Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Бета глюкан 1,3/1,6-D 100 мг 90 капсули | Now Foods | Цена

Бета глюкан 1,3/1,6-D 100 мг 90 капсули | Now Foods | Цена
Бета глюкан 1,3/1,6-D 100 мг 90 капсули | Now Foods | Цена
Бета глюкан 1,3/1,6-D 100 мг 90 капсули | Now Foods | Цена
Бета глюкан 1,3/1,6-D 100 мг 90 капсули | Now Foods | Цена
Бета глюкан 1,3/1,6-D 100 мг 90 капсули | Now Foods | Цена
Beta 1,3/1,6-D Glucan веге капсули на супер цена от Now Foods помага за здрава имунна система. Бета глюкан 1,3/1,6-D стимулира макрофаговата дейност.Научете повече
50.00 лв.
Без данък: 50.00 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Now Foods
 • Модел: Beta - 1,3/1,6-D-Glucan 100 mg 90 Veg Capsules
 • Тегло: 0.08kg
 • SKU: NOW-03054
 • UPC: NF3054
 • ISBN: 733739030542

Beta 1,3/1,6-D Glucan 100 мг 90 веге капсули | Now Foods

 • Поддържа здрава имунна система
 • Стимулира макрофаговата дейност
 • Поддържа възстановяването на мускулите 
 • Премахва опасните за човека бактерии, вируси и паразити
 • Вегетарианска формула Бета глюкани
 • Хранителна добавка Beta 1,3/1,6-D Glucan (Бета-Глюкан) капсули на Now Foods на супер цена

Какво знаем за Beta 1,3/1,6-D Glucan (Бета-Глюкан)?

Хранителна добавка Beta 1,3/1,6-D Glucan (Бета-Глюкан) капсули на Now Foods на супер цена

Beta 1,3/1,6-D Glucan (Бета-Глюкан) е силно биоактивен въглехидрат, извлечен от клетъчната стена на Saccharomyces cerevisiae. Това са вид дрожди, известни още като хлебна мая. Научните изследвания показват, че Бета глюкан 1,3/1,6-D капсули на супер цена подържа силна имунната система на човешкия организъм. Това е благодарение на способността им да стимулира макрофаговата активност на тялото, което води до увеличаване на имунитета.

Beta 1,3/1,6-D Glucan на Now foods e комбиниран с екстракт от гъбите Майтаке (Maitake), чието синергистично действие с бета глюканите засилва ефекта на тази хранителна добавка на супер цена.

Как действа Beta 1,3/1,6-D Glucan (Бета глюкани)?

Beta 1,3/1,6-D Glucan на супер цена от Now Foods може да ускори възстановителните процеси на увредените тъкани и клетки. Бета 1,3/1,6-D Глюкан е подходящ за хора, подложени на физически или емоционален стрес, при висок риск от заболяване на сърдечно-съдовата система. Бета глюкан е полизахарид, който активира ключови имунни клетки в организма, наречени макрофаги. Макрофагите имат свойството да се разпространяват в целия организъм и така създават имунитет срещу вируси, гъби и други потенциални вредители. 

Какво правят Бета 1,3 глюканите?

Освен че Beta 1,3/1,6-D Glucan поддържа имунната система, сами по себе си Бета 1,3 глюканите стимулират и образуването на костен мозък.

Beta 1,3/1,6-D Glucan (Бета-Глюкан) е силно биоактивен въглехидрат, извлечен от клетъчната стена на Saccharomyces cerevisiae

Бета 1,3 глюкани са антиоксиданти и стимулират предпазването на клетките на човешкия организъм от вредното влияние на оксидантите (свободните радикали), които се образуват в околната среда от токсичните вещества в замърсения въздух, цигарения дим и от ултравиолетовите лъчи. Също така се образуват в телата на хората при емоционален стрес, дишане, храносмилане, спортуване и сън.

Бета 1,3 глюканите имат антибиотични, антивирусни и антигъбични свойства. Има голямо приложение в превенцията на обикновената настинка и при редица бактериални, паразитни и гъбични инфекции.

Освен всичко изброено по-горе подпомагат понижаването на стойностите на холестерола. 

Откъде произлизат Бета глюканите – магическите въглехидрати?

В последно време изследванията са насочени към това да се открият вещества, които са в състояние да поставят имунната система в състояние на „бойна готовност” и да усилят нейната ефективност, без да предизвикват странични ефекти и негативни отражение върху организма. 

В тази връзка изключително големи надежди се възлагат на т. нар. бета 1,3/1,6 глюкани, които принадлежат към огромното семейство на въглехидратите, представляващи полимери на добре познатата ни глюкоза. На кратко, Бета глюканите (Бета глюкан 1,3/1,6-D) имат имуномоделираща способност. Т. нар. природни полизахариди се съдържат в клетъчните стени на дрождите и могат да се извличат от микроорганизми, гъби и зърнени култури.

Извлечените бета глюкани имат различна структура, в зависимост от източника на получаване (дрожди, бактерии, гъби, зърнени култури). Най-мощните бета глюкани са дълговерижните 1,3/1,6 бета глюкани, извлечени от дрождите Saccharomyces cerevisiae, намиращи се в клетъчните стени на маята. Макродафите са ключовите клетки в организма, които се активират и подобряват работата на имунната система. Тяхната роля е да премахнат опасните за човека бактерии, вируси и паразити.

Beta 1,3/1,6-D Glucan поддържа имунната система

Когато броят на макрофагите в имунната система е недостатъчен, в рисковите зони като гърлото, устната кухина, нос, кожа, бели дробове може да се появи риск от развитието на болестотворни бактерии/патогени. В тези случаи ролята на бета глюкана е да се прикрепи към макрофага чрез неговите рецептори и по този начин да го активира. По този начин помага на макрофага да разпознава патогенните клетки и да ги убива. Доказано е, че бета глюканите при вирусни инфекции повишават продукцията и активността на T-лимфоцитите, които атакуват и унищожават вирусите заедно с активираните макрофаги.

 • Beta 1,3/1,6-D Glucan - Бета глюканите имат силен антиоксидантен ефект и укрепват имунната система по един естествен начин.
 • Бета глюкан 1,3/1,6-D капсули на изгодна цена подсилва издръжливостта на организма при стрес, при голямо физическо и психическо натоварване.
 • Бета глюканите помагат срещу алергии, облекчават симптомите при този вид заболявания.
 • Бета глюканите (Beta 1,3/1,6- D Glucan) подпомагат понижаването на нивото на лошия холестерол и повишаването на нивата на добрия холестерол.
 • Бета глюканите имат способността да изяждат и премахват всички увредени клетки, те прочистват организма от ненужните за него клетки, каквито са например туморните клетки. Научните изследвания доказват антитуморната активност на бета глюканите. В Япония тази съставка е лицензирана като ефективен имуностимулант срещу злокачествени заболявания и рак. Бета глюканите Beta 1,3/1,6- D Glucan вегетариански капсули от Now Foods на страхотна цена стимулират NK клетките – естествените клетки убийци, които разпознават и убиват туморните клетки. Прилагат се и по време на химиотерапия – за по-бързо възстановяване на кръвотворната система и за защита от инфекции.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Като хранителна добавка, приемайте по 1 капсула 1-2 пъти дневно.

Дозировка: 1 веге капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 веге капсула)Стойност%ПДД
Beta 1,3/1,6-D Glucan прах (от Saccharomyces Cerevisiae) 100 мг**
Майтаке гъби на прах (Grifola frondosa)160 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза (капсула), магнезиев стеарат (растителен източник), целулоза на прах и силиций.

Не съдържа: захар, сол, пшеница, глутен, царевица, соя, мляко, яйца, ракообразни и консерванти. Вегетариански/вегански продукт.

Важно: Не използвайтр, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на хладно и сухо място! Моля, рециклирайте! Продуктът не е лекарствено средство. Да се приема като хранителна добавка! Консултирайте се с Вашия лекар преди употреба, ало сте бременна, кърмите, приемате някакви лекарства или страдате от някакво заболяване (включително автоимунни и възпалителни нарушения)!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Extra Strength Beta 1.3/1.6 Glucan 250 мг 60 веге капсули | Now Foods Широкоспектърно действие Натурална хранителна добавка Мощен имуностимулант ..
70.00 лв.
Без данък:70.00 лв.
Купи
Beta Glucan 250 мг 60 капсули | Swanson Подкрепя здрави имунните функции Подпомага за намаляване на „лошия” холестерол Увеличава клет..
76.40 лв.
Без данък:76.40 лв.
Купи
Позвънете