Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Екстракт от Гроздови семки капсули | Топ Цена | 21st Century

Екстракт от Гроздови семки капсули | Топ Цена | 21st Century
Екстракт от Гроздови семки капсули | Топ Цена | 21st Century
Екстракт от Гроздови семки капсули | Топ Цена | 21st Century
Екстракт от Гроздови семки капсули | Топ Цена | 21st Century
Екстракт от Гроздови семки капсули | Топ Цена | 21st Century
Екстракт от Гроздови Семки капсули на супер цена от 21st Century подобрява кръвообръщението и поддържа еластичността на кожата. Grape Seed Extract има антибактериални и антивирусни свойства и поддържа правилното функциониране на бъбреците.Научете повече

Екстракт от Гроздови Семки 60/200 веге капсули | 21st Century

 • Мощен антиоксидант
 • Подобрява кръвообращението
 • Понижавa кръвната захар
 • Поддържа еластичността на кожата
 • Защитава клетъчната мембрана
 • Богат източник на полифеноли
 • Подпомага нормалната функция на сърдечно-съдовата и кръвоносна системи
 • Подобрява състоянието на съединителната тъкан и кожата, ускорява зарастването на рани
 • Подобрява общото здравословно състояние на организма
 • Има антибактериални и антивирусни свойства
 • 100% Вегетарианска формула Grape Seed Extract
 • Екстракт от Гроздови Семки 60/200 капсули от 21st Century е на супер цена

Какво представлява Екстракт от Гроздови Семки?

Екстракт от Гроздови Семки 60/200 капсули | 21st Century на супер цена

Отдавна се знае, че гроздето е богат източник на антиоксиданти. Известният екстракт от семена на грозде се извлича от семената, а понякога и от ципите на червеното грозде. Червеното вино се прави от същото грозде и, макар и значително по-слабо, има същото действие.

Екстрактът от гроздови семки (Grape Seed Extract) на супер цена под формата на капсули е известен като богат източник на флавоноиди, които са антиоксиданти. Свойствата на флавоноидите надвишават тези на по-известните витамин А и витамин Е. Заради способността им да неутрализират въздействието на свободните радикали в организма антиоксидантите играят роля в профилактиката на редица заболявания. Съществуват сериозни доказателства, че екстрактът от гроздови семена също така е от полза за редица сърдечно-съдови състояния. Той може да помогне с видовете лоша циркулация (хронична венозна недостатъчност) и високия холестерол. Екстрактът от гроздови семена също намалява подуването, причинено от нараняване, и помага при заболявания на очите и дори при диабет.

Как действа Екстракт от Гроздови Семки на капсули от 21st Century?

Все повече изследвания показват, че проантоцианидините, концентрирани в гроздовите семки, поддържат здравето и функциите на кръвоносните съдове, костите, бъбреците, мозъка и останалите телесни тъкани, намалявайки оксидативния и метаболитния стрес върху тях. В гроздовите семки се съдържат и големи количества витамин Е, биофлавоноиди и полиненаситената линолова киселина (Омега-6). Продуктът Екстракт от Гроздови Семки капсули от 21st Century е на страхотна цена в BioMall.

Защо да си вземете Екстракт от гроздови семки?

Екстрактът от гроздови семки на супер цена под формата на капсули е известен като богат източник на флавоноиди

Гроздовият екстракт от семена (Grape Seed Extract) е подходяща хранителна добавка за тези, които имат нужда от увеличаване притока на кръв. Това са хора с диабет, разширени вени и изтръпване на краката и ръцете. Увеличеният поток на кръв може да помогне дори при еректилна дисфункция. В допълнение, гроздовият екстракт предотвратява различни очни заболявания, разпространени при възрастните хора, като катаракт и макулна дегенерация.
 
Екстрактът от гроздови семена на изгодна цена е богат на полифеноли - съставка, която също има високо съдържание на антиоксиданти. Проучванията са показали, че OPC са по-мощни антиоксиданти от витамин С, Е, както и бета-каротин. Екстрактът от гроздови семки е и мастно-разтворим, което означава, че може да прониква във всички видове клетъчните мембрани, като предоставя мощна антиоксидантна защита. Един от малкото антиоксиданти, които могат да преминават кръвно-мозъчната бариера, като едновременно с това помагат да се предпазят мозъчните клетки от свободните радикали.

Екстрактът от гроздови семки срещу рак на простатата:

Непрекъснато се провеждат изследвания  в търсенето на средства за борба с рака на простатата. Най-впечатляващ ефект е показал екстрактът от гроздови семки (ресвератрол), който притежава мощно антиоксидантно и противовъзпалително действие, в резултат на което приемът на такива добавки влияе позитивно върху целия организъм.

Гроздовият екстракт от семена е подходяща хранителна добавка за тези, които имат нужда от увеличаването на притока на кръв.

Изобилието на биофлавоноидни съединения в Grape Seed Extract (екстракта от грозде), познати като процианидин, носи редица ползи за здравето. Процианидините могат също така да се намерят и в ябълките и шоколада. Едно от важните свойства на биофлавоноидните съединения е, че те унищожават туморните клетки при рак на простатата.

Изследванията откриват, че процианидин B2G2 е най-активната съставка срещу туморните клетки при рака на простатата. Тъй като отделянето на гроздовите семена не е лека задача, учените решават да синтезират съединението, след което сравняват ефекта му с този на натуралния екстракт. При тестването му върху клетки на простатата експертите установяват, че и двете съединения - както изолираното от гроздови семки, така и синтезираното, потискат растежа на раковите клетки и ги унищожават – процес, познат като апоптоза.

Освен при рака на простатата, процианидините в екстракта от гроздови семена имат и други ползи за здравето. Според други проучвания екстрактът да облекчи хроничната венозна недостатъчност, позволявайки на кръвта да се движи по-свободно от краката към сърцето. Екстрактът от гроздови семки капсули на добра цена може да намали проблемите с кръвоносните съдове и очите, които се свързват с наличието на диабет.

Какво са  биофлавоноидите?

Биофлавоноидите обединяват цял клас растителни пигменти, известни с качествата си на изключително мощни антиоксиданти и със способността си да предпазват човешкото тяло от въздействието на свободните радикали. Според научни изследвания антиоксидантният ефект на полифенолите е 20 пъти по-силен от този на витамин Е и около 50 пъти по-силен от този на витамин C. Счита се, че именно химичният състав е ключът към тяхното антиоксидантно действие. Биологично погледнато, биофлавоноидите са пигменти с растителен произход. Свързват се с жълтата, червената или синята пигментация при някои плодове, цветя и други. Чистото им биологично значение за растението е привличане на внимание - посредством цвета, и защита - биофлавоноидите имат уникалното естествено свойство да защитават растенията от атаката на някои микроби и определени насекоми.

Екстрактът от гроздови семки капсули на добра цена може да намали проблемите с кръвоносните съдове и очите,

Процианидин е един от от фенолите, съдържащи се в гроздовите семена. Той е наричан още тайният витамин срещу остаряването. Смята се, че той предпазва тялото от преждевременно остаряване чрез повишаване нивата на витамин С на клетъчно ниво. Процианидините също имат свойството да се свързват с колагена и така придават на кожата допълнителна еластичност и свежест – процес, който бихме могли да определим като естествен фейс-лифтинг. Предпазват кожата от вредното въздействие на слънчевите лъчи и по този начин елиминират още един от факторите за преждевременно остаряване на кожата.

Ефектът, който има върху външния вид на тялото, процианидините подобряват зрението, подвижността на ставите и имат укрепващ ефект върху цялата циркулаторна система, като подсилват капилярите, вените и артериите, а по този начин улесняват и работата на сърцетоЕкстрактът от гроздови семки на топ цена от  21st Century забавя процеса на окисляване на LDL-холестерола (лошият холестерол). А по-бавното му окисляване означава по-малка вероятност за натрупването му и съответно по-малък риск от запушване на кръвоносни съдове.

Освен на противовъзпалителните, противоартритни и противоалергични свойства на процианидините, напоследък учените посвещават особено внимание на проучване на противотуморните и антиканцерогенни свойства на тези вещества.

Ресвератролът е другият фитохимикал, който се съдържа в гроздовите люспи и семена и който има ред благотворни ефекти върху тялото. Най-силно изявени обаче са свойствата му на невропротектор, чрез които той подпомага мозъчната дейност.

Екстракт от гроздови семки срещу рак:

екстрактът от гроздови семена понижава нивата на лошият холестерол и предпазва кръвоносните съдове от увреждане.Много изследвания са показали ползите от екстракт от гроздови семки (Grape Seed Extract) за забавяне растежа на рака и започване на смърт на раковите клетки. Изследователи от Университета в Кентъки установили, че антиоксидантите в екстракта от гроздови семки предизвикват смъртта на 76% от клетките, изложени на левкемия, като включва протеин, известен като „JNK“, който регулира пътечките на раковите клетки.

Други изследвания показват, че екстракти от гроздово семе помагат на черния дроб за детоксикация от индуцирани от радиация отрови и химиотерапия. Освен това те помагат на черния дроб да обезврежда лошите естрогенни молекули. Чрез помагане на организма да премахне тези токсични вещества гроздовите семена помагат за намаляване на растежа на клетките на рак на гърдата, стомаха, дебелото черво, простатата и рак на белия дроб.

Екстракт от гроздови семки срещу хронична венозна недостатъчност:

Хронична венозна недостатъчност - голям брой изследвания сочат, че процианидините облекчават симптомите на хроничната венозна недостатъчност, сред които са болка, оток, умора и разширени вени. Смята се, че биофлавоноидите намаляват съсирването на тромбоцитите и по този начин предпазват от тромбози; разбира се, въздействието им в този случай следва да е добре преценено, защото намаляването на съсирваемостта на кръвта невинаги е благоприятно за организма въздействие. Някои специфични видове биофлавоноиди имат защитно действие за стомаха, например срещу язвена болест. Оказва се, че виновникът за повечето алергични реакции, хистаминът, отделян от организма при определени дразнения и водещ до нежелани симптоми, също е под въздействието на този комплекс вещества. В известна степен биофлавоноидите подтискат секрецията му.

За какво друго помага Екстракт от гроздови семки?

 1. При висок холестерол и високо кръвно налягане –  екстрактът от гроздови семена понижава нивата на лошия холестерол и предпазва кръвоносните съдове от увреждане. По този начин предпазва и от хипертония. Всичко това е благодарение на способността на гроздовите семки да намаляват скоростта на окисляване на LDL.
 2. При диабет – стабилизира равнищата на кръвна захар. Биофлавоноидите имат сериозно значение при предпазването от диабет. Някои биофлавоноиди предпазват LDL холестерола от окисление. Други пък въздействат на свързаната с диабета катаракта благотворно. Все повече се обръща внимание на комбинираната им дейност в тази насока.
 3. За зрението Екстракт от гроздови семки изостря нощното зрение.
 4. За кожата – има антиейджинг ефект заради свойството му да предпазва колагена и еластина в кожата от разрушаващото действие на свободни радикали.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 вегетариански капсули два пъти дневно с храна или както е указано от лекар.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (2 веге капсули)Стойност%ПДД

Екстракт от гроздови семки (семена) стандартизиран концентрат от Vitis vinifera (семена)

100 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: оризови трици, овесени влакна, целулоза. Съдържа <2% от: магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Без добавени захар, сол, мая, консерванти, изкуствени аромати или оцветители.

Важно:Съхранявайте при стайна температура!&Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца!Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Консултирайте се с лекар преди употреба, ако сте бременна, кърмите, страдате от някакво заболяване, приемате някакви лекарства или имате планирана медицинска процедура! Преустановете употребата на този продукт, ако се появят нежелани реакции!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Grape Seed Antioxidant 100 мг 100 вегетариански капсули | Now Foods Укрепва съдовите стени Предотвратява кръвоизливи Намалява риска от образуване на..
55.00 лв.
Без данък:55.00 лв.
Купи
Resveratrol with Grape Seed Extract 225 мг 90 капсули | Webber Naturals За общо укрепващо въздействие на всички системи Има противовирусен и антибакте..
26.98 лв.
Без данък:26.98 лв.
Купи
Grape Seed with Vitamin C 30 веган капсули | Nature's Way Екстрактът от гроздови семки е стандартизиран до 95% полифеноли (включително OPC), за да..
27.32 лв.
Без данък:27.32 лв.
Купи