетки с удължено освобождаване | 21st Century
Витамини Б-100 Комплекс 60 таблетки с удължено освобождаване | 21st Century
Витамини Б-100 Комплекс 60 таблетки с удължено освобождаване | 21st Century
Витамини Б-100 Комплекс 60 таблетки с удължено освобождаване | 21st Century
Витамини Б-100 Комплекс 60 таблетки с удължено освобождаване | 21st Century
Витамин B-100 Комплекс е комплекс от всички Б-витамини на супер цена. Витамини Б-комплекс съдържа водоразтворими витамини от групата Б и е с удължено освобождаване за максимално качествено усвояване.Научете повече

Витамин B-100 Комплекс 60 таблетки с удължено освобождаване | 21st Century

21st Century създаде Витамини Б-комплекс – висококачествени витамини от групата B за здраве и естествен тонус. Ще се чувствате и ще изглеждате по-свежи, красиви и енергични без усилия! Витамините от групата В са едни от най-важните за човешкия организъм, защото участват в редица процеси. Балансът им често е нарушен и затова е необходимо да си ги набавяме отвън. Опитайте Витамин B-комплекс от 21st Century на невероятна цена!

Кои витамини се включват към Витамини Б-комплекс?

Витамини Б-комплекс представлява пълна гама от важните за организма B-витамини. Недостигът на витамини от групата В нарушава витаминния баланс и може да настъпи авитаминоза. B-витамините са необходими за нормалното функциониране на целия организъм. Витамини Б-комплекс представлява съвкупност от 8 различни водоразтворими витамини. Витамините в състава на витамин B комплекс са:

 • Витамин Б-12 с удължено освобождаванеВитамин В1: Тиамин
 • Витамин В2: Рибофлавин
 • Витамин В3: Ниацин
 • Витамин В5: Пантотенова киселина
 • Витамин В6: Пиридоксин
 • Витамин В7: Биотин. Опитайте Биотин капсули.
 • Витамин В9: Фолиева киселина
 • Витамин В12: Цианокобаламин

Те участват активно в обмяната на белтъците, въглехидратите и мазнините. Липсата дори на един от тях може да предизвика дисбаланс в организма. Тези витамини доставят ценна енергия на мозъка и на нервната система. Ако някой от витамините B липсва в организма, най-вероятно ще възникне влошаване на мозъчната дейност и по-лоша концентрация. За витаминен баланс опитайте Fitmiss Balance.

Витамини Б-комплекс поддържат имунната система и подобряват състоянието при болести, настинки, грипове. Важни са, защото регулират метаболизма и правилното храносмилане. 

Витамин В6 например е изключително важен не само за разграждането на приетите протеини, но и за правилното използване на аминокиселините. Продължителното освобождаване е много важно при водоразтворимите витамини, защото в противен случай те сe усвояват твърде бързо и ненужното за организма количество се изхвърля. 21st Century Vitamin B-комплекс е с удължено освобождаване за регулирано отпускане на необходимата доза витамини. Известно е, че Витамини Б-комплекс имат най-силно въздействие, когато се приемат комплексно.

Защо да изберем Витамини Б-комплекс с удължено освобождаване?

 • Съдържа 60 таблетки с удължено освобождаване, за да сте заредени с витамин Б-комплекс по всяко време на деня
 • Удълженото освобождаване гарантира по-добро усвояване на витамините и предпазва от загубата им и изхвърлянето от организма
 • Подпомага превръщането на храната в енергия
 • Благоприятства нервната система
 • Има противостресов ефект
 • Подобрява състоянието при алергии и нервни заболявания. Срещу алергии опитайте Кверцетин.
 • Повишава имунната защита
 • Освежава и разкрасява кожата
 • Заздравява ноктите и косата
 • Повишава мускулния тонус
 • Витамини Б-комплекс се предлага на страхотна цена

Има много ползи за здравето от приема на витамини от група В. Витамини Б-комплекс играят ключова роля в телата ни и допринасят за поддържането на цялостното ни здраве, включително здравето на косата и кожата и нормалната нервна система.

Витамин B-100 Комплекс е комплекс от всички Б-витамини на супер цена. Витамините от група В са водоразтворими витамини. Това означава, че те се екскретират с урината. Следователно трябва да гарантираме ежедневния си прием на основни витамини Б-комплекс чрез хранене на здравословна, балансирана храна. Като се има предвид натоварения начин на живот днес, здравословното хранене може да бъде допълнено с комплексна хранителна добавка Витамини Б-100 Комплекс 60 таблетки с удължено освобождаване на много добра цена от 21st Century.

Има осем основни витамини от група В: тиамин, рибофлавин, ниацин, пантотенова киселина, витамин В6, биотин, фолиева киселина и витамин В12. Следователно Витамини Б-100 Комплекс 60 таблетки с удължено освобождаване на страхотна цена от 21st Century обединява всичките осем в една удобна таблетка и гарантира, че получавате дневния препоръчителен прием на всяка от тях.

Тиаминът е известен още като витамин В1. Той има няколко важни функции, включително работа с други витамини от група В, за да помогне за разграждането и освобождаването на енергия от храната, както и за поддържане на нервната система здрава. Тиаминът се съдържа в повечето видове храни, включително зеленчуци, пресни и сушени плодове, яйца, черен дроб и пълнозърнест хляб.

Рибофлавин е известен още като витамин В2. Неговите функции включват допринасяне за поддържане на нормална кожа, очи и поддържане на нервната система, както и допринасяне за нормален енергиен метаболизъм. Можете да намерите рибофлавин в мляко, яйца, ориз и подсилена зърнена закуска. Добре е да се отбележи, че UV светлината може да унищожи рибофлавин в храните, така че тези храни трябва да се пазят от пряка слънчева светлина.

Ниацинът е известен още като витамин В3. Има две форми на ниацин - никотинова киселина и никотинамид - и двете се намират в храната. Ниацинът също допринася за нормален метаболизъм, който дава енергия, както и за нормално функциониране на нервната система. Добрите източници на ниацин включват месо, риба, пшенично брашно, яйца и мляко.

Витамини Б-комплекс съдържа водоразтворими витамини от групата Б и е с удължено освобождаване за максимално качествено усвояване.Пантотеновата киселина има няколко функции, като подпомага освобождаването на енергия от храната, която ядем, както и допринася за намаляване на умората. Намира се в повечето храни, добър източник включва пилешко, телешко, картофи, каши, домати, бъбреци, яйца, броколи и пълнозърнести храни.

Витамин В6 е известен още като пиридоксин. Той допринася за нормална енергия, позволявайки на тялото да използва и съхранява енергия от протеини и въглехидрати в храната, както и допринася за образуването на червени кръвни клетки (които пренасят кислород около тялото). Витамин В6 се съдържа в голямо разнообразие от храни, като свинско, птиче месо, риба, хляб, пълнозърнести храни, яйца, зеленчуци, соя, фъстъци, мляко и картофи.

Биотинът допринася за нормалния енергиен метаболизъм. Бактериите, които живеят естествено в червата, са в състояние да произвеждат биотин, а биотинът се намира естествено и в широк спектър храни.

Фолиева киселина, известна като фолат в естествената си форма, също е един от витамините от Витамини Б-100 Комплекс 60 таблетки с удължено освобождаване на изгодна цена от 21st Century. Фолиевата киселина има няколко важни функции. Например, фолиева киселина работи заедно с витамин В12 за образуване на здрави червени кръвни клетки и спомага за намаляване на риска от дефекти на централната нервна система, като спина бифида, при неродени бебета (затова на бременните жени се препоръчва да приемат добавка с фолиева киселина). Добрите източници на фолиева киселина включват зелени листни зеленчуци, черен дроб, нахут и подсилени зърнени закуски. Фолиевата киселина не може да се съхранява в тялото, така че трябва да си я набавяте всеки ден.

Витамин В12 има няколко важни функции и допринася за създаването на червени кръвни клетки и подпомага нормалната функция на нервната система, както и освобождава енергия от храната, която ядем. Можете да го намерите в месо, сьомга, треска, мляко, сирене, яйца и някои подсилени зърнени закуски. Витамин В12 не се среща естествено в храни като плодове, зеленчуци и зърнени храни, така че веганите може да не получават достатъчно от този витамин.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка дневно с което и да е хранене.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 60

​Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД
Витамин В-1 (като тиамин монохидрат)100 мг8333%
Витамин В-2 (рибофлавин)100 мг7692%
Ниацин (като ниацинамид)100 мг625%
Витамин В-6 (като пиридоксин хидрохлорид)100 мг5882%
Фолат

667 мкг

(400 мкг фолиева киселина)

167%
Витамин В-12 (като цианокобаламин)100 мкг4167%
Биотин100 мкг333%
Пантотенова киселина (като d-калциев пантотенат)100 мг2000%
Калций (като калциев карбонат и дикалциев фосфат)160 мг12%

Други съставки: хидроксипропил метилцелулоза, целулоза, стеаринова киселина, силициев диоксид. Съдържа <2%: етилцелулоза, гума арабика, магнезиев стеарат, полиетилен гликол, фармацевтичен гланц, полисорбат, поливинилов алкохол, талк.

Не съдържа: захар, сол, мая, консерванти, изкуствени вкусове и цветове.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеш от деца! Ако сте бременна, кърмите, страдате от някакво заболяване, приемате някакви медикаменти или Ви предстои медицинска интервенция, консултирайте се с лекар преди употреба! Прекратете употрбата на този продукт, ако се появят нежелани реакции! Съхранявайте на стайна температура!

Основна информация
Дози в опаковка60
Състав
Биотин100 мкг/ доза
Витамин B12100 мкг/ доза
Витамин B6100 мг/ доза
Витамин В5100 мг/ доза
Калций124 мг/ доза
Ниацин100 мг/ доза
Рибофлавин100 мг/ доза
Тиамин100 мг/ доза
Фолиева киселина400 мкг/ доза
НЕ съдържазахар, сол, мая, консерванти, изкуствени вкусове и цветове.
Други съставкихидроксипропил метилцелулоза, целулоза, стеаринова киселина, силикон диоксид, хидроксипропил целулоза, етилцелулоза, магнезиев стеарат.
Прием и дозировка
Прием и употребаПриемайте по 1 таблетка на ден с храна

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Витамин Б Комплекс Б-12 капки 59/237 мл | Now FoodsNow foods създадоха Витамин Б-12 комплекс за всички свои клиенти, които държат да поддържат в ..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Купи
Витамин B Комплекс Натурален с витамин Ц 100 таблетки | 21st CenturyВитамин B комплекс представлява пълна гама от важните за организма B-витамини. Нед..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Купи
Холин и Инозитол 500 мг 100 веге капсули | Now Foods Подпомага провеждането на нервните импулси Подсилва функцията на мозъка Предпазва от сърдечно-съд..
28.80 лв.
Без данък:28.80 лв.
Купи