Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Theanine (Теанин) 100 мг 60 капсули Цена Jarrow Formulas

Theanine (Теанин) 100 мг 60 капсули Цена Jarrow Formulas
Theanine (Теанин) 100 мг 60 капсули Цена Jarrow Formulas
Theanine (Теанин) 100 мг 60 капсули Цена Jarrow Formulas
Theanine (Теанин) 100 мг 60 капсули Цена Jarrow Formulas
Theanine (Теанин) 100 мг 60 капсули Цена Jarrow Formulas
Теанин 100 мг 60 капсули на идеална цена от Jarrow Formulas поддържа здравето на нервната система и има успокояващ ефект. Theanine притежава антиоксидантно свойство и предпазва от сърдечни болести.Научете повече
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:03

Theanine 100 мг 60 капсули | Jarrow Formulas

 • Подобрява предаването на нервните сигнали по влакната
 • Подобрява нервно-мускулното предаване
 • Има успокояващ ефект
 • Намалява чувството на тревога, раздразнителността и депресията
 • Подобрява понасянето на стреса
 • Увеличава концентрацията, работоспособността, паметта
 • За по-добро настроение
 • Помага за подобряване на нивото на тестостерон при мъжете
 • Срещу сърдечни проблеми
 • Подобрява мозъчната дейност
 • При натоварвания в работата и по време на учене
 • Theanine (Теанин) 100 мг 60 капсули е на неповторима цена от Jarrow Fromulas

Theanine oт Jarrow Formulas подобрява предаването на нервни импулси и засилва умствената дейностКакво знаем за Theanine?

Теанин е аминокиселина, аналог на глутаминовата киселина, която се среща предимно в зеления чай. Теанин си прилича по структура с глутамина, но в същото време се отличава със седативно действие, благодарение на което популярността му като естествен и безвреден релаксант в последно време е много голяма. Theanine бил за пръв път описан от доктор Р. Л. Викремасинг през 1978 година в контекста на влиянието му върху качеството на чая. По-нататъшни изследвания, проведени в Япония и други страни показали, че Л-Теанин помага за отпускане и може да оказва благотворно влияние за регулирането на кръвното налягане при хора, а също и върху умствената дейност и имунната система.

Theanine 100 мг 60 капсули подобрява когнитивните способности, повишава настроението, укрепва имунитета. Полезно е да се приема при напрегната мозъчна дейност, в период на учене или при напрегнат работен график. При регулярен прием възниква стабилно усещане за добро здраве и позитивизъм. Не възбужда нервната система и притъпява негативните странични ефекти на стимулантите като кофеин например. 

Как действа Теанин на капсули?

Theanine на невероятна цена подобрява настроението и се бори с тревожносттаБлагодарение на повишената активност на мозъчните алфа-вълни, човек е едновременно енергичен и спокоен, без нервно напрежение. Полезно е Теанин 100 мг 60 капсули да се приема и от спортисти, тъй като подобрява самочувствието и мотивацията, намалява нервното напрежение, бързо помага да се възстанови нервната система от извънредните натоварвания. Освен това хранителната продукта проявява антиоксидантни свойства, което намалява окисляването на вредния холестерол. Стимулира и синтеза на азотен оксид в организма, което оказва полезно въздействие на здравето на сърдечния мускул, кръвоносните съдове се разширяват и се намалява налягането. Предотвратява рисковете от развитие на сериозни сърдечно-съдови патологии. Хранителната добавка на Jarrow Fromulas Theanine 100 mg 60 capsules защитава съдовете на главния мозък от разрушение, съхранява нервните клетки и предпазва от развитие на хипоксия (кислороден глад). Подпомага освобождаването на специфични белтъчинни съединения, които усилват нервните импулси. Успешно помага в борбата с развитието на болестта на Паркинсон. Теанин има способността да пресича хематоенцефаличната бариера, попада бързо в кръвта, добре се усвоява и започва бързо да оказва въздействие. Влияе положително на стимулацията за произвеждането на такива невромедиатори като допамин, ГАМК и норадреналин. Благодарение на нормалното съдържание на тези хормони в организма, човек се чувства добре в периода на будуване и спи здраво през нощта.

Теанин 100 мг 60 капсули за борба със стреса

 По природа, Л-теанин е аминокиселина, приличаща на глутамата – невромедиатор на централната нервна система, който отговаря за предаването на импулсите между нервните клетки. Прониквайки през хематоенцефаличната преграда, Теанин активира мисловните процеси, стимулира производителността на „хормона на щастието” допамин и така подобрява настроението и устойчивостта към стреса. Стресът се съпровожда със свиване на съдовете и повишаване честотата на сърдечните съкращения. Въздействайки на вегетативната нервна система Theanine от 100 мг на капсули помага при силно сърцебиене и предотвратява повишаването на артериалното налягане. За много хора смяната на сезоните е изпитание за организма. Но тази хранителна добавка намалява метеозависимостта, помага за преодоляването на сънливостта и повишава умствената активност в периода на климатични колебания.

Theanine от Jarrow Formulas намалява стреса и повишава работоспособносттаТеанин 100 мг капсули на невероятна цена за преодоляване на тревогата и за подобряване работата на мозъка

Основната причина за развитието на тревожните разстройства и депресията са нарушенията в метаболизма на допамин и серотонин в главния мозък. Продуктът увеличава синтеза на тези медиатори и оказва анксиолитично действие, като така намалява тревожността и подобрява настроението. За хората, страдащи от излишна тревожност е особено важно това, че Theanine 100 mg 60 капсули успокоява, но не предизвиква сънливост, а обратното – увеличава активността на централната нервна система и помага на тези хора да се справят с ежедневните задължения. Свойства на продукта са ценни за болните, прекарали мозъчен инсулт. Активацията на процесите в нервната система възстановява речта и паметта.

Теанин от 100 мг 60 капсули за подобряване качеството на съня

Хроничните нарушения на съня като продължителното заспиване, честите нощни и ранни събуждания, съществено влияят на качеството на живот, предизвикват сънливост през деня, провокират развитие на затлъстяване, захарен диабет, хипертония и други сърдечно-съдови болести. Като природен релаксант Theanine от 100 mg на капсули, без да води до зависимост и сънливост, помага да се избавим от нервното напрежение и тревогите, облекчава заспиването, подобрява съня и позволява на организма да си почине пълноценно.

Теанин 100 мг капсули за дълъг и активен живот

Учените са доказали, че Теанин удължава живота. Като мощен антиоксидант, това вещество оказва противораково действие, възпрепятства развитието на хипертония и атеросклероза, намалява вероятността от възникване на съдови катастрофи като инфаркт и инсулт, заставащи на челна позиция сред причините за смъртност. За пълноценен живот на преклонна възраст е важно да се запази яснотата на ума. Свойствата на Theanine 100 mg 60 капсули от Jarrow Fromulas могат да се използват и за профилактика на болестта на Алцхаймер.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 1 до 2 пъти дневно с течности преди прием на храна.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Л-теанин100 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, хидроксипропилметилцелулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен произход).

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, миди, риба, ядки, черупкови плодове.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна, кърмите, страдате от някое заболяване, приемате някакви медикаменти или сте на възраст под 18 години, се консултирайте с Вашия пекар преди да започнете приема на този продукт!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Л-теанин 100 мг 90 капсули + Зелен чай без кофеин | Now FoodsСъществуват стотици изследвания, които доказват ефекта от зеления чай. Но това, което го ..
61.00 лв.
Без данък:61.00 лв.
Купи
Suntheanine L-Theanine 100 мг 60 веге капсули | Swanson Много подходящо средство при проблеми със съня Оказва положително влияние при хора, подложени ..
56.70 лв.
Без данък:56.70 лв.
Купи
L-Theanine 150 мг 60 капсули | Biovea За непробудни дълги и спокойни нощи Действа благоприятно върху мозъчната функция Действа релаксиращо на тялото В..
26.49 лв.
Без данък:26.49 лв.
Купи
Позвънете