Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Диатомична пръст (диатомит) 250 гр. Цена Perma-Guard

Диатомична пръст (диатомит) 250 гр. Цена Perma-Guard
Диатомична пръст (диатомит) 250 гр. Цена Perma-Guard
Диатомична пръст (диатомит) 250 гр. Цена Perma-Guard
Топ продукт
Диатомична пръст (диатомит) 250 гр. Цена Perma-Guard
Диатомична пръст (диатомит) 250 гр. Цена Perma-Guard
Диатомична пръст (диатомит) 250 гр. Цена Perma-Guard
Диатомична пръст (диатомит) 250 гр. Цена Perma-Guard
Диатомична пръст 250 гр. на изгодна цена от Perma-Guard помага за детоксикация и има противоракови свойства. Диатомит помага при проблеми с дихателните органи и поддържа здравето и красотата на кожата и косата.Научете повече
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:03
BioClear Nutritional Drink Mix 1 kg | Bioclinic Naturals
Безплатна доставка
BioClear Nutritional Drink Mix 1 kg | Bioclinic Naturals Подобрява метаболитната функция Поддържа регулирането на глюкоза Засилва премахването на токс..
177.41 лв.
Без данък:177.41 лв.
Купи

Диатомична пръст (диатомит) 250 гр. Цена Perma-Guard

Диатомична пръст (диатомит) 250 гр. I Perma-Guard

 • За детоксикация
 • Нормализира чревната перисталтика
 • Има противоалергично действие
 • Бори се с рака
 • При респираторни проблеми
 • Поддържа косата, дермата, зъбите, ноктите
 • Подпомага опорно-двигателния апарат и цялата костна система
 • Има противогъбично действие
 • Срещу всякакъв вид инфекциозни и възпалителни състояния
 • Срещу атеросклероза, болест на Алцхаймер, кожни патологии
 • Диатомична пръст 250 гр. е на топ цена от Perma-Guard

Диатомична пръст от Perma-Guard помага за детоксикация и нормализира състоянието на перисталтиката на черватаКакво знаем за Диатомична пръст?

Диатомит е универсално натурално вещество с обширна област на употреба. А благодарение на отсъствието на вредни химически вещества, Диатомична пръст 250 гр. от Perma-Guard на супер цена е абсолютно безопасно за всички членове на семейството.

Диатомична пръст е естествено сформирали се планински скали, състояща се от черупки-скелети на диатомови водорасли. Самите водорасли са на повече от 300 милиона години. В процеса на своята жизнена дейност те са построявали своята черупка-скелет от разтворен във вода Силиций. Диотамовите листа са образували седиментни скали на дъното на древните морета и океани. Диатомит е дребен прах, който се получава от вкаменен фитопланктон. Това вещество има специфична повърхност и съдържа отрицателни йони, които привличат положително заредени бактерии, вируси и паразити и ги „измива” от тялото. Диатомична пръст 250 гр. е уникално природно адсорбиращо средство.

Как действа Диатомична пръст на прах?

Диатомит 250 гр. подобрява абсорбацията на другите минерали, предотвратява и се бори с остеопорозата. Нормализира количеството холестерол в кръвта и намалява кръвното налягане. Има силно прочистващо действие спрямо токсините, тъй като има негативен заряд, а тежките метали, бактериите, гъбичките и други паразити – положителен, което помага на хранителната добавка, попадайки в тялото, да ги привлече към себе си и да ги изведе от организма. Деликатно пречиства червата благодарение на структурата си, възстановява нормалната перисталтика и се бори със запека. Диатомична пръст от 250 гр. на прах е натурално средство за предотвратяване на вътрешно-чревни паразити. Също така намалява апетита, като така съдейства за отслабване. Това е много силно средство за здрава коса, зъби и нокти. Предотвратява образуването на кариеси и кървене на венците, укрепва чупливите и меки нокти и предотвратява тяхното разслояване.

Диатомична пръст на топ цена предпазва от остеопороза и укрепва кръвоносните съдовеДиатомична пръст на прах от 250 гр. от Perma-Guard е проверено средство за борбата с Млечница и кандидоза, както и с болести на пикочно—половата система. Като хранителна добавка е много подходяща за възвръщането на красотата, сиянието и младостта на дермата: преустановява дегенеративния процес на разрушение в съединителната тъкан, което възниква с възрастта. Колагенът, между другото, се състои основно от Силиций. Затова стимулацията на неговия естествен синтез трябва да е приоритет №1 за хора, стараещи се да запазят възможно най-дълго младата си и без бръчки кожа. Също така помага за елиминирането на акне, възпаления, екземи и изгаряния и възстановява епидермалното здраве. Диатомит на прах 250 гр. на изгодна цена съдейства и за възстановяването и поддържането на нормални функции на белите дробове, което е много важно за тези, които пушат или живеят в региони със силно замърсен въздух. Стимулира метаболизма и предотвратява формирането на бъбречни камъни. Укрепва и кръвоносните съдове, предотвратява абсорбирането от тялото на алуминий и го извежда от организма, като така защитава организма от болестта на Алцхаймер и ракови патологии.

Диатомична пръст от 250 гр. прах  е изключително добро средство за борбата с хранителните алергии и чувствителността към едни или други продукти. Съдейства за укрепването на опорно-двигателната система, особено на хрущялите, сухожилията, костите. Препоръчва се при дегенеративни състояния. Регулярната употреба на Диатомит от 250 гр. способства елиминира такова тежко заболяване като остеопороза и е добро профилактично средство за предотвратяването на нейната поява. Оказва благотворно влияние и за посттравматично и следоперативно възстановяване, като ускорява този процес. Влиянието на Силиций (основният компонент на хранителната добавка) върху костната система не приключва с премахването на недостатъците по „конструктивните елементи”. Това вещество също действа и като обезболяващо – намалява всякакви болки и дискомфорт в ставите и гърба.

Диатомична пръст на супер цена от Perma-Guard има противораково действие и подобрява състоянието на кожата

Диатомична пръст на прах 250 гр. от Perma-Guard въздейства и за правилната работа на сърцето. Полезно средство е за изравняването на липидния профил на кръвта, значително помага за повишаване количеството на „добрия” холестерол, за сметка на понижаването количеството на „лошия”. Прави съдовете на кръвоносната система по-еластични и за това може да се използва успешно за профилактика на атеросклероза. Освен това, регулира кръвното налягане и предотвратява заболявания на кръвта и органите на кръвоносната система. Що се отнася до кожата, Диатомична пръст 250 гр. подбужда регенериращите свойства на организма да обновява епидермалните клетки и подпомага освен синтеза на колаген, и този на хиалуронова киселина и еластин.

Други „таланти” на Диатомична пръст:

 • Регулярната употреба на продукта не само спира развитието на хепатит, диабет, недостатъчност на коронарните съдове и рак, но и възстановява уврежданията, предизвикани от тях
 • Препоръчва се на хора, страдащи от заболявания на горните дихателни пътища. Използването му намалява скоростта на разпространение на инфекциите по тази система и е полезен избор при бронхит
 • Отслабва всякакъв род алергични реакции, включително и на храносмилателната система
 • Не са проблем за Диатомит прах от 250 гр. на удивителна цена от Perma-Guard и епидермалните патологии. Справя се отлично с такива състояния като псориазис, абсцес, язви, измръзване, изгаряне и други
 • Бори се с безсънието, което е много важно, тъй като прекомерно краткият сън нарушава работата на целия организъм
 • Предотвратява и помага при болести на венците и зъбите
 • Провокира по-доброто усвояване на минерални и витаминни елементи.

Начин на употреба: започнете да приемате продукта сутрин на празен стомах  - по 1 ч.л. с вода, айран или сок. Увеличавайте дозата постепенно, докато достигнете доза, равна на 2 с.л. (равни, около 5 гр) дневно.

Хранителната добавка може да бъде употребявана и от деца, като максималната дневна доза за тях е 2 ч.л., започва се с ½ ч.л. и дозата се увеличава постепенно.

Дозировка: 5 гр

Дози в опаковка: 50

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако страдате от някое заболяване или приемате някакви медикаменти, се свържете с Вашия лекар, преди да започнете употребата на този продукт!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър