Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Храносмилателни ензими 60 капсули Топ Цена | Webber Naturals

Храносмилателни ензими 60 капсули Топ Цена | Webber Naturals
Храносмилателни ензими 60 капсули Топ Цена | Webber Naturals
Храносмилателни ензими 60 капсули Топ Цена | Webber Naturals
Храносмилателни ензими 60 капсули Топ Цена | Webber Naturals
Храносмилателни ензими 60 капсули Топ Цена | Webber Naturals
Храносмилателни ензими 60 капсули от Webber Naturals на супер цена включва необходимите ензими, които активно да стимулират храносмилането. Complete Digestive enzymes Full Spectrum подобрява метаболизма и Ви предпазва от всички неприятни стомашно-чревни пНаучете повече
35.85 лв.
Без данък: 35.85 лв.

Храносмилателни ензими (Full Spectrum Formula) 60 капсули | Webber Naturals

  • Специализирани храносмилателни ензими
  • Оптимално функциониране на храносмилателната система
  • Подобрява обменните процеси в тялото
  • Подкрепа за нормалната чревна флора
  • Отстраняване на храносмилателните проблеми
  • Пълен набор от ензими
  • Улеснява храносмилането на основните групи хранителни вещества
  • Храносмилателни ензими (Full Spectrum Formula) 60 капсули е на топ цена от Webber Naturals

Какво знаем за Храносмилателни ензими?

Храносмилателни ензими 263 мг 60 капсули от Webber Naturals на супер цена доставя специализирани ензимиБез ензимите хората, а също и животните не биха могли да преработват храната. За първи път към използването им в бита на човечеството се е прибягнало преди повече от 5000 години. Тогава нашите предци са се научили как да съхраняват млякото в мехове, направени от стомаха на животните. При такива условия, под въздействието на сирищен ензим, млякото се превръща в сирене. И това е само един пример за ензима като катализатор, който ускорява биологичните процеси. Днес ензимите са незаменими в индустрията, те са важни за произвеждането на захар, маргарини, кисело мляко, бира, кожа, текстил, алкохол и дори бетон. Миещите средства и перилните препарати също съдържат тези полезни вещества – те помагат да се премахнат петна при ниски температури.

Ензимите имат ключово действие при разцепването на белтъците до аминокиселини, сложните въглехидрати до прости захари и мазнините до мастни киселини и глицерин. Ако те не са достатъчно в нашия организъм, то не би могло храната напълно да се усвои. Ензимите се отделят директно в организма от панкреаса, но производството им започва да намалява след 20-годишна възраст. В резултат от това може да се влоши работата на храносмилателната система, възникват различни здравословни проблеми с черния дроб, жлъчния мехур и панкреаса. Първите симптоми, които показват, че в тялото има ензимен недостиг са: киселини, газове и метеоризъм.

За да избегнете тези състояния е нужно да си набавите липсващите ензими чрез специални добавки, които ще помогнат на Вашата храносмилателна система да работи по-добре. Предлагаме Ви да пробвате хранителната добавка Храносмилателни ензими (Full Spectrum Formula) 263 мг 60 капсули от Webber Naturals на супер цена, съдържаща комбинация от ензими, които ще направят по-бързо разграждането на полезните вещества и осигуряват здравословно храносмилане.

Как действа Храносмилателни ензими на капсули?

Complete Digestive enzymes Full Spectrum 60 caps от Webber Naturals на топ цена улеснява храносмилането на основните групи хранителни веществаComplete Digestive enzymes Full Spectrum 60 caps е сложен продукт, който включва уникално съчетание от внимателно подбрани ензими, нужни за смилането на храната. Неговата формула е предназначена да възстанови нормалната работа на храносмилателната система и да повиши ефективността на механичното и ензимно разграждане на поетата храна. По време на хранене ензимите помагат за подобряване на този процес и предотвратяват храносмилателни разстройства като подуване, колики, киселини, нарушено храносмилане или чувство на преяждане. Съдържащият се в продукта набор от ензими за смилането на храната улеснява разграждането на белтъчини, мазнини и въглехидрати. В допълнение, добавката е обогатена с полезни бактерии Bacillus subtilis, които допринасят за поддържане на червата в оптимално състояние.

Ролята на ензимите в процеса на храносмилането

Тялото ни секретира белтъчинни молекули, изградени от аминокиселини, които са катализатори за разцепването на сложните съединения до прости. В резултат на този процес консумираната храна се усвоява и нейните хранителни вещества се асимилират. Правилното храносмилане е необходимо, за да може тялото да използва оптимално доставената храна.

Храносмилателните нарушения са свързани с множество неприятни стомашно-чревни симптоми – подуване на корема, колики, гадене, газове и болка. Те влияят неблагоприятно на цялото тяло. Лишен от ключови хранителни вещества, организмът се разболява, става слаб и податлив на вредното действие от външни фактори.

За щастие, добавянето на подходящи смеси с ензими за смилането на храната може определено да подобри този процес, да намали дискомфорта на стомаха и да помогне за подобряване усвояването на основните хранителни вещества.

Храносмилателни ензими 60 капсули на топ цена, освен базовите ензими като протеаза или липаза, включва и съединения, чиято липса представлява най-честата причина за всички храносмилателни дискомфорти като лактаза. Нейният ендогенен синтез изчезва заедно със застаряването на организма. По-надолу ще опишем как действат включените в продукта ензими.

Капсулите Храносмилателни ензими 263 мг от Webber Naturals на отлична цена предпазват от всички неприятни стомашно-чревни проблеми

Протеолитичните ензими или протеази (включително папаин, бромелаин) са ензимите, които разграждат протеини от животни и растения (например глутен, получен от пшеница) или млечен белтък (казеин). Те помагат за алкално-киселинното равновесие.

Бромелаин отговаря за цялостното храносмилане и усвояване на веществата. Той е смес от протеолитични ензими, извлечени от екстракта от ананас, с други думи – цистеин протеаза. Този ензим разцепва пептидните връзки (разгражда протеина) както в стомаха, така и в тънките черва, което води до подобрено усвояване на протеиновите аминокиселини. Бромелаин намалява възпаленията в организма, включително тези, които настъпват след спортни травми, хирургични процедури, на ставите и горните дихателни пътища.

Папаин – е протеолитичен ензим, получен от листата и незрелите плодове на папая, който показва особена прилика с човешкия пепсин. Също като бромелаин участва в разграждането на протеините. Папаин унищожава паразити, които се намират в храносмилателния тракт, и има антибактериални и противогъбични свойства. Той може също да регулира имунната система чрез стимулиране на реактивните форми на производство на кислород и цитокини – до разрушаване на раковите клетки.

Bacillus subtilis – пробиотични бактерии, които обикновено се използват при лечението на много симптоми на храносмилателни нарушения. Той измества патогенните чревни бактерии, подобрява храносмилането и помага да се елиминират стомашно-чревните проблеми.

Липазаензим, отговорен за разграждането на мазнините до отделни мастни киселини и за улесняване на абсорбцията на основни мастноразтворими хранителни вещества (например омега-3 мастни киселини). Тя действа в силно алкалната среда на червата.

За преработването на повечето захари в организма отговаря включеният в Complete Digestive enzymes Full Spectrum 60 caps ензимсукраза. Ензимният комплекс за усвояване на въглехидратите в продукта съдържа също и ензимите: амилаза, целулаза, лактаза, малтаза, хемицелулаза

Храносмилателни ензими (Full Spectrum Formula) 263 мг 60 капсули от Webber Naturals на изгодна цена гарантира правилното храносмиланеАмилазата е единственият ензим, който катализира разграждането на полизахаридите в прости захари, което влияе върху усвояването на въглехидратите. Разгражда гликогена и скорбялата, превръщайки ги в монозахариди.

Ензимът малтаза подпомага храносмилането, действа върху малтозата и превръща комплексните въглехидрати от зърнените храни в основния енергиен източник на организма – глюкоза.

Когато консумирате пълнозърнести продукти, плодове и зеленчуци, Вашият организъм има нужда от включените в капсулите Храносмилателни ензими целулаза и хемицелулаза. Това са два ензима, които разграждат целулозата. Те трябва да се доставят чрез храната, защото човешкото тяло не произвежда храносмилателни ензими, които разграждат диетичните фибри – основният компонент на зеленчуците, съдържащи се във всяка здравословна диета.

Лактаза – използва се за разграждане на млечна захар (лактоза) до глюкоза и галактоза. Това е особено важно, тъй като непоносимостта към лактозата е една от най-честите хранителни непоносимости сред възрастните. Когато активността на лактазата се окаже недостатъчна, се получават коремни болки, подуване, диария и метеоризъм.

Всички тези вещества са безценни за правилното функциониране на храносмилателната система. Храносмилателни ензими (Full Spectrum Formula) 60 капсули от Webber Naturals на много изгодна цена включва необходимите внимателно подбрани ензими, които активно стимулират храносмилането. Само една капсула, добавена към храната, ще гарантира правилното храносмилане и ще Ви предпази от всички неприятни стомашно-чревни проблеми.

Препоръчителен прием: приемайте по 1-2 капсули с всяко хранене, до 10 капсули дневно или според указанията на лекар. За употреба над 4 седмици, консултирайте се с лекар.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Ензимен комплекс за усвояване на въглехидрати:  
Алфа-амилаза (Aspergillus flavus var. oryzae)63 мг**
Целулаза (Trichoderma reesei)18 мг**
Лактаза (Aspergillus flavus var. oryzae)5,5 мг**
Диастаза (Aspergillus flavus var. oryzae)10 мг**
Сукраза (Saccharomyces cerevisiae)2 мг**
Хемицелулаза (Trichoderma reesei)10 мг**
Ензимен комплекс за усвояване на протеини:  
Гъбична протеаза (фунгицид: Aspergillus flavus var. oryzae)55 мг**
Гъбична протеаза (фунгицид:  Apergillus niger)5,5 мг**
Протеаза (бактериална: Bacillus subtilis)5 мг**
Бромелаин (Ananas comosus) (стъбло)50 мг**
Папаин (Carica papaya) (плод)12,5 мг**
Серапептаза (Serratia marcescens)1 мг**
Ензимен комплекс за усвояване на мазнини  
Липаза (Aspergillus niger)25 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатинова капсула (желатин, пречистена вода), микрокристална целулоза.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Консултирайте се с лекар ако сте бременна или кърмите, имате диабет, алергия към латекс или плодове (като авокадо, банан, кестен, маракуя, смокини, пъпеш, манго, киви, ананас, праскова и домат), стомашно-чревни лезии / язви, ако приемате антикоагуланти, противовъзпалителни агенти или антибиотици! При появата на главоболие, киселини, подуване на корема, гадене, повръщане, диария и свръхчувствителност / алергия преустановете употребата на продукта! Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене! Да не се превишава дневната препоръчителна доза! Да се съхранява на хладно и сухо място! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Супер Храносмилателни Ензими 90/180 таблетки | Now Foods Разграждат мазнините, въглехидратите и протеините Подпомагат усвояването на храната Подобрява..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Купи
Dairy Digest Enzymes 90 веге капсули | Now Foods Спомага за разграждането на млечната захар Стимулира лесното усвояване на лактоза При подут коре..
55.00 лв.
Без данък:55.00 лв.
Купи
Digestive Enzymes 90 вегетариански капсули | Doctor's Best Попълва недостигът на храносмилателни ензими Стимулира моторната активност на стомаха С..
81.99 лв.
Без данък:81.99 лв.
Купи