Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Храносмилателни ензими 90 таблетки Топ Цена | Webber Naturals

Храносмилателни ензими 90 таблетки Топ Цена | Webber Naturals
Храносмилателни ензими 90 таблетки Топ Цена | Webber Naturals
Храносмилателни ензими 90 таблетки Топ Цена | Webber Naturals
Храносмилателни ензими 90 таблетки Топ Цена | Webber Naturals
Храносмилателни ензими 90 таблетки Топ Цена | Webber Naturals
Digestive Enzymes (Храносмилателни ензими) 182 мг 90 таблетки от Webber Naturals с уникална цена активно стимулира храносмилането. Само една таблетка Храносмилателни ензими добавена към храната гарантира правилното храносмилане и предпазва от всички неприНаучете повече
22.98 лв.
Без данък: 22.98 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Webber Naturals
 • Модел: Digestive Enzymes 182 mg 90 tabs
 • SKU: WBR-03201
 • UPC: 3201 WN

Digestive Enzymes (Храносмилателни ензими) 182 мг 90 таблетки | Webber Naturals

 • Възстановява нормалната работа на храносмилателната система
 • Подпомага смилането на храната
 • Осигурява стомашна киселинност
 • Подпомага производството на солна киселина
 • Помага за ефективно смилане на протеини
 • Може да увеличи абсорбцията на някои витамини и минерали
 • Предотвратява навлизането на патогени в тялото
 • Може да инхибира автоимунните и алергичните реакции
 • Помага напълно да се отървете от киселините и недоброто храносмилане
 • Предотвратява инфекциите с Helicobacter pylori
 • Поддържа анаболните процеси (бетаин)
 • Намалява нивото на хомоцистеин (бетаин)
 • Digestive Enzymes 182 мг 90 таблетки е на топ цена от Webber Naturals

Какво знаем за Digestive Enzymes?

Digestive Enzymes (Храносмилателни ензими) 182 мг 90 таблетки от Webber Naturals с уникална цена активно стимулира храносмиланетоВ резултат на днешния начин на живот, т.е. хранене, когато бързаме, постоянен стрес, прекомерна употреба на т.нар. „лекарства против киселини” и по-специално за неутрализиране на стомашните киселини или инхибитори на протонната помпа възниква ситуация, в която стомахът произвежда твърде малко киселина, което влияе отрицателно на нашето здраве. Неправилното рН в стомаха води до смущения в разграждането на храната и абсорбирането на полезните вещества – някои витамини и минерали. От своя страна, неправилно усвоената храна може да доведе до автоимунни заболявания и да засили алергичните реакции. Характерните последици от това явление обаче са често срещани в днешно време: рефлукс, киселини, подуване на корема, лош дъх, газове, усещане за тежест в корема и запек. Нещо повече, по-малката кисела реакция в стомаха отваря вратата за много патогени. Поради тези причини е произведена хранителната добавка Digestive Enzymes (Храносмилателни ензими) 182 мг 90 таблетки от Webber Naturals на уникална цена чиято задача е да предотврати тези проблеми.

Как действа Digestive Enzymes на таблетки?

Храносмилателни ензими 90 таблетки е продукт, съдържащ основни ензими, нужни за смилането на храната. Неговата формула е предназначена да възстанови нормалната работа на храносмилателната система и да повиши ефективността на механичното и ензимното разграждане на поетата храна. По време на хранене ензимите помагат за подобряване на този процес и предотвратяват храносмилателни разстройства като подуване, колики, киселини, нарушено храносмилане или чувство на преяждане. Съдържащият се в продукта набор от ензими за смилането на храната улеснява разграждането на белтъчини, мазнини и въглехидрати.

Храносмилателни ензими 182 мг 90 таблетки от Webber Naturals с топ цена предпазва от всички неприятни стомашно-чревни проблемиТялото ни секретира белтъчинни молекули, изградени от аминокиселини, които са катализатори за разцепването на сложните съединения до прости. В резултат на този процес консумираната храна се усвоява и нейните хранителни вещества се асимилират. Правилното храносмилане е необходимо, за да може тялото да използва оптимално доставената храна.

Храносмилателните нарушения са свързани с множество неприятни стомашно-чревни симптоми (подуване на корема, колики, гадене, газообразуване и болка). Те влияят неблагоприятно на цялото тяло. Лишен от ключови полезни вещества, организмът се разболява, става отслабен и податлив на вредното действие на външните фактори. За щастие, добавянето на подходящи смеси с ензими за смилането на храната може определено да подобри този процес, да намали дискомфорта на стомаха и да помогне за подобряване усвояването на основните хранителни вещества.

Digestive Enzymes 182 мг 90 таблетки съдържа бетаин хидрохлорид с огромни ползи за храносмилането. Той е директен донор на солна киселина (НС1, рН 1-2) и така осигурява стомашната киселинност – понижава рН. Солната киселина играе много роли в организма – например тя е отговорна за денатурирането на протеините, подготвя ги за смилане, убива микроорганизмите, които попадат в стомаха с храната, осигурява подходящото рН за действието на ензимите и ги активира. Неактивният пепсиноген в присъствието на солна киселина става активен ензимпепсин, който започва процеса на смилане на протеините. Силно киселинната среда осигурява оптимални условия за действие на пепсин (рН = 2), който разлага сложните белтъци на полипептиди и олигопептиди, допълнително разделящи се в дуоденума и тънките черва, за да се получат крайните продукти – аминокиселините. Освен това наличието на суспензия от киселинни храни в дуоденума (началната част на тънкото черво) стимулира отделянето на панкреатичния сок, чревния сок и жлъчката, което също има положителен ефект върху процеса на храносмилането.

Бетаинът има и други положителни ефекти. Чрез осигуряване на метилови групи и увеличаване на концентрацията на метионин в организма, той поддържа анаболните процеси от една страна, а от друга – намалява хомоцистеиновото ниво –небезопасен метаболит, който подпомага атеросклерозата и тромбозата. Бетаинът също е прекурсор за образуване на креатин от организма.

Digestive Enzymes 182 мг 90 таблетки от Webber Naturals с отлична цена подпомага правилното функциониране на храносмилателната системаСъдържащата се амилаза в таблетките Храносмилателни ензими на чудесна цена е единственият ензим, който катализира разпадането на полизахаридите до прости захари, което влияе върху усвояването на въглехидратите. Тя се отделя предимно в панкреаса и слюнчените жлези, но също се съдържа в червата и други органи. Катализира хидролизата на нишестето, като то се разпада на по-малки частици като малтоза. Амилазата в човешкия организъм също участва във възпалителните процеси и има антихистаминови свойства, стабилизира освобождаването на хистамин. Съществуват проучвания за ролята на ензимите при алергични заболявания, астма и хронични белодробни заболявания. Амилазата се получава от гъбите Aspergillus Oryzaе.

Digestive Enzymes 182 мг 90 таблетки съдържа бромелаин, който е смес от протеолитични ензими, извлечени от екстракт на ананас, с други думи – цистеин протеаза. Този ензим разцепва пептидните връзки (разгражда протеина) както в стомаха, така и в тънките черва, което води до подобряване на механичното и ензимно преработване и усвояване на протеиновите аминокиселини. Бромелаинът намалява възпаленията в организма, включително тези, които настъпват след спортни травми, хирургични процедури, също на ставите и на горните дихателни пътища. Той също така проявява антипаразитни, имунотрофни свойства и подобрява качеството на живот при хора, болни от рак, чрез намаляване на нежеланите симптоми на това заболяване. Учените са доказали, че добавки с бромелаин, папаин и гъбични протеази може да ускорят възстановяването на мускулите след трениране чрез стимулиране процеса на разлагане на увредените тъкани.

Папаин включен в състава на Храносмилателни ензими 90 таблетки е протеолитичен ензим, получен от листата и незрелите плодове на папая, който показва особена прилика с човешкия пепсин. Подобно на бромелаин участва в разпадането на протеините. Папаин унищожава паразити, които се намират в стомашно-чревния тракт, и има антибактериални и противогъбични свойства. Това вещество може да регулира имунната система чрез стимулиране на реактивните форми на кислорода и производството на цитокини до разрушаване на раковите клетки.

Всички тези вещества, които описахме по-горе, са безценни за правилното функциониране на храносмилателната система. Digestive Enzymes (Храносмилателни ензими) 182 мг 90 таблетки от Webber Naturals на отлична цена включва внимателно подбрани ензими в състава си, като активно стимулира храносмилането. Само една таблетка, добавена към храната, ще гарантира правилното храносмилане и ще Ви предпази от всички неприятни стомашно-чревни проблеми.

Препоръчителен прием: Продуктът е предназначен само за възрастни! Приемайте по 1 таблетка 3 пъти на ден по време на основните хранения с малко вода.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД
Амилаза (Aspergillus oryzae / Aspergillus niger)50 мг**
Бетаин хидрохлорид50 мг**
Бромелаин (Ananas comosus) (плод)50 мг**
Папаин (Carica papaya) (плод)25 мг**
Папая (Carica papaya) (плод)6,5 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, дикалциев фосфат, натриева кроскармелоза, растителен клас магнезиев стеарат (смазващо вещество).

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Да не се превишава препоръчителната дневна доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! При бременност, кърмене, ако имате установено заболяване или приемате някакви медикаменти, се консултирайте с лекар преди употребата на този продукт! Съхранявайте на сухо и проветриво място на стайна температура до 25°С! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Супер Храносмилателни Ензими 90/180 таблетки | Now Foods Разграждат мазнините, въглехидратите и протеините Подпомагат усвояването на храната Подобрява..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Купи
Digest Platinum 60 веге капсули | Now Foods Подобрява усвояването на хранителни вещества Поддържа имунитета Намалява газообразуването Нормализира о..
72.00 лв.
Без данък:72.00 лв.
Купи
Plant Enzymes 120 веге капсули | Now Foods Подобрява моторната функция на червата и стомаха Има антиоксидантни свойства Подобрява храносмилането..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Купи
Позвънете