Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Ситринол таблетки 150 мг Топ Цена Source Naturals

Ситринол таблетки 150 мг Топ Цена Source Naturals
Не се произвежда
Ситринол таблетки 150 мг Топ Цена Source Naturals
Ситринол таблетки 150 мг на топ цена от Source Naturals поддържа нормалните нива на холестерола, понижава триглицеридите, които тялото произвежда и укрепва здравето на сърцето.Научете повече
65.00 лв.
Без данък: 65.00 лв.
  • Наличност: Не се произвежда
  • Марка: Source Naturals
  • Модел: Sytrinol 150 mg 60 tabs
  • SKU: SNS-01844

Ситринол 150 мг 60 таблетки | Source Naturals

  • Поддържа нормалните нива на холестерола
  • Понижава триглицеридите, които тялото произвежда
  • Подпомага за поддържане на нормалното ниво на триглицеридите
  • Укрепва здравето на сърцето
  • Хранителна добавка Ситринол таблетки на топ цена от Source Naturals

Една от водещите причини за смъртността са сърдечно-съдовите заболявания. А високото ниво на холестерола е един от най-големите рискови фактори. Трябва да знаете, че консумацията на повече плодове и зеленчуци определено помага да се намали риска от появата на сърдечно-съдови заболявания.

Какво представлява Ситринол (Sytrinol)?

Source Naturals разработва нов продукт с патентована Sytrinol формула, които има за цела да намаля холестерола. Sytrinol на таблетки може да ви помогне да поддържате здравословни нива на холестерола, които да са в рамките на нормалното.  

След много проведени изследвания са открити съединения, които могат да поддържат сърцето здраво по естествен начин. Такива съединение се откриват в екстрактите от портокали, мандарини и плодове на палмови дървета. Продуктът на Source Naturals  Ситринол включва именно този цитрусов екстракт и екстракт от плодове на палмови дървета.

Как действа Ситринол на таблетки?

Ситринол - Sytrinol таблетки е продукт на добра цена, който комбинира биофлавоноиди и токотриеноли, извлечени от естествени цитрусови и палмови плодове. Тяхното основно действие е да осигуряват много ползи за сърдечно-съдовото система. Формулата Ситринол помага да се поддържат нормалните нива на холестерола и триглицеридите. Този продукт е много по-ефективен, отколкото други продукти, които обещават да намалят и балансират холестерола ви. Няма данни при прием на Ситринол да  се появяват странични ефекти. Съединениете, наречено Ситринол съдържа полиметоксиленови флавони (ПМФ). Тяхната роля е да намаляват структурния протеин – апопротеин В, необходим за синтеза на LDL-холестерола. ПМФ също така намалява чернодробния протеин, който е нужен за ендогенен синтез на триглицеридите.

Препоръчителн прием: 1 таблетка два пъти дневно.

Дозировка: 1 таблетка

Състав:Стойност:%ПДД
Калций 25 мг2%
Sytrinol (патентована смес от цитрусови флавони и токотриенолите)150 мг

† Daily Value не е установено.

Други съставки: Микрокристална целулоза, двуосновен калциев фосфат, модифицирана целулозна смола, стеаринова киселина и колоиден силициев диоксид.

Подходящ за вегетарианци.

Не съдържа мая, мляко и млечни продукти, яйца, глутен, соя или пшеница, захар, нишесте, сол, консерванти или изкуствени цвят, вкус или аромат.

Забележка: Ако сте бременна, планирате бременност или или кърмите, консултирайте се с вашия лекар преди да използвате този продукт.

Не използвайте, ако опаковката е счупена или защитата на продукта липсва. Да се съхранява на място недостъпно за деца.

Съхранявайте на хладно и сухо място.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете