Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Bioactive Кверцетин 50 мг 60 капсули Цена Natural Factors

Bioactive Кверцетин 50 мг 60 капсули Цена Natural Factors
Bioactive Кверцетин 50 мг 60 капсули Цена Natural Factors
Bioactive Кверцетин 50 мг 60 капсули Цена Natural Factors
Bioactive Кверцетин 50 мг 60 капсули Цена Natural Factors
Bioactive Кверцетин 50 мг 60 капсули Цена Natural Factors
Bioactive Кверцетин 50 мг 60 капсули на прекрасна цена от Natural Factors е със силно антиоксидантно действие и противораков ефект. Bioactive Quercetin EMIQ се бори със стареенето, възпаленията и алергиите.Научете повече
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-10-11 22:51:43

Bioactive Quercetin EMIQ 50 мг 60 капсули Natural Factors

  • Bioactive Quercetin EMIQ от Natural Factors има антиоксидантно и подмладяващо действиеПритежава противораков ефект
  • Бори се с вредните кислородни молекули
  • Предотвратява и облекчава възпаленията на ставите, особено при спортистите
  • Предпазва от развитие на атеросклероза и тонизира сърдечно-съдовата система
  • Има противовирусен ефект и понижава ефекта от силни стрес
  • Възпрепятства проявата на алергични реакции без нежелани ефекти
  • За здрава простата
  • Bioactive Кверцетин 50 мг 60 капсули е на супер цена от Natural Factors

Bioactive Quercetin EMIQ е хранителна добавка, предлагана от Natural Factors. Съдържа 50 mg кверцетин под формата на EMIQ и се предлага в опаковка от 60 капсули. Кверцетинът е естествено съединение, наричано флавоноид, намиращо се в някои плодове, зеленчуци и напитки. Известен е със своите антиоксидантни ефекти, като помага на тялото да се справи със свободните радикали и вредните кислородни молекули. Това може да предотврати и облекчи възпалението на ставите, особено при спортисти, като има положителен принос за здравето. Освен това биоактивният кверцетин EMIQ поддържа здравето на сърдечно-съдовата система, предотвратява развитието на атеросклероза и регулира атеросклерозата. Добавката има и антивирусни свойства и спомага за намаляване на последиците от силен стрес. Едно от допълнителните предимства на биоактивния кверцетин EMIQ е, че предотвратява алергичните реакции без странични ефекти. Те се произвеждат от висококачествени съставки, които са регистрирани и одобрени от регулаторните органи. Ако сте в търсене на хранителна добавка с антиоксидантни свойства и подмладяващо действие, Bioactive Quercetin EMIQ 50 мг 60 капсули Natural Factors може да бъде подходящ избор за вас.

Какво знаем за Bioactive Quercetin?

Всички ние знаем, че за профилактика и за борбата с всяко заболяване, е за предпочитане да използваме средства с натурален произход. Техният прием гарантира получаването на по-устойчиви резултати. Едно такова средство на натурална основа е хранителната добавка на Natural Factors – Bioactive Кверцетин 50 мг 60 капсули само сега не топ цена. Тя включва витамин С, разбира се, и биофлавоноида Кверцетин.

Кверцетин е природно съединение, което се отнася към флавоноидите и се съдържа в някои плодове, зеленчуци и напитки. Основното действие в този случай е да придава на растенията един или друг цвят. Що се касае до здравето, на първо място много голяма играе антиоксидантното му действие, което помага да се предотврати увреждането на клетките от свободните молекули на кислород. Сред флавоноидите именно това вещество винаги се е смятало за най-силния антиоксидант.

Bioactive Quercetin EMIQ на супер цена понижава нивото на хистамина и намалява алергичните симптоми

Изследванията върху ролята на кверцетин като антиоксидант и онкопротектор са започнали да се провеждат преди десетилетия и важността им расте във връзка с новите данни в полза на това, че кверцетин ефективно потиска канцерогенезата, възпрепятства оксидативния стрес, влияе върху пролиферацията на клетките. Особено внимание се обръща на ролята му като проапоптотичен флавоноид, който има специфична и избирателна активност по отношение на раковите клетки, без да оказва влияние при това върху клетъчния цикъл на здравата тъкан.

Как действа Биоактивен Кверцетин EMIQ на капсули?

На първо място хранителната добавка Bioactive Quercetin EMIQ 50 mg 60 капсули действа като ефективен антихистамин. Хистаминът е вещество, което провокира дразнение в клетките на организма, в резултат на което се появяват алергични симптоми като кихане, сърбеж, обрив и други. Антихистаминните препарати, предназначени да решават подобни проблеми са ефективни, но самите те имат редица странични ефекти и противопоказания. Доказано е, че тази добавка предотвратява освобождаването на хистамина, затова е много перспективна алтернатива на медикаментите против алергия и не предизвиква сънливост.

Другото основно действие на Биоактивен Кверцетин EMIQ на капсули от 50 мг е да намалява възпалението, възникнало при травми на ставите и костите. Освен това е качествен антиоксидантен продукт. Унищожава свободните молекули на кислород и свежда вредата от тях до нула.

Как влияе Bioactive Quercetin EMIQ върху здравето?

Bioactive Кверцетин 50 мг 60 капсули може да се използва не само за профилактика, но и като помощно средство в лечението на много патологии. Доказано е, че кверцетин помага да се справим с хранителната алергия. Тя често се появява при атлетите, защото те постоянно използват спортни добавки. Някои от техните компоненти са много силни алергени. Затова се препоръчва в такива случаи, да използват добавката на Natural Factors.

Bioactive Quercetin EMIQ на Natural Factors намалява холестерола и поддържа сърдечното здравеТя ще помогне на спортистите да се преборят и с излишния злокачествен холестерол, който се формира по стените на съдовете на малки плаки, влошаващи тяхната проходимост. Това за в бъдеще може да доведе до нарушения в работата на сърцето. Би била изключително ценен помощник именно за този тип хора, защото при тях сърцето непрестанно работи „на пълни обороти“.

За съжаление при повечето тежкоатлети в старостта се развива артрит. Той възниква заради това, че атлетите се занимават активно в спортната зала и пренапрягат ставите си постоянно. Bioactive Quercetin EMIQ от 50 мг на капсули помага да се предотвратят болестите на ставите и помага да се справят с ужасната болка, която се появява след нанесена травма на костите.

Този флавоноид се препоръчва и при простатит. Защитава надеждно простатата от образуване на злокачествени клетки, тъй като изключително добре унищожава свободните радикали.

Bioactive Quercetin EMIQ поддържа здравето на спортистите и помага при силен стресЗаради воденето на активен начин на живот и честия прием на синтетични добавки, професионалните спортисти могат да влязат в рискова група за всички изброени проблеми. Затова е най-добре да се обърнат точно към добавката Биоактивен Кверцетин EMIQ 50 мг на изгодна цена. Тя предоставя достатъчно количество за поддържането на здравето им кверцетин, в съчетание с изключително важния за спортното здраве и добро състояние витамин С. Приемът на този продукт удължава живота и подобрява неговото качество. Добавката може да се използва като ефективно профилактично средство срещу алергия, възникнала от прекалено честата употреба на едни или други медикаменти и добавки. Обезопасява организма от такива прояви и им позволява да продължат използването на такъв тип продукти, необходимо за развитието им в спорта.

Както вече казахме, Bioactive Quercetin EMIQ 50 мг 60 капсули се бори с радикалните вредни молекули, затова всички процеси, свързани със стареенето на организма, се забавят.

Биоактивен Кверцетин EMIQ 50 mg 60 capsules на Natural Factors има свойствата на кардиопротектор. Освен че предпазва от склерозиране на артериите, като обезврежда холестерола, активното вещество в добавката възстановява увредените и възпалени участъци на артериите. Понижава и налягането при хора с артериална хипертония.

Друго направление, в което хранителната добавка Bioactive Quercetin EMIQ работи отлично са вирусите. Използването и намалява риска от заболяване при силен стрес. Както знаем интензивният стрес провокира развитието на вирусна инфекция в организма.

Bioactive Quercetin EMIQ е хранителна добавка, предлагана от Natural Factors, която съдържа 50 mg кверцетин във формата на EMIQ и е налична в опаковка от 60 капсули. Кверцетинът е естествено съединение, известно като флавоноид, което се намира в плодове, зеленчуци и напитки. Тази добавка е изградена на основата на биоактивния кверцетин EMIQ, който има доказана активност и ефективност. Едно от най-големите предимства на Bioactive Quercetin EMIQ е неговият антиоксидантен ефект. Това означава, че тя помага на тялото да се бори със свободните радикали и вредните кислородни молекули, което поддържа здравословното състояние на клетките и органите. По този начин, Bioactive Quercetin EMIQ предотвратява и облекчава възпаленията на ставите, особено при спортисти. Това е изключително полезно за спортистите, които се нуждаят от здрави и функциониращи стави, за да поддържат високото си ниво на активност и производителност. Освен това, Bioactive Quercetin EMIQ е известен със своята способност да подкрепя здравето на сърдечно-съдовата система. Този продукт помага в борбата с развитието на атеросклероза и поддържа здравината на сърдечно-съдовата система. Кверцетинът има способността да регулира холестеролните нива и да подобрява кръвообращението, което допринася за общото добро самочувствие на сърцето и кръвоносните съдове. Друга важна характеристика на Bioactive Quercetin EMIQ е неговият противовирусен ефект. Той помага на организма да се бори срещу различни вирусни инфекции и поддържа имунната система в здраво състояние. Този продукт е особено полезен за хора, които са подложени на постоянен стрес, тъй като кверцетинът може да помогне на тялото да се справи с негативните последици на стреса. Не на последно място, Bioactive Quercetin EMIQ е подходящ за хора, които имат проблеми с алергични реакции. Този продукт има способността да намали симптомите на алергиите, без да предизвиква нежелани ефекти. Това го прави изключително подходящ за хора, които търсят естествени начини за облекчаване на алергичните реакции. Опитайте Bioactive Quercetin EMIQ от Natural Factors и се възползвайте от неговите многообещаващи ползи за здравето. Продуктът е наличен на супер цена и гарантирано качество от вече доказаната марка Natural Factors. Не чакайте, запазете своето здраве и благосъстояние с Bioactive Quercetin EMIQ.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 1-2 пъти дневно.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Витамин С50 мг80%

EMIQ (ензимно модифициран изокверцетин)

(50 мг високо-абсорбиращ се кверцетин)

167 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, въглехидратна смола, пречистена вода, магнезиев стеарат (растителен произход).

Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти или подсладители, нишесте, захар, мая, пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, миди, риба, животински продукти, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, правите опити за зачеване, предстои Ви операция, страдате от някакво заболяване или приемате някакви медикаменти, преди да започнете употребата на този продукт! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Кверцетин 250 мг 50 капсули | NatrolУкрепете здравето си с Кверцетин  от Natrol на супер цена!Възползвайте се от редица доказани здравословн..
35.99 лв.
Без данък:35.99 лв.
Купи
Кверцетин 500 мг 60 капсули | MRM Увеличава имунитета Спомага за по-бързата адаптация към смяната на сезоните Има спазмолитично действие Има благоприя..
59.90 лв.
Без данък:59.90 лв.
Купи
Кварцетин Бромелаин 750 мг 180 веге капсули | Doctor's Best Срещу тромбози и разширени вени Заздравява имунната система Има противораков ефект Бор..
79.99 лв.
Без данък:79.99 лв.
Купи