Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Магнезий Бисглицинат Пудра 90 гр Топ Цена | Webber Naturals

Магнезий Бисглицинат Пудра 90 гр Топ Цена | Webber Naturals
Магнезий Бисглицинат Пудра 90 гр Топ Цена | Webber Naturals
Магнезий Бисглицинат Пудра 90 гр Топ Цена | Webber Naturals
Магнезий Бисглицинат Пудра 90 гр Топ Цена | Webber Naturals
Магнезий Бисглицинат Пудра 90 гр Топ Цена | Webber Naturals
Магнезиев Бисглицинат Пудра 200 мг 90 гр от Webber Naturals с топ цена съдържа високо абсорбируема форма магнезий и ефективно допълва нивата му, без да предизвиква стомашни разтройства и диария. Magnesium BisGlycinate Powder носи ползи и за хора, недобре Научете повече
39.71 лв.
Без данък: 39.71 лв.

Магнезиев Бисглицинат Пудра 200 мг 90 гр | Webber Naturals

  • Магнезий с висока абсорбция
  • Ефективно коригира дефицита на минерала
  • Основно хранително вещество
  • Подобрява паметта и концентрацията
  • Подпомага нервната система
  • Релаксира и успокоява
  • Участва в костната минерализация
  • Поддържа мускулната функция
  • Вкусен аромат на малина, естествено подсладен с ксилитол и стевия
  • Магнезиев Бисглицинат Пудра 200 мг 90 гр е на атрактивна цена от Webber Naturals

Какво знаем за Магнезиев Бисглицинат?

Магнезиев Бисглицинат Пудра 200 мг 90 гр на отлична цена от Webber Naturals доставя високо биодостъпен магнезиев бисглицинатМинералите са от съществено значение за функционирането на тялото и участват в много процеси: дават здравина на човешкия скелет, свързват органичните структури (протеини и липиди), активират ензимните системи, контролират водния баланс, регулират киселинно-алкалния баланс, усилват ефектите на невромускулната трансмисия, взаимодействат с хормони, витамини и други регулатори на метаболизма. Освен това те се съдържат в тялото в определено съотношение. Недостигът на един минерал може да наруши баланса на другите минерални вещества. Магнезият е един от тях, но в същото време е едно от тези вещества, които често и напълно незаслужено са забравят. Елементът е открит през 1755 г. и е едно от най-големите природни богатства, наричан не без причина елемента на живота.

Научно е установено, че той е най-важният минерал за сърцето. Голям брой различни ензими в тялото зависят от него. Всяка клетка в човешкия организъм се нуждае от известно количество магнезий, за да функционира правилно, или ще умре. Силните кости и зъби, балансираните хормони, здравата нервна и сърдечно-съдова система, добре функциониращата система за самопочистване и много други зависят от наличието на достатъчно магнезий в организма.

Поради изтощението на почвата храната ни е бедна на минерали. Липсата им в растенията и в храната ни води до липсата им в организма. Загубата на минералните вещества в храните е резултат също и от рафинирането на хранителните продукти. Затова покриването на минералният дефицит можем да изпълним с помощта на хранителни добавки. Именно такава възможност дава добавката Магнезиев Бисглицинат Пудра 200 мг 90 гр на отлична цена от Webber Naturals.

Как действа Магнезиев Бисглицинат на прах?

Magnesium BisGlycinate Powder 200 mg 90 gr е хранителна добавка, съдържаща висококачествен магнезий под формата на високо биодостъпен магнезиев бисглицинат. Продуктът е под формата на прах, а ½ чаена лъжичка (2 гр.) съдържа 200 мг. магнезий.

Magnesium BisGlycinate Powder 200 mg 90 gr на супер цена от Webber Naturals подпомага регулирането на кръвното наляганеМагнезиевият бисглицинат се получава от хелатна форма на магнезий, свързана с 2 молекули глицин, и представлява една от най-добре усвоимите форми на минерала. Глицинът помага за транспортирането му в клетките, а това изключва нуждата от стомашни киселини за абсорбирането на магнезия. Благодарение на това, ползи от приема на продукта ще имат и хора, които не усвояват добре полезните вещества. Продуктът има благотворен ефект върху моторната и интелектуалната функция, премахва усещането за умора, подпомага поддържането на костната минерализация, управлението на въглехидратите и укрепва сърдечно-съдовата система.

Набавеният магнезий чрез Магнезиев Бисглицинат Пудра 200 мг 90 гр подпомага регулирането на кръвното налягане. Тъй като магнезиевите йони действат подобно на калциевите антагонисти, те. намаляват прекомерното напрежение и ригидност на кръвоносните съдове. Те са отговорни за блокиране навлизането на калциевите йони в мускулните клетки на кръвоносните съдове, което се смята, че играе важна роля за поддържането на правилното артериално налягане. Следователно магнезиевият недостиг не само увеличава риска от развитие на артериална хипертония, но и може да допринесе за атеросклероза, сърдечна недостатъчност или инсулт.

Магнезият в състава на Magnesium BisGlycinate Powder 200 mg 90 gr играе важна роля за поддържане на нормалната функция на нервна система. Минералът има анксиолитичен и антидепресантен ефект и спомага за подобряване на паметта, концентрацията и вземането на решения, както и стабилизира настроението. Намалява активността на симпатиковата нервна система, което може да бъде от голямо значение в борбата срещу стреса. Елементът понижава секрецията на адреналин и норадреналин, така че да облекчи симптомите на стрес. Установено е, че допълването на нивата на магнезий може да допринесе за облекчаване на депресията. Освен това магнезият може да увеличи антидепресивния ефект на някои лекарства.

Суплементирането на магнезий с Магнезиев Бисглицинат Пудра 200 мг на чудесна цена ще Ви предпази от дефицит на минерала, а това е важно за правилната минерализация на костите. Доказано е, че магнезият влияе върху синтеза на инсулин, съхраняването на катехоламини и отделянето на паратхормон. Твърде ниското ниво на магнезий в тялото спира производството и освобождаването на паратхормон, което става причина за дефицит на витамин D3 и хипокалциемия. Това от своя страна може да доведе до нарушено развитие и минерализация на костите и увеличава риска от остеопороза.

Магнезиев Бисглицинат Пудра 200 мг 90 гр на добра цена от Webber Naturals ефективно допълва нивата на магнезий в тялото, важно за доброто здраве

Приемът на Magnesium BisGlycinate Powder 200mg подпомага обмяната на въглехидратите, протеините и мазнините. Магнезият участва в процеса на освобождаване на инсулин. Магнезиевият дефицит има отрицателен ефект върху процеса на ензимните реакции, участващи в метаболизма на глюкозата, както и нарушава активността на инсулиновите рецептори. Това означава, че ниските нива на елемента в организма могат да допринесат за развитието на инсулинова резистентност и да бъдат една от причините за повишена честота на диабет тип 2. Те също така могат да увеличат риска от хронични усложнения на диабета.

Магнезиев Бисглицинат Пудра 200 мг е моного препоръчителен в случаите, когато тялото има по-голяма потребност от магнезий: хроничен стрес, бременност, кърмене, приемане на медикаменти, които влияят на метаболизма на минерала, спорт, тежка физическа работа, преумора и дълготрайно умствено усилие.

В тези случаи е необходимо да допълвате нивата на минерала във Вашия организъм, за да се предпазите от неговия дефицит. Най-характерните симптоми на това състояние са свързани със сърдечно-съдовата и невромускулната система. Те включват: лесна умора, сърдечни нарушения, понижаване на концентрацията и паметта, депресия, апатия, мускулни крампи, потрепване на клепачите, повишена невромускулна възбудимост, както и прекомерна загуба на коса и чупливост на ноктите.

Недостигът на magnesium може да се дължи също и на продължителен стрес, употреба на лекарства (перорална хормонална контрацепция, успокоителни средства, антибиотици, химиотерапия, психотропни лекарства), както и на неправилната хранителна диета. Високото съдържание на мазнини и фибри в консумираните храни, диетите за сваляне на килограми, пиенето на прекалено силни кафе и чай, алкохол, както и високият прием на фосфати могат да допринесат за нарушения при усвояването на магнезия или повишената му екскреция от организма.

Нуждата от биоелемента се увеличава при бременни и кърмещи жени, възрастни хора, спортисти и тези, които извършват тежка физическа работа, както и по време на периода на растеж (деца, ученици).

За да обобщим всичко това, Магнезиев Бисглицинат Пудра 200 мг 90 гр от Webber Naturals на уникална цена е продукт, който ефективно допълва нивата на магнезий в тялото Ви. Нежен за стомаха, не причинява стомашни разстройства или диария. Тъй като има много фактори, които могат да окажат негативно влияние върху метаболизма на magnesium и да допринесат за повишената му екскреция, си струва да се контролира ежедневната доставка на елемента и неговото допълване. Това неминуемо ще има отличен ефект върху Вашето здраве и самочувствие.

Начин на употреба: приемайте по ½ ч.л. (2 гр.) дневно, разтворена във 250 мл. вода или други предпочитани течности.

Дозировка: 2 гр.

Дози в опаковка: 45

Състав в 1 доза (2 г)Стойност%ПДД
Магнезий бисглицинат200 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: глицин, ксилитол, лимонена киселина, аромат на малина, стевия листа.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Съхранявайте на сухо и хладно място! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Magnesium Bisglycinate Powder 227 g | Now Foods Понижава спазмолитичните пристъпи Подобрява състоянието на сърдечните функции Помага при диабет и..
51.00 лв.
Без данък:51.00 лв.
Купи
Magnesium Bisglycinate 227 g | Now Foods Поддържа здравето на сърцето Помага за нормално кръвно налягане Подпомага клетъчната комуникация Необход..
51.00 лв.
Без данък:51.00 лв.
Магнезий Бисглицинат 200 мг 60 капсули | Webber Naturals Срещу спазми в мускулите Поддържа функциите на мускулната система, включително и на сърцето П..
23.47 лв.
Без данък:23.47 лв.
Купи
Позвънете