Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Калций с Витамин D3, K2 и Минерали 90 гел-капсули Цена | Webber Naturals

Калций с Витамин D3, K2 и Минерали 90 гел-капсули Цена | Webber Naturals
Калций с Витамин D3, K2 и Минерали 90 гел-капсули Цена | Webber Naturals
Калций с Витамин D3, K2 и Минерали 90 гел-капсули Цена | Webber Naturals
Калций с Витамин D3, K2 и Минерали 90 гел-капсули Цена | Webber Naturals
Калций с Витамин D3, K2 и Минерали 90 гел-капсули Цена | Webber Naturals
Калций Плюс Витамин D3, K2 и Минерали 257 мг 90 гел-капсули от Webber Naturals подпомага състоянието при остеопороза. Calcium Plus Vitamin D, K2 + Minerals поддържа здрави костите, предпазва ги от рушене.Научете повече
29.64 лв.
Без данък: 29.64 лв.

Калций Плюс Витамин D3, K2 и Минерали 257 мг 90 гел-капсули | Webber Naturals

  • За плътни кости, без ронливост
  • Стопира рушенето на костите при остеопороза
  • Заздравява костната тъкан и структура
  • Оказва действие на клетъчно ниво и подобрява състоянието при остеопороза
  • Натурален помощник при изразяване симптоматиката на остеопороза
  • Състав от витамини и значими за костната система минерали
  • Calcium Plus Vitamin D, K2 + Minerals 257 mg 90 softgels е на невероятна цена от Webber Naturals

Какво знаем за Calcium Plus Vitamin D, K2 и Minerals?

Calcium Plus Vitamin D, K2 + Minerals от Webber Naturals помага при остеопорозаЗа остеопорозата е характерно постепенното разрушаване на костната тъкан, тъй като тя става по-ронлива. Рискът от развитие на тежки травми расте няколко пъти. Остеопорозата няма връзка с проникването в организма на инфекции, бактериални или вирусни агенти.

Прието е да се смята, че за образуването на здрава костна тъкан на организма ни му е необходим само калций. Но тази представа не отразява цялостната картина. Данните от съвременните научни изследвания разширяват представата ни за този процес. Днес учените са доказали прякото и косвеното участие на много витамини и минерали в строежа на костите. Точно такива се съдържат в хранителната добавка на производителя Webber Naturals Калций Плюс Витамин D3, K2 и Минерали 257 мг 90 капсули на страхотна цена. Този продукт съдържа едни от най-важните елементи за човешкия скелет, които подпомагат неговото ремоделиране в положителна насока.

В нашия организъм всичко работи като едно цяло, всички микро- и макроелементи изпълняват своите уникални функции. За да са здрави костите, е необходимо да въведем в хранителния си режим и цинк, мед, магнезий и манган – минерали, включени в съдържанието на Калций Плюс Витамин D3, K2 и Минерали на гел-капсули.

Как действа Калций Плюс Витамин D3, K2 и Минерали на гел-капсули?

Calcium Plus Vitamin D, K2 + Minerals на супер цена укрепва костите и не допуска тяхното разрушаване при остеопороза

Първият минерал, който е включен в състава на Calcium Plus Vitamin D, K2 + Minerals 257 mg 90 гел-капсули и на чието положително действие ще се спрем, разбира се, е калцият. Неговата роля в строежа на костната тъкан е изключителна. Разбира се, значението на този минерал е неоценимо – при неговия дефицит костите стават ронливи, започват проблеми със сърдечно-съдовата система.

Освен него обаче има и други крайно необходими за костите, особено при състояние като остеопороза, елементи. Затова неслучайно те присъстват в тази хранителна добавка. Защото сам калцият не може да се усвои, ако няма вещества, които да му помагат за това.

Магнезий е участник в образуването на костите. Лекарите-ревматолози все по-често свързват ниската костна маса с недостатъчното количество от този микроелемент в хранителния ни режим. Оказва се, че между магнезия и калция също има връзка. Дори и да получаваме достатъчно калций, ако приемът на магнезий ежедневно е понижен, се влошават обменните процеси в костите, натрупват се тежки метали в тях.

Според проведени мащабни изследвания дори и малък дефицит на магнезий провокира разрушителните процеси в костите. Костната тъкан става по-разредена, на места се образуват кухини.

Calcium Plus Vitamin D, K2 + Minerals на Webber Naturals помагат за поддържане здравето на костната система при менопаузаДругият включен минерал в продукта Calcium Plus Vitamin D, K2 + Minerals от 257 мг на гел-капсули от Webber Naturals е мед. Той също способства за доброто костно образуване. Заедно с цинк е участник в синтеза на различни молекулярни компоненти от костната матрица. Този микроелемент е кофактор на ензима лизиноксидаза, способства формирането на вътремолекулярните и междумолекулярните напречни връзки в колагена. Ако човек не получава достатъчно мед, се затруднява образуването на колагеновите връзки. Накрая започват да се развиват различни патологии на костите, а също и на белите дробове и сърдечно-съдовата система. Освен това се забавя и образуването на нови костни клетки, появяват се признаците на остеопороза.

Манган – още един изключително важен елемент от състава на Калций + Витамин D3, K2 и Минерали 257 мг 90 гел-капсули. Ползата му за процеса на образуване на костни тъкани също е неоценима. Наскоро в медицинските издания се появиха статии, посветени на ролята на този минерал в процеса на остеогенезата. Авторите им поставят мангана в един ред с калция и магнезия. Това внимание към веществото съвсем не е случайно. Манган е участник в множество реакции в организма, благодарение на този метал се синтезират над 200 белтъчини, важни за постояването на съединителната тъкан и съответно на костната. Важен и е за кръвотворението и работата на имунитета. При дефицит на манган рязко се понижава активността на остеобластите, което се отразява веднага негативно върху плътността на самите кости.

В Япония са проведени изследвания, в хода на които е станало ясно, че за костите на бозайниците цинкът е крайно важен. В частност, при недостига му се забавя растежа им, влошава се и развитието на мозъка, раните зарастват бавно. Защо? Цинк се разглежда днес като сигнална молекула, която „настройва“ вътреклетъчните сигнални събития. Този минерал засяга дейността на множество молекули, регулира факторите на растежа и отговаря за образуването на много ензими, които подпомагат здравето и цялостното състояние на костната система. Ето защо Webber Naturals включва цинк в състава на Calcium Plus Vitamin D, K2 + Minerals 257 mg гел-капсули.

Calcium Plus Vitamin D, K2 + Minerals на хит цена предпазват костите от разрушаване при остеопорозаИзследователска група, в която влизали португалски учени от Института по молекулярна медицина и от медицинския факултет към Университета в Лисабон, навлезли по-дълбоко в разбирането на функциите на цинк в организма. Тези учени изследвали болни с костни заболявания. Установено е, че нивото на калция и цинка в организма на пациентите с остеопороза е по-ниско в сравнение със здравите хора.

Това обаче не е всичко. Освен доказано важните минерали за костната система в композицията на Калций Плюс Витамин D3, K2 + Минерали 257 мг 90 гел-капсули на топ цена са включени и незаменими за костите витамини. Много хора знаят колко голямо е значението на витамин Д за опорно-двигателния апарат, особено на формата му D3. Установено е, че до 80% от калция, получен от храната, не може да се усвои без този витамин. Както знаем, той се образува в тялото ни посредством въздействието на слънцето върху кожата ни, можем да го получим и от някои видове храни.

Но нито едно от тези средства не ни гарантира определената достатъчна доза витамин D, за да бъдат здрави костите ни и да поддържат доброто им състояние при остеопороза. Това обаче ни се гарантира от хранителната добавка Калций Плюс на гел-капсули. И другият витамин от състава на добавката е витаминът K. Днес учените все по-често го назовават като едно от важните вещества, повишаващи плътността на костната тъкан.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 гел-капсули дневно няколко часа преди или след употреба на медикаменти.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 гел-капсула)Стойност%ПДД
Калций200 мг**
Витамин D35 мкг**
Витамин K28 мкг**
Магнезий20 мг**
Цинк2.5 мг**
Мед330 мкг**
Манган0.6 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, глицерин, пречистена вода, титаниев диоксид, органично ленено масло, негенно модифициран слънчогледов лецитин, жълт пчелен восък.

Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, захар, сол, мая, царевица, пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, миди, ядки, ГМО-продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар, преди да започнете употребата на този продукт, ако сте бременна, кърмите или приемате някакви медикаменти, особено разреждащи кръвта! Съхранявайте са прохладно и сухо място!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Цинк 50 мг 110 таблетки | 21st CenturyЦинкът е един от най-важните елементи за човешкия организъм. Освен че е силен антиоксидант, той подпомага хранос..
15.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Купи
Защо да изберем Калций, магнезий, цинк + Витамин Д 21st Century? Помага да изградите и поддържате здрави кости и зъби Подобрява дейността на сърдечнат..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Купи
Витамин Д3 2000 IU 250 дражета | 21st Century Запазва енергията Подпомага имунната система Спомага при артрит и остеопороза Има противовъзпалително де..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Купи
Позвънете