Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Пробиотик Комплекс+ Капсули Топ Цена | Doctor Nature

Пробиотик Комплекс+ Капсули Топ Цена | Doctor Nature
Пробиотик Комплекс+ Капсули Топ Цена | Doctor Nature
Probiotic Complex+ 10 капсули от Doctor Nature на топ цена съдържа бактериален щам, превъзхождащ всички други пробиотици. Пробиотик Комплекс+ възстановява чревната микрофлора, повишава имунитета, намалява риска от поява на остра диария и е перфектен при пНаучете повече
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:04
x10 Billion Acidophilus & Bifidus Probiotic Complex 30/60 капсули | Haya Labs
Топ продукт
​10 Billion Acidophilus & Bifidus Probiotic Complex 30/60 капсули | Haya LabsОсигурява правилно съотношение между бактериите в чревната фло..
16.00 лв.
Без данък:16.00 лв.
Купи
Peanut Butter 1 кг I MYPROTEIN При сърдечни болести Помага при стомашни проблеми Против образуването на тромбози Засилва сексуалното желание и мъжката..
27.49 лв.
Без данък:27.49 лв.
ProBiotic-4 3 млрд. CFU 60 веге капсули | Swanson Пробиотик с широк спектър на действие Осигурява 3 милиарда жизнеспособни организми на полезни бактер..
27.30 лв.
Без данък:27.30 лв.
Купи

Пробиотик Комплекс+ Капсули Топ Цена | Doctor Nature

Probiotic Complex+ 10 капсули | Doctor Nature

 • Високо издръжлив щам пробиотични бактерии
 • Намалява симптомите на синдрома на раздразненото черво
 • Положителен ефект върху чревната бактериална флора
 • Намалява развитието на вредните микроорганизми
 • Поддържа имунната система
 • Регенерира чревната лигавица
 • Подпомага храносмилателните процеси
 • Капсули, устойчиви на ниско pH
 • Подобрява чревната бариера
 • Перфектен при пътуване
 • Възстановява баланса на чревната микрофлора след прием на антибиотици
 • Probiotic Complex+ 10 капсули е на изгодна цена от Doctor Nature

Какво знаем за Пробиотик Комплекс+?

Стомашно-чревният тракт на човека е гъсто населен с различни микроорганизми, чийто брой достига 50 трилиона. Защо е необходимо да „съдържаме“ многомилионна армия от микроорганизми?

Probiotic Complex + 10 капсули от Doctor Nature на изгодна цена е специален спорообразуващ щам, гарантиращ ефективно преминаване през стомахаЧревната флора не определя жизнеспособността на организма, но значително влияе върху качеството на живот. Микроорганизмите „тренират“ имунната система, предотвратяват растежа и размножаването на патогенни видове (бифидобактериите и лактобацилите са особено активни срещу „лошите“ бактерии), чрез анаеробно храносмилане те преработват неизползвания материал в енергия, регулират чревната подвижност и осигуряват формирането на витамини и ензимните функции. Някои от тях произвеждат бактерицидни и бактериостатични вещества, подобни на антибиотиците.

Заслужава си да се отбележи, че чревната флора невинаги е полезна за тялото. Някои бактерии могат да провокират появата на заболявания при определени условия. Качественият и количественият състав на чревната микрофлора има мобилност, което означава, че всяко „предимство" може да доведе до нарушаване на бактериалния баланс – дисбиоза. Здравословната среда в червата е ключът към правилното функциониране на целия организъм.

Има много причини, поради които възниква „неизправност” в микрофлората и в резултат на това „приятелските” бактерии умират, а вредните бактерии, напротив, започват да се размножават активно. Такива могат да бъдат лошата храна и приемането на определени лекарства (например антибиотици), които нарушават чревната флора. И това се случва постоянно, защото и други фактори имат отрицателно въздействие върху микрофлората на червата. Умирането на полезните бактерии води след себе си редица неблагоприятни събития. Ако създалият се дисбаланс не бъде възстановен навреме, последствията могат да бъдат много сериозни.

Затова би било разумно да включим в диетата си продукти, които ще колонизират „правилни” бактерии. Това могат да направят пробиотиците, техните ползи са едно от най-широко изследваните естествени решения за здравето на червата. В продължение на години учените и лекарите са наблюдавали многото предимства на пробиотиците не само за червата, но и за цялото тяло.

Това са живи организми, които се заселват във Вашия храносмилателен тракт и поддържат способността на тялото Ви да абсорбира хранителните елементи, както и да се бори с инфекциите. Тези живи микроорганизми (в повечето случаи бактерии) са подобни на полезните микроорганизми, открити в човешкото черво. Повечето са от два рода: лактобактерии (Lactobacillus) и бифидобактерии (Bifidobacterium), но е важно да се знае, че има и много други видове пробиотични бактерии.

От ключово значение за Вашето здраве е поддържането на оптимален баланс между полезните и останалите микроорганизми от постоянната флора на стомашно-чревния тракт. За това може да Ви помогне продуктът Probiotic Complex+ 10 капсули от Doctor Nature на страхотно изгодна цена, който съдържа специален произвеждащ спори щам Bacillus coagulans – по-устойчив и стабилен от пробиотичните бактерии на киселото мляко.

Как действа Пробиотик Комплекс+ на капсули?

Пробиотик Комплекс+ капсули с топ цена включва пробиотичния щам Bacillus coagulans – полезна бактерия, която произвежда спори. Всяка капсула осигурява 10 милиарда жизнеспособни пробиотични бактерии, наричани още колонообразуващи единици. Пробиотичните бактерии оказват многостранно положително въздействие върху организма, особено върху храносмилателната система.

Пробиотик Комплекс + 10 капсули от Doctor Nature на супер цена нормализира чревната флора, повишава имунитета

Пробиотиците са чувствителни към киселина и рискуват да станат по-малко ефективни, докато са изложени на ниското pH на стомаха по пътя си към чревния тракт. Ето защо капсулирането на Пробиотик Комплекс+ е извършено с DRcaps™ капсули, при които освобождаването на съдържанието им става след като те са преминали през стомаха. Уникалните им свойства позволяват да издържат на киселина, за да се защитят хранителните съставки от пълно освобождаване и разпадане в стомаха, и позволяват пълно разтваряне в червата. Статистически доказано е освобождаване на 80% от съставката на капсулата в чревния канал.

Думата пробиотик идва от гръцки и означава „за цял живот“. Терминът се отнася до живи бактерии, изолирани от дебелото черво на здрав организъм, които влияят на микробиота по добър начин и оказват редица благоприятни ефекти върху функционирането на целия организъм (локално и системно).

Probiotic Complex+ 10 капсули индуцира имуномодулаторни ефекти върху системния имунен отговор. Пробиотиците показват тясна връзка с лимфоидната тъкан, свързана с червата (GALT). Те имат стимулиращ ефект върху GALT и модулират имунната система, като подобряват чревната бариера. Освен това пробиотичните щамове имат способността да произвеждат такива вещества като активни съединения на имунната система, витамини от В комплекс и витамин К, антиоксиданти и средно верижни триглицериди (МСТ), които проявяват антибактериални свойства. Определените правилни видове се прилагат при превенцията и подпомагат лечението на много заболявания, особено на храносмилателната система.

Рандомизирани проучвания и техните мета анализи потвърждават ефикасността на пробиотичните щамове при такива заболявания като диария с различен произход (след антибиотична терапия, по време или след хоспитализация, диария при пътуване), възпалително заболяване на червата, синдром на раздразненото черво (IBS), инфекции с H. pylori или непоносимост към лактоза.

Probiotic Complex + 10 капсули от Doctor Nature на добра цена намалява риска от появата на остра диария

Бактериите от рода Bacillus са грам-положителни пръчковидни аеробни, понякога анаеробни бактерии. Родът съдържа много видове поради голямото им генетично разнообразие. Те са особено устойчиви на отрицателните условия на околната среда, благодарение на което са много разпространени в природата.

Всички видове от рода Bacillus, включително Bacillus coagulans, съдържащ се в капсулите Пробиотик Комплекс+, са уникален тип пробиотик, който притежава естествен защитен щит, който действа като вид „спасителна лодка “, за да запази целостта си по време на пътуването от капсулата, през стомаха и до червата. И оцелява през целия път без никакъв проблем. Пробиотичните бактерии образуват ендоспори, които са твърди и устойчиви структури – бездействащи бацили, които остават в защитния си щит при трудни условия на околната среда (ниска или висока температура и pH, липса на вода и хранителни елементи или UV радиация). Въпреки дехидратацията и без биологична активност, ендоспорите остават живи, очаквайки по-добри условия, в които ще могат да се развиват и създават вегетативни форми.

Затова бактериалния щам от Пробиотик Комплекс+ капсули с много добра цена може да бъде ефективен в области, където повечето от другите пробиотици не могат. Способността на Bacillus coagulans да създават ендоспори го прави много траен вид, устойчив на активността на киселинните стомашни сокове. Образуваната ендоспора защитава Bacillus coagulans и го транспортира през стомаха, без да настъпят нарушения в неговото качество и количество. При попадане на ендоспорите на Probiotic Complex+ в подходящите условия на чревния канал, те веднага започват да се размножават, да колонизират в чревния тракт и да водят битки, като неутрализират патогенните микроорганизми и правят място за полезните, добрите пробиотици. Това им дава предимство пред другите пробиотични щамове.

Друго, което прави Bacillus coagulans от Probiotic Complex+ по-специален бактериален вид, е способността му да произвежда органичната киселина – L+ оптичен изомер, която е изключителна форма на млечната киселина. От направените проучвания е установено, че тази форма е още по-мощна при разграждането на храните и подобряването на тяхната смилаемост, в сравнение с обикновената млечна киселина, тоест подобрява разграждането и усвояването на ценните вещества от храните. Освен това L+ оптичен изомер нормализира киселинността на стомашния сок, подобрява перисталтиката и кръвообращението, подпомага имунната система, поддържа оптималното pH в червата, спомага за образуването на важни витамини от вида B, и по-специално за производството на витамин В12.

Пробиотик Комплекс + 10 капсули от Doctor Nature на отлична цена е перфектен при пътуванеПробиотик Комплекс+ капсули ще се окаже перфектен при пътуване. Промяната на средата и хранителните продукти, както и различни стресови фактори, имат отрицателен ефект върху нормалната микрофлора на червата. Нарушенията на бактериалния баланс (дисбактериоза) водят до храносмилателни проблеми, дискомфорт в храносмилателната система, диария и непоносимост към някои продукти. Използването на пробиотици при пътуване намалява риска от появата на тези симптоми и освен това улеснява храносмилането на местни ястия.

Клиничните изпитвания показват, че щамът Bacillus coagulans може да бъде ефективен при остра диария. Тези бактерии действат в целия стомашно-чревен тракт, създавайки среда, благоприятна за поддържането и растежа на другите полезни щамове. Може също така успешно да се прилага и да подобри състоянието при бактериални вагинални инфекции, като намалява неприятните симптоми на нарушения на храносмилателната система и подобрява състоянието на бактериалната флора. Установено е също, че може да поддържа добри нива на холестерола, което спомага за намаляване на серумните нива на „лошия“ холестерол (LDL), като същевременно повишава серумните нива на „добрия“ холестерол (HDL). Може още да допълва по безопасен и ефективен начин лечението на хора, страдащи от артрит. Bacillus coagulans редуцира болката, намалява нивата на С-реактивен протеин и подобрява мобилността.

Доставеният пробиотичен щам с продукта Probiotic Complex+ 10 капсули е устойчив и на повечето антибиотици, което прави възможно приемането му по време на антибиотични терапии за противодействие на типичните странични ефекти върху бактериалната флора. Възстановява естествения деликатен баланс между благотворните пробиотични бактерии и техните добри ефекти, и патогенните микроорганизми и техните нежелани ефекти. Това помага за храносмилането на приетата храна и нейното пълноценно усвояване, за да могат ценните хранителни елементи да достигнат до клетките.

В обобщение, Probiotic Complex+ 10 капсули от Doctor Nature на невероятна цена е хранителна добавка, която има благоприятен ефект за възстановяване на бактериалната микрофлора на дебелото черво. Препоръчва се при пътуване, на хора, страдащи от храносмилателни разстройства, диарии от различен произход, по време и след антибиотична терапия и за превантивни цели.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 10

Всяка капсула съдържа: 10 млрд жизнеспособни пробиотични бактерии от специален спорообразуващ щам Bacillus coagulans.

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете