Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Коралов Калций 1000 мг 100 капсули Цена | Now Foods

Коралов Калций 1000 мг 100 капсули Цена | Now Foods
Коралов Калций 1000 мг 100 капсули Цена | Now Foods
Коралов Калций 1000 мг 100 капсули Цена | Now Foods
Коралов Калций 1000 мг 100 капсули Цена | Now Foods
Коралов Калций 1000 мг 100 капсули Цена | Now Foods
Coral Calcium 1000 мг 100 капсули от Now Foods на страхотна цена подобрява състоянието на костната и хрущялната тъкани. Коралов Калций подобрява сърдечната дейност, помага при хипертония, подагра, остеопороза.Научете повече
44.00 лв.
Без данък: 44.00 лв.
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:03

Coral Calcium 1000 мг 100 веге капсули | Now Foods

 • Подходящ при напрегнати физически тренировки
 • Спомага обмяната на веществата
 • Стимулира имунната защита
 • Понижава кръвното налягане
 • Коралов Калций 1000 мг 100 капсули е на изгодна цена подобрява сърдечната функция

Какво знаем за Коралов Калций?

Coral Calcium от Now Foods понижава кръвното налягане и е подходящ при тежки физически тренировки.

Коралите се отличават със способност към образуване на мощен варовит скелет, съставен от карбонат калций, който се съхранява след смъртта на животното и способства за формирането на рифове, атоли и острови.

Най-известни и важни от екологична гледна точка са каменистите корали, тъй като именно техният растеж води до образуването на коралови рифове и острови. Основните места на тяхното разпространение са Карибско море (Флорида, Бахамските острови, Източна Индия) и Индо-Тихоокеанската област, особено на североизток от Австралия (Коралово море). 

Coral Calcium 1000 мг 100 капсули от Now Foods на невероятна цена е необходим за функционирането на всички системи на организма. Почти цялото количество калций се намира в костната тъкан и зъбите – без него костите биха приличали на пластилин.

Но освен за формиране на костната тъкан, изпълнява множество други важни функции – участва в процеса на растежа и жизнеспособността на клетките, в имунната защита, в усвояването на хранителни вещества.

Коралов Калций блокира усвояването на наситени мазнини в стомашно-чревния тракт и по такъв начин препятства натрупването на холестерол. Регулира артериалното налягане и забавя развитието на тумори. Още една много важна негова функция е регулирането на киселинно-алкалния баланс в организма. В клетките на тъканите постоянно се образуват кисели продукти. За натрупването на киселина способства и приемът на богата на белтъчини храна.

В резултат на това произтича промяната на рН в киселинна посока (ацидоза). Когато в организма преобладава киселинна реакция, всички клетки и съдове постепенно се разяждат от киселината. Оттук идва и началото на много хронични болести - атеросклероза, артрит, артроза, подагра, нарушения в работата на стомашно-чревния тракт. Поради алкалните си свойства Coral Calcium неутрализира повишената киселинност на вътрешната среда на организма. 

Как действа Коралов Калций на капсули?

Коралов Калций 1000 мг 100 капсули на Now Food е източник на лесно усвояем йонизиран калций. Известно е, че след 40-годишна възраст човешките кости стават по-крехки, чупливи, от тях се извежда калцият. Повече от една четвърт от мъжете и почти всяка втора жена около 50-годишна възраст страдат от остеопороза в една или друга степен.

Коралов Калций на атрактивна цена подобрява концентрацията и помага при артрит, подагра, остеопороза.

Човешкият организъм се състои на 70% от течност, като кръвта, лимфата, слюнката, лигавиците имат алкална реакция (рН на кръвта на здрав човек съставя 7,4). При понижаване на рН, тоест при повишаване на киселинността се забелязва нарушаване на имунната реакция, вирусите и бактериите, попаднали в кръвта. се размножават бързо, витамините и микроелементите се усвояват лошо, възникват заболявания на съдовете, сърцето, ставите, кръвта и много други патологични състояния в организма, в това число и онкологични. 

Редовния прием на Coral Calcium способства за достигане на оптимални нива на рН в кръвта, понижаване на риска от заболявания на сърдечно-съдовата система и храносмилателните органи, насищане на кръвта с кислород, нормализиране на кръвното налягане и равнището на захар, прочистване на бъбреците.

Той предотвратява появата на артрит, повишава еластичността на мускулите и ставите, възстановява нормалната структура на костната и хрущялната тъкани на организма и притежава антиоксидантна активност и много бързо деактивира хлора, солите на тежки метали и органичните киселини.

Коралов Калций от Now Foods на капсули на страхотна цена подобрява снабдяването на тъканите с кислород, понижава чувствителността към алергени, обезпечава съкратителната способност на мускулите, в това число и на миокарда, и нормалната проницаемост на клетъчните мембрани. Участва в процеса на съсирване на кръвта, влияе върху минералния и много други обмени, предотвратява развитието на остеопороза и остеоартроза. Ефективен е при ревматоиден полиартрит, хипертонична болест, различни деструктивни заболявания, отравяния, хронична интоксикация, умора, понижена концентрация, заболявания на дихателните органи. 

Още ползи при прием на Coral Calcium:

 • При артрит
 • Благоприятства в периода на климакс
 • Препоръчва се за профилактика на подагра
 • При ацидоза
 • Помага при остеохондроза
 • Коралов Калций 1000 мг 100 вегатариански капсули от Now Foods на специална цена понижава киселинността в стомаха
 • Използва се за нормализиране на артериалното налягане

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно, за предпочитане преди хранене с вода.

Дозировка: 1 веге капсула 

Дози в опаковка: 100

Състав в 1 доза (1 вехе капсула)Стойност%ПДД
Калций (от вкаменен коралов калций)350 мг27%
Вкаменен Коралов Калций1 гр (1000 мг)**

 

 

 

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено. 

Други съставки: целулозна пудра, целулоза (капсула), силиций, магнезиев стеарат (растителен произход). 

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Само за възрастни! Ако сте бременна, кърмите, страдате от някакво заболяване или приемате някакви медикаменти, се консултирайте с лекар преди употреба!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Коралов Калций 1000 мг 120 капсули | 21st Century Понижава риска от заболявания на сърцето Спомага за нормалната функция на черния дроб Спомага за нор..
69.00 лв.
Без данък:69.00 лв.
Купи
Coral Calcium Complex 180 капсули | Swanson За подсилване на имунните защити на организма За подсилване здравето на опорно-двигателната система Помага..
48.20 лв.
Без данък:48.20 лв.
Купи
Позвънете