Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

AHCC капсули Топ Цена | Biovea

AHCC капсули Топ Цена | Biovea
AHCC капсули Топ Цена | Biovea
Безплатна доставка
AHCC капсули Топ Цена | Biovea
AHCC капсули Топ Цена | Biovea
AHCC капсули Топ Цена | Biovea
AHCC капсули на топ цена от Biovea укрепва имунната защита и увеличава устойчивостта към инфекции, има антиоксидантни свойства.Научете повече
222.99 лв.
Без данък: 222.99 лв.

Активен хемицелулозен компонент (AHCC) 500 мг 60 капсули | Biovea

 • Mощнa имуностимулираща добавка, която се бори с рака
 • Увеличава устойчивостта към инфекции
 • Увеличава активността на белите кръвни клетки, които могат да убиват туморни клетки
 • Предпазва черния дроб от нараняване, предизвикано от токсични или противоракови средства
 • Поддържа и укрепва имунната система
 • Има антиоксидантни свойства
 • Съдържа Bioperine, което значително увеличава бионаличността и усвояването на AHCC
 • Активен хемицелулозен компонент (AHCC) на капсули се предлага на изгодна цена от Biovea

AHCC предпазва черния дроб от наранявания.

Какво е AHCC?

Активен хемоцелулозен компонент (AHCC) е хранителна добавка на Quality of Life​​​ с патентована смес, разработена чрез култивиране и ензимна модификация на няколко вида гъби мицел, отглеждани в екстракт от оризови трици. Смятана за суперхрана в Япония, AHCC е бил изследван подробно за свойствата, които има, да засилва имунната система. Резултатите от изследвания показват, че AHCC може да повиши активността на естествените клетки убийци и на макрофагите. Друго основно действие на AHCC е да увеличава производството на цитокини и да подобрява работата на черния дроб. Освен всичко друго AHCC е и много мощен антиоксидант.

Как действа AHCC?

AHCC има благоприятно въздействие върху функцията на макрофагите – това е вид цитотоксична бяла кръвна клетка, която изчиства остатъците от клетъчното увреждане, като атакува болестотворните клетки. Накратко, представляват антигени, които успяват да стимулират производството на антитела от белите кръвни клетки.

AHCC също така спомага за увеличаване производството на специфични цитокини – химични преносители на имунната система, които включват:

 • Интерферон, който действа, като спира репродукцията на вирусите и други паразити и повишава активността на естествените клетки убийци;
 • Туморен некрозен фактор (TNF) – група от протеини, които помагат за унищожаване на раковите клетки, като задействат апоптоза (програмирана клетъчна смърт).
 • Интерлевкините IL-2 и IL-12 потискат производството на туморния растежен фактор (TGF) и по този начин стимулират високата активност на естествените клетки убийци и ускоряват отделянето и пролиферацията на Т-клетките.

Защо да приемаме AHCC?

 • AHCC има благоприятно влияние върху имунната система.Нарушения на имунната система: чрез укрепване на имунната система AHCC подобрява качеството на живот (физическите функции и производителност, физическата и социалната активност и психологическото състояние) на хора, страдащи от различни заболявания с имунен елемент, включително хронични и нелечими състояния.
 • Детоксикация на черния дроб: АHCC намалява симптомите при много тежки чернодробни заболявания като вирусен хепатит, хепатит С (намалява с 85% вирусното натоварване в рамките на 3 месеца) и предотвратява развитието на скоротечен хепатит. Предпазва от развитието на хепатита в цироза и подобрява чернодробната детоксикация.
 • При диабетAHCC намалява нивата на кръвната захар при диабетици и нормализира нивата на гликирания хемоглобин, което, от своя страна, възпрепятства появата на усложнения при диабета.
 • При ракови заболявания: имунната система на едно здраво тяло е в състояние да елиминира ракови клетки сама, но когато имунната система е отслабена, раковите клетки се размножават и отделят различни имуно-подтискащи фактори. Химиотерапията и лъчетерапията допълнително могат да  отслабят имунната система. AHCC е в състояние да възстанови имунния статус, тъй като има пряко антитуморно въздействие, което може да доведе до намаляване на растежа на туморите. Освен всичко друго AHCC може значително да намали нежеланите лекарствени реакции като гадене, загуба на коса, умора, загуба на апетит, чернодробна токсичност, промени в кръвната картина при провеждането на терапиите.
 • AHCC има благоприятно влияние върху имунната система. Допринася за увеличаване броя на Т-клетките до 200% и подпомага активирането на имунните клетки, които „защитават” организма: NK-клетки, LAK-клетки и макрофаги. Освен това Активен хемоцелулозен компонент (AHCC) на супер цена благоприятства за увеличаване продукцията на цитокините: TNF-a, gamma-interferon, IL-2 и IL12. AHCC действа още, като потиска производството на подтискащи имунната система цитокини-TGF-b. И не на последно място, AHCC подпомага баланса на Th2/Th2 (клетъчния хуморален имунитет).

AHCC е продукт на страхотна цена, който подпомага поддържането на жизнения тонус на пациентите.

Има ли някакви странични ефекти от приема на AHCC?

AHCC е безопасен и нетоксичен. По време на изследванията, проведени с AHCC, не са наблюдавани странични ефекти или лекарствени взаимодействия. Употребата на този продукт при бременност и кърмене не е добре проучена, затова се консултирайте с лекар преди приема на AHCC .

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули дневно.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (2 капсули)Стойност%ПДД

Патентована смес от AHCC

Екстракт от мицелия от хибридизирани

базидиомицети (Lentinula edodes) гъби (с

ацетилирани алфа-глюкани), восък от

растителна карнауба, декстрин (тапиока),
целулоза (растителна), алфа-циклодекстрин

(растителен)

1 гр**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: хидроксипропилметил целулова, микрокристална целулоза, растителен магнезиев стеарат..

Не съдържа пшеница, глутен, мая, захар, сол, соя, царевица, млечни продукти, яйца, ракообразни, консерванти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна, кърмите, страдате от някакво заболяване или приемате някакви лекарства, се консултирайте с Вашия лекар, преди да започнете да приемате този продукт! Съхранявайте на стайна температура!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Шийтаке (Shii Take) 180 капсули Sanct BernhardИмето на тази  медицинска гъба идва от „ший” – кестен и „таке” &ndash..
74.90 лв.
Без данък:74.90 лв.
Купи
Рейши 188 мг 100 веган капсули | Nature's Way 10% полизахариди Засилва имунната система и повишава защитните функции на организма Има имуностимули..
45.91 лв.
Без данък:45.91 лв.
Купи
AHCC 500 мг 60 капсули I Planetary Herbals
Безплатна доставка
AHCC 500 мг 60 капсули I Planetary Herbals Мощен антиоксидант Има хепатопротекторни свойства Срещу вирусни и инфекциозни заболявания При артрит Има ф..
180.00 лв.
Без данък:180.00 лв.
Купи
Позвънете