Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Probiotic IBS Support (Пробиотик) 30 капсули Цена | Webber Naturals

Probiotic IBS Support (Пробиотик) 30 капсули Цена | Webber Naturals
Probiotic IBS Support (Пробиотик) 30 капсули Цена | Webber Naturals
Probiotic IBS Support (Пробиотик) 30 капсули Цена | Webber Naturals
Probiotic IBS Support (Пробиотик) 30 капсули Цена | Webber Naturals
Probiotic IBS Support (Пробиотик) 30 капсули Цена | Webber Naturals
Пробиотик IBS Support 7 млрд. активни пробиотици 30 капсули от Webber Naturals на топ цена намалява симптомите на синдрома на раздразненото дебело черво. Probiotic IBS Support 7 Billion понижава риска от диария, свързана с прием на антибиотици при деца наНаучете повече

Пробиотик IBS Support 7 млрд. активни пробиотици 30 капсули | Webber Naturals

  • Перфектна комбинация на синергично действащи щамове
  • 7 милиарда живи бактерии с всяка капсула
  • Намаляване симптомите на IBS (синдром на раздразненото черво)
  • Понижава риска от диария, свързана с прием на антибиотици при деца над 12 години
  • Облекчава диарията при хора с IBS
  • Гарантирано действие, не се изисква охлаждане
  • Възстановява правилната микрофлора на стомашно-чревния тракт
  • Подобрява бионаличността на хранителните вещества
  • Доказана ефективност
  • Пробиотик IBS Support 7 млрд. активни пробиотици 30 капсули е на топ цена от Webber Naturals

Какво знаем за Пробиотик IBS Support?

Пробиотик IBS Support 7 млрд. активни пробиотици 30 капсули от Webber Naturals на топ цена намалява симптомите на синдрома на раздразненото черво (IBS)Като хранителна добавка Пробиотик IBS Support 7 млрд. активни пробиотици 30 капсули от Webber Naturals на невероятно изгодна цена намалява симптомите на синдрома на раздразненото черво (IBS) и е клинично доказана.

IBS синдром на раздразненото дебело черво е заболяване на храносмилателния тракт, при което човек чувства болка и дискомфорт в коремната кухина и страда от нарушения, свързани с ритъма на дефикация и други аномалии (диария и/или запек). Тези симптоми често се съпровождат от хронична умора, главоболие и мускулни болки, както и от понижено настроение или дори депресия. Продължителността на симптомите води до значително влошаване на качеството на живот.

Счита се, че основната причина за появата на IBS са неравномерни качествени и количествени съставки на чревната микрофлора и нарушение на активността на чревната бариера. Хората, страдащи от IBS, често имат намалено ниво на млечнокисели бактерии. Инфекциите и дълготрайният психически и физически стрес могат да увредят функционирането на чревния микробиом и по този начин да увеличат риска от възникване на IBS.

Много други фактори могат да повлияят на неправилното функциониране на храносмилателния тракт. Най-често срещаните са: неправилен начин на живот, лоши хранителни навици, злоупотреба с алкохол и тютюнопушене, приемане на лекарства (антибиотици, нестероидни противовъзпалителни средства, инхибитори на протонната помпа), противоракови терапии и усложнения след операции. Пробиотиците могат да помогнат за възстановяването или дори регенерирането на правилната чревна микрофлора, която подпомага работата на храносмилателния тракт. Системното използване на специални пробиотични култури спомага за възстановяване на правилните функции на червата.

Как действа Пробиотик IBS Support на капсули?

Probiotic IBS Support 7 Billion е иновативна пробиотична формула, предназначена да се справи със симптомите на синдрома на раздразненото дебело черво, като същевременно подпомага здравословното храносмилане. Тази удобна капсула Ви осигурява дневната доза, съдържаща 4 уникални щама, и гарантира 7 милиарда активни клетки за поддържане на здрава чревна флора и стомашно-чревното здраве. В резултат от тяхното действие се засилва имунната система, получава се по-добро усвояване на полезните хранителни вещества и се понижава рискът от размножаване на „лоши” бактерии в стомашно-чревния тракт.

Probiotic IBS Support 7 Billion от Webber Naturals на супер цена съдържаща 4 уникални щама пробиотици, понижаващи риска от размножаване на патогениАктивните клетки в капсулите Probiotic IBS Support на супер цена са съставени от патентовани щамове Lactobacillus rhamnosus R0011 и Lactobacillus helveticus R0052. Lactobacillus rhamnosus – пробиотичен щам, който инхибира развитието на патогенни бактерии в храносмилателната система. Той проявява свойства за превръщане на захарите (включително лактозата) в млечна киселина. Това е един от най-добре проучените пробиотични щамове, за който са доказани редица про-здравни ефекти върху функционирането на човешкия организъм.

Приемайки го с Пробиотик IBS Support той предотвратява развитието на бактериални и вирусни инфекции, намалява симптомите на минали инфекции и облекчава хода на заболяванията. Lactobacillus rhamnosus възпрепятства развитието и смекчава симптомите на ротавирусна диария и диария, причинена от непоносимост и хранителни алергии. Използването на щама е особено ефективно за подпомагане на антибиотичната терапия, която е разрушителна за чревната микрофлора. Щамът Lactobacillus rhamnosus намалява симптомите и на диария, която е следствие от пост-антибиотичната дисбактериоза. Показва положителни свойства при чувство на дискомфорт и болка в коремната кухина.

Освен това добавянето на Lactobacillus rhamnosus с капсулите Probiotic IBS Support помага да се намали продължителността и интензивността на диарията в резултат на хранителни отравяния. Важно е също, че терапевтичният ефект на щама върху диарията е доказан както при деца, така и при възрастни. Щамът понижава още риска от развитие на инфекции на горните дихателни пътища при деца и възрастни. Той показва силен, положителен ефект върху снижаване на симптомите на атопичен дерматит при децата.

Lactobacillus rhamnosus намалява чревната пропускливост, наблюдавана при хора със синдром на раздразненото черво IBS и автоимунни заболявания, което се отразява на тяхното по-добро качество на живот и благосъстояние. Помага за укрепване на чревната бариера. Това предпазва от проникване на алергени и патогенни микроорганизми и повишава имунната система на организма. Освен това метаболитите, синтезирани от този щам, имат цитозащитен ефект върху чревния епител. Едно от проведените проучвания доказва, че Lactobacillus rhamnosus може да окаже влияние върху увеличаването на GABA невротрансмитера, което води до намаляване на стресовите хормони, тревожните разстройства и подобряване на настроението.

Капсулите Probiotic IBS Support от Webber Naturals на супер цена намаляват дискомфорта и болката в коремната кухина.Lactobacillus helveticus, включен в Probiotic IBS Support 7 Billion, показва регулиращо влияние върху храносмилателната система и стимулира имунната система за борба с патогени. Подпомага храносмилането и усвояването на хранителните вещества, повишава имунитета и се бори с патогенните бактерии в храносмилателната система. Той може потенциално да намали артериалното налягане и високата концентрация на кортизол, свързана със стресовата реакция, и дори има противоракови свойства. Смята се, че L. helveticus може да има положително влияние върху общото благосъстояние. Интересно предимство е и подобряването на качеството на съня, подпомогнато от пробиотика.

Пробиотик IBS Support съдържа също Bacillus subtilis R0179 и Enterococcus faecium R0026, за да подпомогнат по-нататък благоприятната чревна флора и да намалят продължителността на диарията при хора с IBS. Enterococcus faecium са грам-положителните коки, които са неразделна част от чревната екосистема, която ни прави здрави.

Bacillus subtilis е спорообразуваща грам-положителна бактерия. Тя естествено се съдържа в стомашно-чревния тракт и има ясно изразени антиоксидантни свойства. Защитава чревните клетки от увреждане, като същевременно поддържа здравословна чревна микрофлора и подпомага храносмилането.

Поглъщането на значителни количества спори на бактерията възстановява нормалната чревна микрофлора след интензивна употреба на антибиотици или продължително боледуване. Лабораторни експерименти показват, че Вacillus subtilis увеличава растежа на различните видове Bifidobacteria и Lactobacillus. Също така облекчава състоянията на диария и запек, предотвратява гадене, повръщане и подуване на корема.

Обобщавайки, Пробиотик IBS Support 7 млрд. активни пробиотици 30 капсули от Webber Naturals на отлична цена е хранителна добавка, която подкрепя профилактиката и ефективната терапия на синдрома на раздразненото дебело черво. Редовната употреба на продукта може също да допринесе за намаляване или пълно премахване на негативните симптоми в храносмилателния тракт (диария, запек, болки в стомаха, газове) и следователно повишаване на общото качество на живот.

Препоръчителен прием: За възрастни и деца над 12 годишна възраст: по една капсула на ден. Приемайте 2-3 часа преди или след употреба на антибиотици.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД

7 милиарда активни пробиотици от следните

специално култивирани пробиотични щамове: 

  
Обща бактериална култура7 млрд. CFU 
Lactobacillus helveticus (R0052)  
(цели клетки)
0.2 млрд. CFU2,9%
Lactobacillus rhamnosus (R0011)  
(цели клетки)
3.8 млрд. CFU54,2%
Bacillus subtillis (R0179)  
(цели клетки)
0.3 млрд. CFU4,3%
Enterococcus faecium (R0026) 
(цели клетки)
2.7 млрд. CFU38,6%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: картофено нишесте, лактоза, растителна капсула (въглехидратна гума, пречистена вода), пшенична пудра, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), аскорбинова киселина.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки, сол или ГМО. Без изкуствени оцветители и консерванти. 

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Да не се използва при бременност и кърмене! Продуктът не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене! Да не се превишава дневната препоръчителна доза! Съхранявайте на хладно и сухо място! Дръжте далеч от деца! Продуктът е подходящ за вегетарианци.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Ацидофилус Пробиотик 100 мг 100/150 капсули | Natrol Подпомага перисталтиката Поддържа здравословния баланс на „добри” бактерии  Съдъ..
26.49 лв.
Без данък:26.49 лв.
Купи
Primadophilus Children Пробиотик за деца на прах 141 гр | Nature's Way Подобрява храносмилателна система Лесна и удобна форма за прием Може да се ..
54.46 лв.
Без данък:54.46 лв.
Купи
Probiotic Complex 120 вегетариански капсули | Swanson Грижи се за здравето на Вашия стомашен комфорт Над четири милиарда жизнеспособни организми от пе..
56.70 лв.
Без данък:56.70 лв.
Купи
Позвънете