Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Гинко Билоба Макс течен екстракт 100 ml Цена

Гинко Билоба Макс течен екстракт 100 ml Цена
Гинко Билоба Макс течен екстракт 100 ml Цена
Гинко Билоба Макс течен екстракт 100 ml Цена
Гинко Билоба Макс течен екстракт 100 ml Цена
Гинко Билоба Макс течен екстракт 100 ml Цена
Гинко Билоба Макс 100 мл Цветита Хербал на изгодна цена подобрява концентрацията и паметта. Ginko Biloba понижава холестерола, подобрява издръжливостта и работоспособността.Научете повече
35.00 лв.
Без данък: 35.00 лв.

Гинко Билоба Макс 100 мл Цветита Хербал

  • За по-добра памет
  • Ginko Biloba Max на топ цена подобрява концетрацията, помага за по-добра памет и издръжливост.Подобрява издръжливостта
  • Елиминира стреса и депресията
  • Гинко Билоба Макс 100 ml на супер цена намалява холестерола

Какво представлява Гинко Билоба Макс?

Гинко Билоба екстракт е хранителна добавка, която се използва за подобряване на състоянието на нервната система, повишава издръжливостта и помага за по-добрата концентрация. Гинко Билоба Макс на добра цена се използва за оросяване на крайниците и мозъка. Има антидепресивно действие.

Как действа Гинко Билоба Макс 100мл?

Екстракт от Гинко Билоба на топ цена може да понижи холестерола в кръвта, както и да намали кръвното налягане. Помага за регулиране на хормоните, елиминира депресията и умората. Ginko Biloba MAX подобрява концентрацията и паметта, също така може да благоприятства за по-добра работоспособност и запазва зрението. Като хранителна добавка гинко билобата подобрява дейността на мозъка и има свойството да неутрализира свободните радикали. Повишава потентността, забавя процеса на стареене и подобрява кръвообращението. Гинко билоба на изгодна цена в BioMall.bg подсилва организма при стрес, нервно изтощение и помага при световъртеж и шум в ушите. Тази хранителна добавка е подходяща за спортисти.

Гинко Билоба МАКС елиминира умората, стреса, депресията и понижава холестеролаКакво знаем още за Гинко Билоба?

Гинко Билобата съдържа две групи активни вещества - терпен-лактони и флавоноиди. Флавоноидите като попаднат в организма директно помагат за разширяване на малките кръвоносни съдове и по този начин се увеличава скоростта на кръвния поток. Това свойство допринася за оросяването на мозъка, както и на други органи от тялото на човек. Ginko Biloba има съдоразширяващ ефект. Препоръчително е да се приема от хора, които са под постоянно напрежение. Предпазва клетките на мозъка от увреждане.

Гинко Билоба е дърво, което може да стигне височина до 30 метра. В листата на растението са били открити билобалиди и фитохимикали гинколиди, които са рядко срещани. Точно тези вещества подобряват концентрацията и паметта.

Произведено в: България

Начин на употреба: Приемайте по веднъж дневно по 2 мл след хранене. За максимален ефект, приемайте до 6 седмици, след което можете да направите почивка в рамките на две седмици и да повторите цикъла.

Дозировка: 2 мл

Дози в опаковка: 50

Състав в 1 доза (2 мл)Стойност%ПДД
Гинко билоба листа (активно вещество 15%)300 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Други съставки: вода, етанол.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Гинко Билоба 60 мг 200 капсули | Nature's Bounty 60 мг в доза Стандартизиран да съдържа 24% гинко флавонови гликозиди Поддържа здравата мозъч..
42.00 лв.
Без данък:42.00 лв.
Купи
Гинко Билоба Екстракт със забавено освобождаване 120 мг 100 капсули | Swanson Произведено в България! Подобрява паметта и кръвообращението Намалява еф..
40.20 лв.
Без данък:40.20 лв.
Купи
Ginkgo Pharma Гинко Билоба 100 мг 50 капсули | NaturPharma Подобрява периферното и мозъчното кръвообращение Полезен за кръвоносната система Подобрява ..
24.53 лв.
Без данък:24.53 лв.
Купи
Позвънете